Business Start Academy

Meer klanten, plezier en vrijheid met je bedrijf dankzij online marketing

In de Business Start Academy leer je stap voor stap hoe je jouw (online) bedrijf succesvol kan laten groeien.

Speciaal voor coaches, therapeuten en online (kennis) ondernemers die willen doorgroeien naar een consistente omzet van €5000,- per maand of meer.

Je krijgt al mijn business én mindset kennis zodat je de persoon wordt die je wilt zijn die het bedrijf heeft dat je wil hebben. Je gaat aan de slag zodat jij de (online) ondernemer wordt die een stevig bedrijf heeft met een consistente klantenstroom en de vrijheid die je wenst.

In de BSA leer je niet alleen al mijn marketing en sales kennis maar help ik je ook met je mindset en je gaat door je blokkades heen werken. Ik zeg altijd: je kan wel weten wat je moet doen maar dan moet je het ook nog wel doen.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer maar het lukt je niet om consistent klanten aan te trekken. Misschien heb je je eerste klant nog helemaal niet gehad. Je hebt veel plannen, je denkt veel na, je probeert van alles, kijkt ook wat bij anderen werkt, maar het blijft bij jou uit.

Na maandenlang zonder resultaat content te hebben gemaakt op social media, oneindig veel uren geknutseld te hebben in Canva, flyers verspreiden, huisartsenpraktijken en spirituele centrums benaderd te hebben ben je nu op het punt dat je voelt dat er iets moet gaan veranderen. Want mensen op jouw manier helpen terwijl je (goed) geld verdient met je eigen bedrijf is je droom.

Je bent klaar met het zelf uitvogelen en uitproberen dat tot weinig leidt. Je bent een doener. Je wilt actie en je wilt ook vooral nu eens de juiste dingen doen.

Hoewel je af en toe onzeker bent over jezelf, je eigen kunnen en je bedrijf weet je diep van binnen dat dit is wat je wil en dat dit absoluut mogelijk is. Je beseft inmiddels dat je dient te investeren in bepaalde kennis en coaching om je bedrijf goed neer te zetten zodat je een consistent inkomen kan realiseren.

De Business Start Academy is speciaal ontwikkeld voor coaches, therapeuten, kennis ondernemers, online yoga docenten en psychologen die goed zijn in hun vak, maar nog niet goed zijn in het ondernemen zelf. Ondernemen is ook absoluut een vak apart.

 

Jouw realiteit is nu dat…

=

Je hebt een bak levenservaring, je training/opleiding afgerond en je staat ingeschreven bij de KvK. Je hebt ongelofelijk veel zin en gezonde spanning om mensen te gaan helpen.

=

Je wilt zo graag mensen gaan helpen op jouw manier alleen je bent erachter gekomen dat het feit dat jij voor jezelf bent begonnen helaas niet betekent dat klanten je opeens weten te vinden.

=

Je geen idee hebt wat je moet doen om aan klanten te komen. Je probeert meerdere dingen maar je twijfelt of dat wel de juiste dingen zijn.

=

Je hebt een website waar je veel tijd, geld en energie in hebt gestopt maar je website levert momenteel nog weinig klanten op.

=

Je bent goed in je vak, maar hebt geen kaas gegeten van het marketing-gedoe en verkopen.

=

Je hebt grote dromen zowel privé als zakelijk. Je bent niet bang om hard te werken. Maar je wil vooral slim werken en je bedrijf op zo een manier neerzetten dat je niet verplicht dag in dag uit zichtbaar hoeft te zijn met nieuwe content. Maar dat de (marketing)systemen in je bedrijf zo zijn ingericht dat je erop kan vertrouwen dat er  een consistente stroom aan omzet en klanten binnenkomen.

=

Hoewel je echt heel graag mensen wil helpen en je eigen succesvolle bedrijf je droom is wordt je toch wekelijks tegengehouden door perfectionisme en negatieve gedachten zoals ‘wie ben ik nu weer?’ en ‘er zijn al zo veel andere coaches’.

=

Je bent gedreven en ambitieus. Je vind je vak fantastisch, maar je bedrijf is geen hobby en je doel is ook niet €1000 per maand omzet. Jij wil doorgroeien naar een consistente omzet van €5000 tot €10.000 per maand. Alleen door je vele ideeën en grootste plannen blokkeer je. Vaak heb je een halve dag besteed aan knutselen in Canva of het ondertitelen van een video. Zo schiet het niet op.

“You will either step forward into growth or you will step back into safety.”

– Abraham Maslow

Je bent een hele goede coach of therapeut én een slechte ondernemer. Dat klinkt onaardig. Dit bedoel ik nergens zo. Het is juist heel logisch want ondernemen is een vak apart en dat leer je niet door je simpelweg bij de KvK in te schrijven.

Waarschijnlijk heb je zelfs al meerdere trainingen of opleidingen gedaan zodat je nog beter bent geworden in je vak. Dit deed je omdat je heel leergierig bent. Maar ook, als je eerlijk bent, in de hoop meer klanten te kunnen ontvangen. Alleen jij ontvangt diploma na diploma en klanten weten je nog steeds niet te vinden.

Door het krijgen van meer vakinhoudelijke kennis weten klanten je niet opeens wel te vinden.

