Je aanmelding is gelukt. Het Verbindend Instagram DM Sales Script is onderweg naar jouw mailbox.

Scroll naar beneden om kans te maken op een gratis strategiesessie­čĹç­čĆ╝

Mijn gratis content en betaalde programma’s zijn specifiek voor coaches, therapeuten en kennisondernemers die een duidelijke doelgroep en aanbod hebben.┬áAls jij deze basis hebt staan en een website en social media account hebt, maar je omzet is nog niet zo hoog als je wil dan kun je kans maken op een gratis strategiesessie door het onderstaande formulier in te vullen.

De reden dat ik dit doe is omdat de antwoorden mij onwijs veel content inspiratie geven en op deze manier leer ik mijn ideale klant (jij!) nog beter kennen.

Zou je mij daarom willen helpen met je input? In het formulier hieronder stel ik een aantal vragen. Wil je die voor mij (en voor jezelf) beantwoorden? Wanneer je de winnaar bent van de strategiesessie neem ik zo snel mogelijk per mail contact met je op.

3 + 6 =

Alle vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden. Hoe weet je of je formulier goed is verstuurd? Als je op de knop heb geklikt en er komt: ‘Gelukt! Dankjewel voor invullen van de vragen!’ te staan, dan is het gelukt.