Je aanmelding is gelukt!

 

Fantastisch dat je mee gaat doen aan mijn gratis online masterclass!

Je moet nog even wachten totdat het zo ver is.

Tot die tijd heb ik iets leuks voor je, namelijk mijn gratis E-book met daarin 5 gouden tips om meer klanten aan te trekken door je negatieve stemmetjes te doorbreken en deze 3 bewezen online strategieën in te zetten.

Download hier direct het E-book.

Daarnaast heb ik ook een podcast. Om het simpel te houden heet mijn podcast: Phil van Son Podcast.

In mijn podcast deel ik over mindset en dan met name de inner criticus oftewel het negatieve stemmetje en de wet van aantrekking. Maar uiteraard, grotendeels, deel ik hele praktische marketing en sales tips voor het laten groeien van je coachbedrijf.
 
Je kan mijn podcast op elk kanaal of via elke app vinden. Ook is deze uiteraard via Spotify te beluisteren. 

Een plek waar ik wekelijks veel tips en inzichten deel over het doorbreken van de negatieve stemmetjes, omgaan met de inner criticus en praktische tips voor het opzetten van een succesvolle (online) coaching business is Instagram.