Als je heel eerlijk bent dan: ja, je vindt het tof om je eigen bedrijf te hebben, maar dit is niet hoe je het voorstelde. Je hebt niet de omzet die je wilt en dat zorgt er voor dat het een stuk minder leuk is om te ondernemen.

Inschrijven bij de KvK, een website hebben en posten op social media is niet genoeg. Dit realiseer jij je ook.

Ik hou er van dat je zo leergierig bent. Ik hou van je doorzettingsvermogen. Ik geloof dat jij écht goed bent in je vak. Dat jij mensen absoluut kan helpen. Ik vind het ook oprecht verdrietig voor je dat het nu nog niet is gelukt.


Het creëren van een succesvol bedrijf heeft met 3 elementen te maken


1. Mindset en energie

Dit is zo ongelofelijk belangrijk. Je kan wel weten wat je moet doen, maar dan moet je het nog wel doen. Leren omgaan met de inner criticus. Je niet laten tegenhouden door negatieve gedachten. Het doorbreken van blokkades en belemmerende overtuigingen. Omgaan met tegenslag. De Wet van aantrekking voor je laten werken. Zonder mindset en energie werk kun je geen succesvol bedrijf waar je plezier, rust en voldoening uithaalt realiseren.

 

2. Stevig fundament

Je ideale klant duidelijk hebben en echt in al je communicatie kunnen communiceren in ideale klanttaal. Weten welke bewustwordingen zij nodig hebben en welke overtuigingen zij mogen doorbreken zodat ze volmondig ja kunnen zeggen om met jou aan de slag te gaan is cruciaal. Ook jezelf als persoon en ondernemer goed kennen is belangrijk. Waarom doe jij wat je doet? Waarom moet iemand voor jou kiezen en niet voor je concurrent? Waar sta je wel voor en waar sta je niet voor? Uiteraard hoort een strategisch product aanbod waar zowel jij als je klant blij van wordt hier ook bij en een goed converterende website.

 
3. Online marketing en sales

Met een paar blogs en alleen zichtbaar zijn op Instagram kom je er tegenwoordig niet meer. Het algoritme werkt niet in je voordeel en organisch bereik is tragisch langzaam. Je hebt een goed ingerichte klantreis nodig en een online marketing systeem wat voor je werkt ook als jij niet aan het werk bent.

 

Deze drie elementen zijn de basis van de Business Start Academy die je gaan helpen bij het bouwen van je eigen succesvolle bedrijf waarmee je veel mensen helpt, vrijheid ervaart, je dagen indeelt zoals je wil en een hele mooie omzet waar je op kan vertrouwen realiseert.

 

Voor wie is het programma geschikt?

De BSA is speciaal voor coaches, therapeuten, kennis ondernemers, online yoga docenten en psychologen die:

1. Binnenkort hun bedrijf starten of al gestart zijn en in grote lijnen weten wie ze met wat willen helpen en op welke manier ze dit doen

2. Voor hun omzet te afhankelijk zijn van mond tot mond reclame of hun Instagram kanaal en je wil meer leren over slim online ondernemen en online marketing

3. Meer dan €2000 per maand omzetten en door willen groeien naar €10.000 per maand zonder meer uren te gaan werken

4. Een offline bedrijf hebben en nu ook een online aanbod neer willen zetten

5. Nu nog hun losse uren verkopen en daar van af willen

Je zit in de opstart- of groeifase van je bedrijf en je wil doorgroeien naar een consistente omzet van €5000,- en meer per maand. Je begrijpt dat je eerst moet werken voordat jouw bedrijf voor jou gaat werken. Je bent bereid om te investeren zodat je daarna kan gaan profiteren.

 

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

In 2019 kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Businesscoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

In 2020 lanceerde ik mijn gloednieuwe business traject en ondertussen hebben al meer dan 200 coaches, therapeuten en online kennisondernemers dit traject met succes gevolgd.

In de Business Start Academy combineer ik mijn mindset, energie, marketing en sales kennis zodat jij álles leert om een winstgevend bedrijf te creëren met behoud van vrijheid en wat je plezier en voldoening geeft.

In de Business Start Academy leer je:

1. Hoe je een bedrijf creëert dat voor jou werkt in plaats van dat jij voor je bedrijf werkt (want dan kun je net zo goed in loondienst gaan werken)

2. Hoe je op zo een manier je ideale klant aanspreekt dat ze JA zeggen op je aanbod

3. Hoe je op een comfortabele manier verkoopgesprekken voert

4. Het creëren van een strategisch product aanbod wat zo wel een 1op1 programma met persoonlijke begeleiding kan omvatten als een online programma dat je gemakkelijk kan opschalen

5. Hoe je je websiteteksten zo schrijft dat bezoekers niet weggaan maar juist een matchcall inplannen of direct tot aankoop overgaan (ik leer je niet hoe je technisch gezien je website bouwt wel hoe je deze inhoudelijk goed opbouwt)

6. Hoe je een gratis weggever maakt die is opgebouwd vanuit de juiste neuropsychologie. Zodat je potentiële klanten niet wegjaagt met tips waar ze niks mee gaan doen.

7. Hoe je een break even funnel maakt zodat je je gehele advertentiebudget (of een deel ervan) direct terug verdient tijdens het adverteren

8. Hoe je vanuit echtheid mét de juiste opbouw een succesvolle salesfunnel neerzet

9. Hoe je stap voor stap een mega succesvol webinar kunt maken en geven

10. Hoe je winstgevend adverteert op Facebook en Instagram

11. Hoe je je niet laat tegenhouden door perfectionisme en negatieve gedachten

Alles wat je hierboven leest leer je zonder overweldigd te raken met stappenplannen, video’s, voorbeelden, templates en schermopnames waarin ik je letterlijk laat zien hoe je het kan aanpakken.

