Je aanvraag voor het ebook inclusief gratis verdiepende masterclass is helemaal goed gelukt. Deze is op dit moment op weg naar jouw inbox. Controleer voor de zekerheid je ongewenste mailbox.

Terwijl je hier op wacht (hij hangt in de lucht maar de lucht heeft soms een paar minuten nodig) wil ik je alvast iets leren over wat mijn bedrijf keer 3 heeft doen gaan.

Ik heb het over webinars. Misschien heb je deze al wel eens bij mensen gevolgd maar nog niet zelf gegeven. Webinars zijn echt een hele fijne manier om jouw potentiële klanten oprecht te helpen van A naar B en ze klant te laten worden om van B naar Z te kunnen gaan.

Webinars zijn de manier om binnen 1,5 week onbekende mensen te veranderen in volgers en volgers te transformeren naar klanten.

Om je hier om een fijne manier kennis mee te laten maken en je te leren hoe je winstgevende webinars kan gaan geven. Heb ik hieronder een waardevol en laagdrempelig aanbod voor.

 

Winstgevende Webinars Module

Ontdek hoe je webinars en masterclasses geeft die je aanbod blijvend verkopen.

Werken met de leukste klanten en passief je aanbod verkopen doe je met webinars en masterclasses.

Er is een reden waarom sommige ondernemers geen succes hebben met hun webinars. Ze geven gewoon ‘leuke informatieve’ webinars. Na 1,5 uur lang praten zijn er nog een handje vol mensen over en niemand koopt. De moed zakt ze in hun schoenen.

Geen paniek! Ik leer je de exacte neuropsychologie en strategie achter het geven van winstgevende webinars. Of je ze nu live of automated gaat inzetten.

Winstgevende Webinars Module is geschikt voor: coaches, therapeuten, online yoga docenten, psychologen en kennisondernemers

Tijdelijk voor slechts 25,- ex btw
(Eenmalige aankoop)

Onlangs waren de live dagen van mijn Transformers Programma en had ik Phil uitgenodigd om een presentatie te geven over winstgevende webinars. Zij is voor mij namelijk dé webinar expert van Nederland.

Ik coach Phil inmiddels al dik een jaar, dus ik wist dat ze hier super goed in is, maar alsnog was ik verbaasd over de kwaliteit van de presentatie.

Ze deelde ZOVEEL waarde en het was allemaal zo duidelijk doordat ze het in Jip & Janneke taal uitlegde.

Daarnaast wist ze ook iedereen te enthousiasmeren over webinars. Meestal merk je wel met zo’n presentatie dat niet iedereen ‘aan’ gaat op de spreker, maar bij Phil zag ik dat iedereen ‘aan’ ging op haar.

Iedereen hing 1,5 uur lang aan haar lippen en wilde daarna volgens mij het liefst snel naar huis om een webinar te gaan plannen en geven.

Ik heb zelf ook 3 blaadjes vol geschreven met allemaal fijne tips waarvan ik zeker weet dat ze me gaan helpen om meer klanten aan te trekken middels webinars.

Het geven van webinars is namelijk ook echt een vak apart. Het kan je een enorme omzet boost geven, maar je moet echt weten hoe je een goed webinar geeft en dat weten maar weinig mensen.

Daarnaast weet Phil niet alleen veel over webinars, maar bewijst ze zelf ook middels haar eigen webinars keer op keer dat ze echt een expert is. Ik ken namelijk maar weinig ondernemers die zoveel winst halen uit hun webinars.

Dus mocht je ooit iets willen doen met webinars, Phil is your girl.

Tineke Zwart

Je bent al maandenlang meerdere malen per week aan het posten op social media. Je besteed hier een paar uur per week aan en je denkt oprecht dat wanneer je dit maar lang genoeg volhoudt je potentiële klanten je gaan vinden en klant bij je gaan worden. Alleen je doet dit nu al een paar maanden en het heeft je nog niets opgeleverd.

