Gratis Ebook:
In 6 stappen meer klanten, plezier en vrijheid via online marketing

Je besteedt veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling om een nog betere coach te worden, maar het ondernemerschap blijft een uitdaging voor je.

Je wil niets liever dan met klanten werken en (online) trainingen verkopen, dat is juist wat je het leukst vindt.

Alleen op dit moment lukt het je niet om consistent te groeien in omzet.

Leer heel praktisch in Jip en Janneke taal:
– Hoe je je bereik laat groeien, leads verzameld en klanten aantrekt
– Hoe je vanuit verbinding en echtheid een klantreis kan maken
– Hoe je mensen zo kan aanspreken dat ze klant bij je worden
– Wat alle succesvolle ondernemers achter de schermen doen om snel te groeien

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

In 2019 kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Businesscoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

Toen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om de switch te maken van Lifecoach naar Businesscoach. Ik ben nu Businesscoach voor coaches en therapeuten. In mijn werk en programma’s combineer ik mijn mindset, energie, marketing en sales kennis zodat jij álles leert om een winstgevend bedrijf te creëren met behoud van vrijheid en wat je plezier en voldoening geeft.