Business Start Academy
Do It Yourself versie
 

De investering is €997 excl 21% btw.
Je ontvangt nu tijdelijk 3 extra bonussen.

1. Je krijgt toegang tot de Expert Masterclasses reeks. De onderwerpen zijn heel uiteenlopend. Van human design tot het verbeteren van je money mindset, een energetische healing, hoe je de wet van aantrekking voor je laat werken, beter leren verkopen, ondernemen zonder perfectionisme en hoe je slim tijd kan besparen.

2. Je krijgt levenslang toegang tot de BSA (in plaats van één jaar). Je hebt dus alle tijd en ruimte om de modules (opnieuw) te volgen. Ook kun je met een gerust hart op vakantie gaan of zelfs nog tussendoor verhuizen.

3. Je ontvangt gratis toegang tot toekomstige updates die aan de BSA worden toegevoegd

De investering voor de Business Start Academy is €997 excl btw. Of 3 maandtermijnen van €357 excl btw of 5 maandtermijnen van €224 excl btw.

Let op er is nog een uitgebreide mogelijkheid: Business Start Academy VIP

Er zijn een paar VIP plekken beschikbaar.

Als je kiest voor de Business Start Academy VIP ontvang je alles wat in de DIY training zit inclusief de bonussen.

Plus daarbij krijg je:

3 maanden persoonlijke begeleiding.

 1 x 45 minuten 1op1 kick-off call

 3 x 30 min 1op1 call

 Whats app contact in deze fijne structuur:
⬇️ Focus maandag – op maandag deel jij voor 14:00 via Whats app (uit jezelf) het volgende:

1. Wat is mijn hoofdfocus deze week en welke actie(s) horen hierbij?

2. Welke 2 andere focuspunten heb ik? Wat wil ik bijvoorbeeld afmaken?

3. Waar focus ik bewust nog even NIET op deze week? Ik kies net zo bewust waar ik wel op focus als niet. Anders ga je verscheidene dingen door elkaar doen en verlies je je focus. Focus staat voor: Follow One Course Until Successful

Als je je focus niet weet of je hebt een vraag stel hem dan aan me dan kan ik je verder helpen.

Voel je vrij om je focus maandag alvast op vrijdag, zaterdag of zondag te sturen. zodat je maandag als eerste reactie hebt.

⬇️ Vraag het woensdag: Op woensdag stel je de eventuele vragen die je hebt voor 12:00. Voel je vrij om je vragen alvast op dinsdag te sturen zodat je woensdag als eerste antwoord hebt. Dit kun je doen door een berichtje te typen of door een voice berichtje in te spreken. De regel bij een voice bericht is dat deze in totaal 3 minuten mag duren. Je mag dus ook 3 x 1 minuut inspreken of 1 keer 3 minuten. Ik heb deze regel omdat ik heb gemerkt dat wanneer berichten langer zijn de vraag te onduidelijk wordt en het bericht te chaotisch waardoor ik minder goed kan helpen.

Vragen die je kan stellen kunnen gaan over mindset en je business. Denk aan vragen zoals:
– Ik twijfel tussen 3 titels voor mijn ebook/webinar welke vind jij het beste?
– Hoe kan ik mijn potentiële klant helpen met het maken van een beslissing tijdens een gratis gesprek?
– Wanneer zou jij adviseren om een start te maken met mijn webinar?
– Mijn potentiële klant heeft niets meer laten weten na onze call wat zou jij hier nu mee doen?
– Heb jij een tip hoe ik kan omgaan met de financiële stress die ervaar nu mijn omzet nog niet op het niveau is dat ik wil?

Ik geef geen feedback op items zoals: teksten, gratis weggevers, webinar, salesfunnel. Dit is exclusief voor mijn 1op1 traject klanten. Ik heb de Business Start Academy zo ingericht dat je precies weet hoe je deze moet schrijven en creëren zodat je er klanten mee gaat aantrekken. Uiteraard kun je er wel specifieke vragen over stellen, maar ik kijk deze items niet inhoudelijk na.

⬇️ Vier het op vrijdag: Op vrijdag deel jij (uit jezelf) je successen van de afgelopen week. Probeer er altijd minimaal 3 op te noemen. Het focussen op alles wat er goed is gegaan verhoogt je vibratie en zorgt ervoor dat je makkelijker en sneller manifesteert en positiever blijft.

*Ik reageer op maandagen en woensdagen.

De investering voor de Business Start Academy VIP is €2750 excl btw of 3 maand termijnen van €940 excl btw

 

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Een maand geleden had ik mijn kick-off met Phil om mij te coachen met het in de markt zetten van mijn online-opleiding. Ik had een gratis webinar gevolgd van haar en voelde meteen een klik met haar stijl – rechtuit en snel – no-nonsense.

