Gratis online masterclass:

Ontdek de online succesformule voor meer omzet én vrijheid met je coach praktijk

Je ontvangt ook mijn e-mails om jezelf en je bedrijf te laten groeien. Uitschrijven kan altijd met één klik. (Privacy Policy)

 Je ontdekt in de masterclass:

 

✅ Hoe je een consistente klantenstroom krijgt via online marketing

✅ De 3 fases voor een succesvol bedrijf

✅ In welke fase het meestal fout gaat bij ondernemers en hoe jij dit kan voorkomen

Waar je je op moet focussen om snel en vooral makkelijk te groeien

✅ Hoe je je bedrijf voor jou kan laten werken ipv dat jij alleen maar voor je eigen bedrijf werkt

Voor wie is deze gratis masterclass?

 

✅  Voor coaches en therapeuten met een website die weten wie ze willen helpen, wat ze neer willen zetten en die écht voor hun bedrijf willen gaan.

❌  Deze masterclass is niet voor jou als je nog niet gestart bent met ondernemen en ook niet goed weet wat je precies neer wilt zetten.


De inhoud van deze masterclass is oprecht heel waardevol. Ik had gewilt dat ik deze masterclass had gekeken toen ik nog niet de omzet draaide die ik wel wilde.

In deze online masterclass leer ik je de online succesformule waarmee je consistent je bereik laat groeien en klanten aantrekt.

Dit vinden anderen van mijn masterclass:

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

In 2019 kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Businesscoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

Toen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om de switch te maken van Lifecoach naar Businesscoach. Ik ben nu Businesscoach voor coaches en therapeuten. In mijn werk en programma’s combineer ik mijn mindset, energie, marketing en sales kennis zodat jij álles leert om een winstgevend bedrijf te creëren met behoud van vrijheid en wat je plezier en voldoening geeft.

Meld je gratis aan voor de online masterclass:

Ontdek de online succesformule voor meer omzet én vrijheid met je coach praktijk