Doe mee met de Break even funnel Challenge.
Het komt niet vanzelf goed met het vinden van nieuwe klanten. Als je aan de slag gaat met een Break even funnel, speel je quitte op je advertentiekosten en trek je moeiteloos warme leads en nieuwe klanten aan.

 

Ben jij coach of trainer geworden omdat je weet dat je mensen op jouw manier verder kan helpen?

En omdat het je heerlijk lijkt om je eigen tijd in te delen, eventueel locatie onafhankelijk te werken en zelf controle te hebben over hoeveel omzet je creërt?

Maar de realiteit is nu dat…

=

Je omzet is elke maand toeval. Er zit in ieder geval geen systeem in.

=

Je heel veel en druk bezig bent zonder echt concreet resultaat. Je staat voor je gevoel continu ‘aan’ en vraagt je altijd af hoe andere ondernemers het voor elkaar krijgen om consistent klanten te hebben.

=

Je veel andere coaches volgt. Jezelf vergelijkt waardoor je onzeker wordt.

=

Je zou dolgraag meer willen focussen op je vak en niet op sales en marketing.

=

Je loopt enorm tegen je perfectionisme aan

=

Je kan enorm goed piekeren en ziet bijna altijd beren op de weg

Ik ben inmiddels 7 jaar ondernemer, en man, wat was het in het begin een uitdaging. Ik kon alles aanvinken wat hierboven staat.

Totdat ik talloze trajecten volgde bij o.a. Simone Levie, TheNextTrainer, Femke Hogema, Dolly Heuveling van Beek, Eelco de Boer, Ninke van der Leck, Kim Munnecom en Tineke Zwart. En de magie leerde van een break even funnel. Een geautomatiseerde manier om consistent leads en klanten aan te trekken.

Nu gaat bij mij alles op de automatische piloot.

Doe dan mee aan de Break even funnel Challenge. Dit is een 5 uur durende video training waarin ik je leer hoe je door middel van een break even funnel kosteloos kan adverteren en consistent nieuwe leads aantrekt die klant bij je worden. Je kan nu meedoen aan de Challenge twv €97,- voor €47,- excl btw.

Waarom een break even funnel?

Of je nu je bedrijf wilt starten of al een tijdje bezig bent, een break even funnel is oprecht een makkelijke manier om klanten aan te trekken zonder dat het je geld kost.

In de video leg ik beknopt uit hoe het werkt ?

 Dit levert de Break even funnel Challenge jou op:

⭐ Je weet hoe je een weggever en product creëert waar jouw ideale klant op zit te wachten en wat zichzelf moeiteloos verkoopt.

⭐Je weet hoe je een break even funnel voor jouw business maakt, zodat je op de automatische piloot klanten gaat werven. Zo is het nooit meer spannend of je voldoende klanten ‘vindt’, want je hebt een marketingsysteem waar je op kunt vertrouwen.

⭐ Je leert hoe je binnen no-time je impact en omzet verdubbeld met Facebook/Instagram ads.

⭐Je leert hoe je je niet meer laat tegenhouden door negatieve stemmetjes die zeggen dat je niet goed genoeg bent en dat niemand op jou zitten te wachten.

⭐ Je breekt door je angst heen en stopt met jezelf klein houden.

⭐ Je ziet hoe ik na een gratis challenge meer dan €10.000 omzet verdiende. Je ziet mij de up-sell doen in video 4. In dit geval geldt dus: Watch and learn.

⭐Je leert hoe je een systeem opzet, waardoor je dagelijks nieuwe aanmeldingen van klanten in je inbox krijgt.

Herkenbaar?

“Toen ik een coachopleiding voorbij zag komen, toen wist ik: dit is het!! En zo ben ik eraan begonnen. De opleiding bestaat uit 3 levels en ik heb level 1 afgerond en level 2 start over 2 weken. Met alle kennis die ik nu al heb, ben ik ervan overtuigd dat ik nu al toegevoegde waarde kan leveren aan anderen. Maar… ik heb echt geen idee welke stappen ik moet zetten, hoe ik alles aan moet pakken, om naast mijn huidige baan een eigen praktijk te starten.”

“Ik ben goed van start gegaan maar kwam mezelf enorm tegen. Moet veel van mezelf en verlies soms de fun. Perfectionisme neemt het vaak van me over en ondanks dat ik daar hard mee aan het werk ben, komt ie telkens weer in mijn hoofd…. Ook heb ik echt een belemmerende money mindset.”

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Op 13 augustus 2013 ben ik mijn eigen bedrijf als lifecoach gestart. Ik heb de eerste 2 tot 2,5 jaar nauwelijks geld verdiend. Dit komt omdat ik GEEN IDEE HAD WAT IK AAN HET DOEN WAS. Na 2 jaar deed in mijn eerste business investering. Ik leerde van een business coach hoe ik een succesvol bedrijf op kon zetten. Ik kreeg een stappenplan en wist wat ik moest doen. Ik wist het niet alleen ik ging het ook werkelijk DOEN. Ik ging van nauwelijks geld verdienen in 2,5 jaar tijd naar €10.000 omzet bij mijn eerste lancering.

Als je niet weet wat je moet doen, kun je het ook niet doen.

Het is niet zo dat ik één training heb gevolgd en vervolgens anderen “wel even ga leren hoe het moet”. Ik heb nu gelukkig al jaren een succesvol bedrijf als lifecoach en hieronder zie je een greep uit de investeringen die ik in mijzelf en mijn bedrijf heb gedaan.

Hoe ziet de Break even funnel Challenge eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je:

✔ 4 video’s van een ongeveer 1,5 uur waarin ik je volledig bij de hand neem met het creëren van een break even funnel waardoor je kosteloos kan adverteren en moeiteloos warme leads aantrekt die klant bij je worden.

✔ Als bonus het Grip op cijfers document, waarmee je je financiën super easy bij kunt houden.

✔ Je behoudt levenslang toegang tot de online leeromgeving

Doe mee aan de Break even funnel Challenge. In deze 5 uur durende video training leer je hoe je door middel van een break even funnel kosteloos kan adverteren en consistent nieuwe leads aantrekt die klant bij je worden. Je kan nu meedoen aan de Challenge twv €97,- voor €47,- excl btw.