Toch heb ik heel lang geaarzeld om met haar in zee te gaan; mijn bedenkingen waren:
Heb ik dit wel echt nodig? Is zij wel zo goed als ze lijkt in haar gratis webinar? Is toch een vrij grote hap uit mijn budget…

Nu exact 4 weken verder, heb ik al zóveel geleerd van haar; heb ik dankzij haar kennis en adviezen mijn opleiding al 6 keer kunnen verkopen nog vóór hij online is. Dat is een extra omzet van €2530,-.
Zonder haar opdrachten en feedback op mijn taken en vragen was dit nooit gelukt. Ze doet me echt nadenken over hoe ik mijn product in de markt zet.

Ik moet toegeven; afgelopen 4 weken waren pittig omdat ik naast mijn coaching opdrachten van Phil ook nog mijn dagelijkse job heb, maar het is me het absoluut waard. We hebben nog 2 maanden te gaan en ik kijk er nu al naar uit wat we samen nog kunnen bereiken maar vooral hoe zij mij helpt te groeien.

Sabine van Laarhoven – Happy Hands Academy

Na het krijgen van 2 kindjes in 2 jaar tijd wilde ik mijn bedrijf anders inrichten. Ik was al 5 jaar ondernemer. Mijn coachpraktijk was goed gevuld met 1-op-1 trajecten, maar deze manier van werken paste niet meer bij deze nieuwe fase in mijn leven.

Ik had al duizenden euro’s besteedt aan respectabele business coaches en dit heb ik ook altijd terug kunnen verdienen. Maar nog niet eerder heb ik zo’n duidelijk en vooral hands-on praktisch programma gezien als de Business Start Academy (Do It Yourself variant) van Phil.

Aangezien mijn basis qua ideale klant en productaanbod al stond ben ik direct aan de slag gegaan met de modules rondom het automatiseren van je bedrijf. De afgelopen 8 weken ben ik elke dag met dit programma aan de slag gedaan maar de basis staat nu. Ik heb een geweldige weggever plus dito salesfunnel, ik ben mijn marketingkosten nu al aan het terugverdienen. In de eerste week dat ik adverteerde met een One Time Offer op mijn bedankpagina, adverteerde ik voor €72 en ontving ik direct €132 incl btw terug. En mijn webinar is gemaakt en klaar om ingepland te gaan worden.

Ik ben enorm onder de indruk van de eenvoud, de duidelijkheid en de kunde die Phil deelt in dit programma. Ik heb letterlijk mezelf leren adverteren dankzij haar heldere uitleg. Eindelijk heb ik een business die schaalbaar is en waarbij ik de volledige regie heb omdat ik alle processen begrijp. Als je voelt dat je een sterk bedrijf met een stevig fundament wilt neerzetten, dan wil je met Phil werken. Dankjewel Phil, ik ben je enorm dankbaar dat je dit prachtige programma hebt gemaakt!

Nicole Engels - De Minset Psycholoog

Phil is echt mijn reddende engel geweest! Ik had besloten om per 1 januari volledig voor mijn praktijk te gaan en heb toen eind vorig jaar (2022) besloten om, met de hulp van Phil, aan de slag te gaan met het opzetten van een systeem met o.a. een e-mailfunnel.

Phil geeft praktische handvaten en de filmpjes die je in de omgeving kan vinden zijn super duidelijk opgezet, zodat je stap voor stap door het proces heen kan, zonder dat het je een overwhelmed gevoel geeft. En wordt het je toch een beetje teveel? Dan is Phil er om je weer op de rit te helpen met focus en door even mee te denken.

Ik ben in 3 maanden tijd van een e-maillijst van 0 naar 500 leads gegaan! En tijdens de masterclass die ik gaf, met een advertentiebudget van 250 euro heb ik een traject van €1498 en een traject van €999 verkocht ❤️ Thanks Phil voor al je hulp!

Maxime Bos (Praktijk Momona) - Hormoontherapeut

Een tijdje geleden heb ik de Do It Yourself variant van de Business Start Academy bij Phil gevolgd. Dat was echt precies wat ik op dat moment nodig had: een praktisch programma om de basis te leggen voor mijn nieuwe praktijk. Dankzij de duidelijk omschreven modules (zowel geschreven als in video) legt Phil alles in duidelijke en begrijpbare taal uit.

Ideaal, want in deze modules leer je stap voor stap alles op het gebied van je website, je aanbod, het maken van je gratis weggever met de daar bijhorende email funnels. En het inrichten en schrijven van je webinar en hoe je Facebookadvertenties maakt.

Ik heb nu voor €5 per dag de advertentie voor mijn ebook aangezet waarin ik scherp benoem dat het voor rijangst na een verkeersongeval is en direct nu al 4 aanmeldingen binnen.

Kortom met dit programma heb ik de basis kunnen leggen voor mijn praktijk. Echt een aanrader!

Sylvia van Rijzingen - Rijangst Coach ( weervolvertrouwendewegop.nl )

In de maanden dat ik Phil als mijn coach heb mogen hebben heb ik zoveel stappen gezet. Ik kan het zelf bijna niet geloven!

Heel praktisch heb ik ‘even’ een E-book geschreven met daarbij een mailfunnel en advertenties die lopen op Facebook. En dat zijn dan alleen nog maar de ‘tastbare’ resultaten. Daarnaast nog zoveel geleerd over tijd in plannen, je focus houden én vieren wat je hebt bereikt groot(s) of klein. En dan tenslotte hoe je van een olifant weer een mug maakt. Want jongens, hoe kan je mindset je toch enorm in de weg zitten maar een vraag van Phil en je kan weer verder.

