Je aanmelding is helemaal gelukt en ik weet dat je je niet voor niets hebt aangemeld.


Is het jouw droom om een goedlopende business als coach te hebben? Zodat je kan werken waar en wanneer je maar wilt?

 

Dan is het tijd om aan de slag te gaan met webinars en om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken heb ik een bizar toffe kans voor je (die je alleen via deze pagina ziet en niet via mijn website, klik deze dus niet weg😉)

In the end, we only regret the chances we didn’t take

 

Herken je dat?

=

Je veel tijd kwijt bent met zichtbaar zijn in posts en story’s op social media zonder dat het je veel oplevert

=

Je heel veel en druk bezig bent zonder echt concreet resultaat. Je staat voor je gevoel continu ‘aan’ en vraagt je altijd af hoe andere ondernemers het voor elkaar krijgen om consistent klanten te hebben.

=

Je eigen succesvolle bedrijf als coach is echt je grote droom, maar het lukt je niet om er een goed inkomen mee te verdienen

=

Je hebt al meerdere webinars gevolgd maar de stap om zelf met webinars te beginnen om je bedrijf te laten groeien voelt groot want hoe pak je het aan? De presentatie, sales, wat deel je?

Hoe zou het voor je zijn als…

=

Je dankzij de 2 tot 4 webinars die je maandelijks geeft je hele omzet binnenhaalt ook al zou je nooit meer zichtbaar zijn op Instagram

=

Je omzet binnen blijft komen ook al ga jij veel minder werken?

=

Je locatie onafhankelijk kan werken omdat je overal ter wereld met je laptop je webinar kan geven?

=

De volgende keer als iemand in je omgeving vraagt hoe het met je bedrijfJE gaat jij kan zeggen: waanzinnig goed, de klanten komen automatisch en consistent binnen!

Er zit een bepaalde psychologie en neuromarketing achter elk succesvol webinar. Dit is de reden dat ik al meer dan 250 webinars succesvol heb gegeven en nu per webinar gemiddeld tussen de €5000 en €10.000 binnen haal.

Jij kan dit ook leren.

Je hoeft niet constant zichtbaar te zijn op social media. Laat webinars voor je werken zodat jij kan genieten van je vrijheid.

Ik heb een complete Winstgevende Webinar Training gemaakt van €497. Maar ik weet wat er in je omgaat. Dit is een te grote stap. Daarom wil ik je de eerste module van de vijf modules aanbieden tegen oprecht een spotprijs die alleen op deze pagina geldt.

In deze module leer ik je de exacte neuromarketing achter mijn succesvolste webinar. Ik deel al mijn geheimen met je. Wat zeg ik waarom op welk moment, ik hou niets voor je achter.

“Ik wil je even laten weten super blij te zijn dat ik je training heb aangeschaft. Ik had eerder al een andere webinar training gekocht maar met jouw training voel ik me nu veel beter in staat tot het zelf gaan geven van Webinars. Ik heb het raamwerk van m’n 1e webinar zelfs al af en ben van plan daadwerkelijk zelf Webinars te gaan geven. Dankbare groet, Alexandra”

Alexandra – www.happyheartandsoul.nl

Dit levert de Winstgevende Webinar module je op:

⭐ Je ontdekt de exacte neuromarketing achter het geven van winstgevende webinars

⭐ Je komt af van alle belemmerende overtuigingen die je had over het geven van een webinar

⭐ Je leert hoe je binnen no-time je impact en omzet vergroot dankzij webinars

⭐Het geven van een webinar is oprecht super simpel, maar je moet wel weten HOE DAN! In deze module leer je precies hoe je het moet aanpakken en wat je wanneer moet delen voor het hoogste resultaat

⭐ Je bent direct klaar om je eigen webinar te creëren

Nog even praktisch:

Datum & Tijd: Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Dus je kunt DIRECT aan de slag!

In de module vind je:

✔ De masterclass van 55 minuten waarin ik, zonder fluff, straight to the point, je exact de neuromarketing uitleg waardoor ik gemiddeld €5000 tot €10.000 omzet binnenhaal per webinar

✔ Je ontvangt mijn eigen persoonlijke webinar-powerpoint zodat je een basis hebt voor je eigen webinar. Dit scheelt je minstens 3 uur tijd maar waarschijnlijk eerder 2 dagen tijd

✔ Ik geef je toegang tot de opnames van mijn 2 meest succesvolle webinars. Een van toen ik nog als lifecoach werkte en mijn huidige webinar. Met deze 2 webinars heb ik jarenlang 80% van mijn omzet binnen gehaald. Watch and learn 😉

✔ Je behoudt onbeperkt toegang tot de eerste module

Aanmelden

 

 

Let op: Deze actie is zeer beperkt geldig en zie je alleen via deze pagina nergens anders ook niet via mijn website.

 

De complete Winstgevende Webinar training is €497. De training bestaat uit 5 modules.

Ik ga je de eerste module niet voor €100 aanbieden.

Maar nu voor maar slechts €25,- ex btw

 

Ik heb zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Je hoeft niets uit te leggen. Als jij binnen 14 dagen besluit dat je niet tevreden bent ontvang je je geld terug.

Mocht je later de gehele training aan willen schaffen, dan krijg je de €25 excl btw (is €30,25 incl btw) teruggestort.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@lifecoachphil.com