Gratis Ebook: Lead Secrets

Dubbel zo veel leads worden klant en slechts 20% van de coaches volgt deze trendšŸ¤«

Waarom bied ik dit ebook nu (tijdelijk) gratis aan? Het antwoord op deze vraag is omdat ik het te zonde vind dat er zo veel Ć©cht goede coaches en therapeuten zijn die waanzinnig goed mensen kunnen helpen, maar dat ze blijven hangen op een omzet rond de 2-3k per maand terwijl hun ambitie groter is.

Het is niet helemaal eerlijk: maar hoe goed je ook in je vak bent, het staat los van consistent groeien met je bedrijf in omzet met behoudt van vrijheid en plezier.

Wat maakt nou dat de ene coach 5 klanten haalt uit 10 leads en de ander maar 2? Dat ga ik met je bespreken in dit ebook en uiteraard deel ik met je wat je moet doen om deze shift zelf ook te maken.

Hoi, ik ben Phil van Son!

 

Ik help coaches, therapeuten en kennisondernemers met de groei van hun bedrijf in omzet, vrijheid en plezier. Ik coach jou als ondernemer Ć©n als mens.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als lifecoach en businesscoach.

Ik help mijn klanten met het creƫren van een productaanbod en marketingstrategie die werkelijk hun droomleven kan faciliteren.

Maar: Je kan wel weten wat je moet doen, maar dan moet je het nog wel doen.

Mijn jarenlange ervaring als lifecoach en het energetisch kunnen invoelen bij andere mensen zorgt dat we jouw blokkades en energielekken kunnen stoppen zodat je niet alleen financiƫle vrijheid ervaart maar juist ook mentale vrijheid.

Om je direct te helpen om meer klanten uit je leads te halen heb ik het Ebook Lead Secrets voor je gemaakt. Deze kun je nu (tijdelijk) gratis aanvragen.