Voor iedereen die twijfelt of ze in de Business Start Academy willen stappen, stop met twijfelen en doe het gewoon je komt zoveel verder dan je nu nog maar kan bedenken met alle super simpele en duidelijke stappenplannen van Phil. En als je het dan toch doet, kies dan ook voor die VIP variant waarin je de persoonlijke begeleiding van Phil krijgt, dat gaat je echt nog verder helpen.

Nynke van Oene - Leefstijlcoach

De online omgeving

Je krijgt in de Business Start Academy al mijn business en mindset kennis zodat je de persoon wordt die je wilt zijn die het bedrijf heeft dat je wil hebben. Je gaat aan de slag zodat jij de (online) ondernemer wordt die een stevig bedrijf heeft met een consistente klantenstroom en de vrijheid die je wenst.

Het programma is een mix van mindset, energie, persoonlijke ontwikkeling, praktische (online) marketing en sales kennis en verschillende business strategieën. Alles duidelijk stap voor stap uitgelegd in Jip en Janneke taal en direct toepasbaar in je bedrijf. Je gaat niet alleen kennis vergaren. Je gaat ook doen.

Je houdt onbeperkt (dat is dus levenslang!) toegang tot de online omgeving. Het maakt dus niet uit of je nog op vakantie gaat of even uit de running bent om een andere reden. Alle modules staan direct voor je open zodat je op je eigen tempo er doorheen kan.

✨ Ideale klant

Hoewel je al een beeld hebt van wie je met welk probleem helpt en hoe je dit doet. Kan dit altijd nóg beter, specifieker en met meer (rauwe) ideale klanttaal. Je ideale klant wordt dus nog scherper. Wat is de urgente pijn van je ideale klant? Wat is het échte specifieke verlangen van je ideale klant? Welke woorden en zinnen moet je gebruiken om je ideale klant echt aan te spreken zodat ze klant bij je worden?

In deze module zitten een speciale ‘doe’ opdrachten die je niet alleen helpen bij het nóg helderder krijgen van je ideale klant en het krijgen van ideale klanttaal zodat je daarna moeiteloos je websiteteksten kan herschrijven en optimaliseren. Maar waardoor 50% van mijn klanten die hier mee aan de slag gaan direct één of meerdere klanten krijgen. Zo hebben veel klanten binnen de eerste weken al een deel of de gehele investering terug verdient.

✨ Strategisch product aanbod

Het is ontzettend belangrijk om een goed product aanbod te hebben waar jijzelf blij mee bent en wat makkelijk verkoopt. De meeste van mijn klanten starten met 1op1 coaching en creëren ondertussen hun online programma zodat ze niet alleen maar hun tijd maar ook hun waarde gaan verkopen voor oneindige groei in omzet met veel vrijheid en de mogelijkheid tot locatie onafhankelijk werken. Je leert hoe je een aanbod kan creëren wat je eindeloos kan opschalen zonder dat het jou uurtje-factuurtje tijd kost.

Je wordt ook geholpen met het bepalen van je prijzen. En je wordt geholpen met hun creëren van een instapproduct dat je helpt bij het creëren van je break even funnel zodat je kosteloos kan adverteren omdat je direct je advertentiebudget tijdens het adverteren terug verdient.

✨ Website en salespage

Je gaat leren waar je website en salespage aan moet voldoen om onweerstaanbaar te worden voor je bezoekers. Hoe bouw je een website op zo een manier op dat deze maximaal converteert? Welke aspecten moeten aan bod komen? Hoe zorg je ervoor dat het emotionele brein van je bezoeker, dat deel van de hersenen dat aankoopbeslissingen neemt, geprikkeld wordt?

Je leert niet hoe je zelf technisch je website moet bouwen. Dit weet ik namelijk ook niet 😉 Wel verwijs ik je in de BSA naar mensen uit mijn netwerk (die ik vertrouw, ken en weet dat ze kundig zijn) die je hier heel goed bij kunnen helpen.

✨ Doelen, omzet- en actieplan

Je gaat werken met het stellen van een omzet- en winstdoel en het maken van een concreet actieplan om deze doelen te behalen. Hierbij maak je gebruik van de sales actielijst die ik voor je heb gemaakt. Daarnaast krijg je toegang tot het Omzet planningsdocument en het Grip op cijfers document die ik beide ook zelf gebruik.

✨ Meten is weten​

Welke klantreis legt elke klant af? Hoe goed lopen je webinars en salesfunnel? Waarin kun je optimaliseren? Dit alles neem je onder de loep door middel van het excelbestand die ik voor je heb gemaakt waarin je de evaluatie en analyse van je salesfunnel en webinars gaat bijhouden. Dit document is echt geweldig en gaat je zo veel inzicht geven. Ik gebruik hem zelf ook!

✨ Gratis weggevers

Een gratis weggever zoals bijvoorbeeld een Ebook is een geweldige manier om jouw potentiële klanten met jou kennis te laten maken, maar dan moet deze wel goed in elkaar zitten. Je leert hoe je een weggever maakt die mensen graag willen hebben waardoor je gemakkelijk je ideale klant aantrekt.

✨ Break even funnel

Het is fijn als je €100 in Facebook advertenties stopt en vervolgens 40 mensen je gratis weggever downloaden. Het is NOG fijner als je €100 in Facebook advertenties stopt, 40 mensen je gratis weggever downloaden en 4 mensen meteen een klein online product van €25 van je kopen zodat je direct je advertentiebudget terug verdient. Hoe je hier voor zorgt leer ik je stap voor stap. Hou er rekening mee dat de getallen een voorbeeld zijn. Per doelgroep verschillen de kosten per lead voor advertenties. Zo zijn deze duurder wanneer je doelgroep ondernemers zijn ipv particulieren.

✨ Salesfunnel / Klantreis

Om te zorgen dat mensen nadat ze je gratis weggever hebben gedownload ook werkelijk klant worden heb je een salesfunnel nodig. Je salesfunnel is je klantreis. Je brengt ze van A naar B. Het is de manier om mensen het vertrouwen te geven dat ze bij jou moeten zijn. Niet op een pusherige of verkoperige manier, maar vanuit echtheid. Je salesfunnel zorgt ervoor dat je een automatische stroom van klanten werft.

✨ Webinars / Masterclasses

Webinars zijn dé manier om niet alleen warme leads maar ook koude leads (mensen die nog nooit van jou hebben gehoord) direct om te toveren tot klant. Meer dan de helft van mijn omzet komt binnen via webinars. Hoe creëer je de inhoud van je webinar? Welke techniek heb je nodig? Welke mails moet je schrijven voor je webinarsalesfunnel? Hoe moet je aanmeldpagina en bedankpagina eruit zien voor het beste resultaat? Je leert hoe jij stap voor stap een mega succesvol webinar kunt maken en geven.  De complete Winstgevende Webinar Training (los te koop voor €297,-) is onderdeel van de BSA.

✨ Adverteren op Facebook & Instagram

Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat mijn bedrijf nooit zo succesvol was geworden zonder te adverteren op Facebook en Instagram. Je kan zo makkelijk mega specifiek de juiste doelgroep bereiken. Zo krijg je je webinars vol en een consistente stroom van aanmeldingen voor bijvoorbeeld je ebook. Ik leer je stap voor stap hoe je in een handomdraai (ik doe er tegenwoordig 16 minuten over) een winstgevende campagne in elkaar zet.

Waar sta jij over een paar maanden?

Je weet precies waar je nu staat en wat nu je huidige situatie is. Maar jij bent een grote dromer en weet ook precies waar je naar toe wilt. Je eigen tijd en dagen indelen. Rust, ruimte en vrijheid ervaren. Genieten van je gezin. Niet alleen maar fantaseren over mooie reizen waar ook ter wereld maar ze ook plannen omdat je het geld en de tijd ervoor hebt. The sky is the limit. Dit weet jij. Dit voel jij. Nu mag je het gaan realiseren. Dit is namelijk ook voor jou weggelegd.

Besef dat je 2 keuzes hebt op dit moment.

Keuze 1: de situatie laten zoals hij is en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Als je over 3 maanden of 6 maanden terug denkt aan dit moment en je nog op precies dezelfde plek staat?

Ik weet zeker dat de inner criticus ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor laten leiden en denken: Ik vind het te duur, dus ik ga het niet doen. Of: Ik denk niet dat dit het juiste moment is en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dit zijn ook opties. Let er wel op dat je ook voor deze opties een prijs betaalt.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone en gaat serieus aan de slag met het creëren van jouw succesvolle (online) bedrijf. Grote kans dat alles voor je verandert.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Het programma was precies wat ik nodig had als startend ondernemer. Ik had mijn vaste baan opgezegd en zou snel al mijn inkomsten uit mijn bedrijf moeten halen, maar zo ver was ik nog helemaal niet. Mijn aanbod was nog niet concreet, en qua marketing en sales stond er nog helemaal niks. Phil zegt altijd dat ze je leert in dit programma waar ze zelf 3 jaar over heeft gedaan, en ik kan dit alleen maar beamen. Ik was hier nóóit zo snel zelf uitgekomen. 4 maanden later staat mijn aanbod en de salesfunnels als een huis.

Ik heb super praktische tips gekregen – van welke microfoon je gebruikt tot hoe de systemen werken waarmee je automatisch mails kunt versturen. Alles in hetprogramma is super hands on dus je kunt echt mega snel én heel makkelijk stappen maken zonder zelf alles uit te hoeven zoeken, 100 boeken te lezen en 100 cursussen te volgen.

De combinatie van Phil haar ervaring als lifecoach én de gastexperts zorgen ervoor dat persoonlijke blokkades die je zakelijke succes en/of ontwikkeling in de weg staan, doorbroken worden.

Echt 100% een aanrader. En als je nummers nodig hebt om je te overtuigen: Ik heb in de 4 maanden dat ik in het traject zit (als startend ondernemer!) 14k omgezet 😉.

Tessa Elbersen - Energetisch healer & Holistisch coach

Op 1 december 2022 heb ik mijn bedrijf “Feel good by Flora” opgericht. Ik wist dat ik het meteen goed wilde neerzetten en was op zoek naar een business coach die mij hierbij kon helpen. Eigenlijk wist ik niet precies wat er allemaal op me af zou komen en het leek me fijn om vanaf de start meteen iemand te hebben die mij hierbij kon coachen. Ik stapte in Phil haar Business Start Acadamy VIP programma en toen ben ik letterlijk en figuurlijk gaan bouwen!

Met de tips van Phil kon ik meteen aan de slag. Op 19 december 2022 had ik mijn 1e gesprek met Phil en begin januari 2023 verkocht ik meteen 2 keer mijn traject voor € 597,- zonder te adverteren. Daarna volgde er snel meer.

Ik kon dus al cliënten coachen, er kwam geld binnen en tegelijk verder bouwen. Ik heb veel geleerd en inmiddels staat mijn salesfunnel (ik had er geen idee van wat dat was). Mijn bereik is echt vergroot, ik heb een e-book als gratis weggever gemaakt en hiermee tot nu toe ruim 500 mailadressen op mijn mailinglijst. De kosten per lead zijn mega laag, rond de € 0,35 cent.

Phil hield me ook scherp door af en toe echt aan te geven waar ik de focus op moest blijven houden en ik kon ook open en eerlijk met haar praten over de struggles die ik ervaarde als ondernemer. Ze heeft me veel inzichten gegeven door zaken anders te belichten dan hoe ik ernaar keek, waardoor ik uit mijn comfortzone durfde te stappen en mega veel heb geleerd over mezelf en ondernemer ZIJN.

Op de dag dat ik deze review schrijf is er weer iemand in mijn 3 maanden traject gestapt. Het traject heb ik de laatste maanden ook geoptimaliseerd waardoor het me al minder tijd kost en dus in verhouding meer oplevert. Ik voel me vol vertrouwen over de toekomst van mijn bedrijf en mezelf als ondernemer en ben dankbaar dat ik Phil ben tegengekomen. Dank je wel Phil! I’ve got this.

Floortje Nieuwenstein (Feel good by Flora) - Keto lifestyle coach

Ik stapte in bij Phil omdat ik behoefte had aan een fundering in mijn bedrijf. Aan iemand die meedacht met mij en de strategie achter mijn bedrijf. Dus stapte ik in de business start VIP variant. Waar ik naast toegang tot de Academy, ook 1:1 sessies kreeg. En WOW wat ben ik dankbaar dat ik mezelf en mijn bedrijf dit gegund heb. Er staat een basis, waar ik altijd op terug kan vallen.

Ik heb super veel ideeën en Phil was daarvoor mijn trechter. Ze zorgde ervoor dat de wervelwind van ideeën in mijn hoofd omgezet werden tot een heldere to do lijst. Mijn facebookadvertenties lopen en zijn succesvol, mede dankzij de feedback die ik gekregen heb van Phil. De VIP variant is ook echt een meerwaarde, omdat je de informatie die je tot je krijgt in de Academy, samen met Phil omzet in iets wat past bij jou en je bedrijf.

Ik heb geproefd aan verschillende strategieën, geleerd welke er wel en niet werken voor mijn bedrijf en heb door heel wat zelf gecreëerde bullshit heen gewerkt. Want naast dat Phil een grote steun is, met je meedenkt en meevoelt, ziet ze ook heel duidelijk wanneer je ergens juist door heen moet. Ze is niet bang om te zeggen wat ze ziet en dit maakt haar als business coach heel krachtig. Zacht en meelevend aan de ene kant, helder en strategisch aan de andere kant.

Dankjewel lieve Phil, voor je oneindige vertrouwen in mij, dat ik bij je kon uitrazen als ik het niet meer zag zitten, dat je samen met mij gebouwd heb aan de fundering van mijn bedrijf en dat jij mijn creativiteit kon omzetten in een helder marketing plan.

Claudia Penders - Embodiment coach

Zo, wat een heftige drie maanden waren dit. En dat bedoel ik op een goede manier. Ik ben verbaasd hoeveel ik tijdens de Business Start Academy VIP in die drie maanden dankzij Phil voor elkaar heb gekregen: ideale klant, coachgesprekken, website, salesfunnel, e-book, advertenties, en meer. Phil was daarbij een fijne steun, expert, maar ook vooral een hele goede stok achter de deur. Ik ga enorm goed op deadlines, en dan helpt het als je gewoon even drie maanden keihard onder begeleiding kunt knallen.

Naast een goede business coach is Phil ook gewoon een fijn en gezellig persoon en kun je goed met haar lachen. Je voelt aan de energie van Phil dat ze je echt graag verder wil helpen en ze biedt meer waarde dan je van te voren verwacht als je op papier leest wat Business Start inhoudt. Daarbij vond ik de 1-op-1 calls ook heel waardevol. Van te voren dacht ik zoiets als “ja leuk hoor die gesprekken maar hoeveel kun je nou in 30 minuten echt bespreken”, maar het is verbazingwekkend hoe snel Phil daarin tot de kern komt en hoeveel er daardoor besproken kan worden.

Ik heb geleerd dat je ondernemen echt een vak apart is, als ik dit allemaal zelf had moeten ontdekken was ik minimaal een jaar en een enorme berg aan frustraties verder geweest. Wat een luxe als een expert als Phil hierin drie maanden in alles over je business met je mee kan denken en je niet zelf het wiel uit hoeft te vinden.

Eline Zegers - datingcoach voor vrouwen die op vrouwen vallen

Ik was op zoek naar een manier om op een persoonlijke, eigen en ‘bewezen werkende’ manier mijn coach traject aan te gaan bieden. Na Phil’s Break Even funnel webinar dacht ik: dit is mijn manier, ik wil graag masterclasses gaan geven! Zo kan ik meteen mensen helpen die alleen een tip of stappenplan nodig hebben om verder te komen én kan ik met de mensen die écht een traject nodig hebben direct aan de slag.

Volgende vraag was: hoe dan? Waar starten? Hoe moet de opbouw? Welke techniek? Hoe zet je op een fijne manier sales in in een masterclass…? Oftewel: ik zocht iemand die het al kon 😉 en daar was dus Phil!

Door mee te doen met Business Start voelde ik me ontzettend gedragen – door Phil’s expertise – in het nog meer leren ondernemen en het gaan starten met het geven van mijn masterclass. Inmiddels heb ik binnen 3 maanden, naast mijn bijna fulltime baan, mijn gezin en mijn opleiding, alles in de startblokken staan om mijn masterclass te gaan geven. Ik heb er waanzinnig veel zin in en ben vol vertrouwen dat dit voor mij dé manier is om met mijn coach praktijk te groeien.

Lieke Michiels van Kessenich | Hic et Nunc coaching

Ik ben heel blij dat ik ben gestart met Business Start. Ik twijfelde even in het begin of ik niet gewoon eerst moest gaan starten ipv meteen een Ebook te schrijven etc maar ik ben heel blij dat ik die tijd benut heb. Ik sta nu waar ik wil staan en ben daar best trots op zo aan de start van mijn bedrijf. Ik krijg ineens allemaal aanvragen en het verbaasd me dan eigenlijk een beetje. Ik ben benieuwd hoe de komende maanden met mijn eerste trajecten mij gaan bevallen.

Ik voel me zekerder, omdat het me is gelukt een goede website te hebben, een ebook en een funnel! Toen ik dat bij jou zag dacht ik O my hoe ga ik dat ooit fixen? Maar het is gelukt en dat maakt me zekerder over mijn eigen kunnen. Dat er nu ook een aanvraag is gekomen via mijn ebook en de funnel is echt een fijne bevestiging.

Ik heb ontzettend veel geleerd en ook precies wat ik wilde leren. Jij werkt heel overzichtelijk en als je geen idee hebt hoe alles werkt is dat echt zo fijn! Ik voelde me aan mijn handje meegenomen de wereld in van de Ebooks, webinars, mailfunnels etc etc. Dat was precies wat ik nodig had. Daarnaast is mij het meeste bijgebleven dat ik het lastig vond om de keuze te maken of ik wel of niet ook nog een hsp opleiding voor volwassenen zou gaan volgen. Niemand gaf me het antwoord wat ik nodig had om hier een besluit in te nemen en jij wel. Ik accepteerde het en heb er niet meer aan getwijfeld. Heel waardevol want dat twijfelen kan je echt leeg zuigen. Het deed even zeer zeg maar en dat was toch precies wat ik nodig had.

Ik vond het ook eng om een keuze te maken in specialisme. Door jou voelde ik me gesterkt om te vertellen dat ik me specialiseer in hsp. Je vroeg waar ben je bang voor? Sta er voor! Ja waar ben ik bang voor dacht ik? Bam gaan met die banaan!

Laura Nijen Twilhaar (LANT kindercoaching) - Kindercoach

In januari ben ik begonnen met het programma van Phil. Ik wilde graag een vernieuwende weg inslaan voor mijn yoga bedrijf. De video’s zijn duidelijk en makkelijk stap voor stap te volgen. Het is heel fijn dat je de video stil kan zetten en gelijk de stappen uit kan voeren. Dit is zo duidelijk dat het gewoon niet mis kan gaan.

Je wordt stap voor stap meegenomen en de opbouw is super duidelijk. Naast de video’s zijn er ook stappenplannen opgenomen. Zelfs met een tijdpad. Echt heel handig. Ik had ze uitgeprint en kon zo afvinken als ik het gedaan had.

Van jouw ideale klant beschrijven naar zelf advertenties maken voor Facebook en Instagram.  Ik kreeg van een contentmaker een compliment dat ik het allemaal zelf deed en kon.  Want dit was toch best lastig….. een vak apart. Maar ik deed het gewoon.

Deze weg prima te doorlopen als je de stappen doorloopt! Een geweldig programma! Het heeft mij mega veel gebracht, niet alleen alles wat ik geleerd heb, maar ook een positieve mindset! Hierdoor is er een geweldige basis gezet. Life changing!

Herma Jonker – Sereen Yoga

Business Start Academy
Do It Yourself versie


De investering is €997 excl 21% btw.
Je ontvangt nu tijdelijk 3 extra bonussen.

1. Je krijgt toegang tot de Expert Masterclasses reeks. De onderwerpen zijn heel uiteenlopend. Van human design tot het verbeteren van je money mindset, een energetische healing, hoe je de wet van aantrekking voor je laat werken, beter leren verkopen, ondernemen zonder perfectionisme en hoe je slim tijd kan besparen.

2. Je krijgt levenslang toegang tot de BSA (in plaats van één jaar). Je hebt dus alle tijd en ruimte om de modules (opnieuw) te volgen. Ook kun je met een gerust hart op vakantie gaan of zelfs nog tussendoor verhuizen.

3. Je ontvangt gratis toegang tot toekomstige updates die aan de BSA worden toegevoegd

De investering voor de Business Start Academy is €997 excl btw. Of 3 maandtermijnen van €357 excl btw of 5 maandtermijnen van €224 excl btw.

Liever persoonlijk begeleidt worden in de BSA VIP?