Constant nieuwe content bedenken om te plaatsen kost je elke week meer tijd omdat je soms gewoon echt even geen inspiratie meer hebt. Elke keer als er maar een paar likes op je bericht komen ontmoedigt je dat en vraag je je af of het wel gaat werken.

Het is tijd om in te zien dat het niet werkt en ook niet gaat werken.

Dat is niet leuk en het voelt alsof je weer opnieuw moet beginnen en alles voor niets is geweest. Maar dat is echt niet zo. Alles wat je al hebt gedaan heeft je op dit punt gebracht. Het punt waarop jij nu voor een veel makkelijkere en veel duurzamere marketing strategie mag kiezen namelijk webinars.

Door middel van webinars creëer je veel meer een duurzame strategie die consistent voor klanten zorgt. En dat kan zelfs geautomatiseerd. Inmiddels heb ik al meer dan 250 webinars gegeven en zet ik dankzij mijn webinars en masterclasses meer dan een ton omzet per jaar om.

Masterclasses zijn de nummer 1 marketingtool

Je hoeft niet meer continu ‘aan’ te staan als ondernemer. Je kan je masterclasses automated laten doorlopen en de bestellingen blijven binnen komen. Ook wanneer je op vakantie bent of een ‘off’ day hebt.

Zichtbaar zijn op social media omdat je het leuk vindt en wanneer jij er zin in hebt niet omdat het moet. Deze keuze krijg je wanneer je start met het geven van masterclasses. Dankzij je masterclasses ben je continue zichtbaar zonder actief zichtbaar te zijn.

Ik hou van creëren. Maar ik hou nog meer van één keer iets creëren waar ik vervolgens héél erg lang plezier van heb 😉

Ik gaf mijn eerste 3 webinars met een pan naast me omdat ik het zo spannend vond dat ik dacht dat ik ging overgeven.


Ondertussen heb ik al meer dan 250 keer webinars gegeven en staat er geen kookpan meer naast mijn bureau 😉 Maar ik voel naast excitement om iedereen in mijn webinar te spreken ook nog steeds (gezonde) spanning. Dat is ook okee. Ik wil dat je weet dat of je nu al 100 webinars hebt gegeven of je eerste webinar wil gaan geven, het echt super logisch is dat je dit eng vindt.

Ik wil je ook meegeven dat je het niet eerst niet meer eng hoeft te vinden voordat je het kan gaan doen. Je mag het samen met de angst doen en ervaren dat je het elke keer een beetje minder eng gaat vinden, dat je er steeds beter in wordt en er steeds meer plezier in hebt.

Eén keer creëren is voor altijd plezier.

Even voor de duidelijkheid. Toen ik net zei dat ik al meer dan 250 keer webinars heb gegeven toen bedoelde ik NIET dat ik 250 verschillende webinars heb gegeven. Jeetje, wat zou dat verschrikkelijk veel werk zijn geweest haha! Het fijne van webinars is dat je je er een maakt en die over and over again kan geven. De mensen in Nederland die jouw hulp nodig hebben die zijn echt niet “op” nadat jij 3 keer je webinar hebt gegeven en ook niet nadat je deze 200 keer hebt gegeven (live of automated).

Je maakt je webinar en de bijbehorende mails één keer en daar heb je enorm lang plezier van.

Door webinars groeit je omzet zonder dat je keer op keer zichtbaar moet zijn op social media.

Meerdere van mijn klanten hebben een haat-liefde verhouding met social media. Wat moet ik nu weer posten? Geen zin om elke dag zichtbaar te zijn. Ze worden onzeker van de weinige reacties die ze krijgen. Ze houden er niet van dat iedereen op social media doet alsof het leven altijd fantastisch is. Ze zijn veel tijd kwijt aan het creëren van content zonder dat het veel oplevert.

Webinars staan los van zichtbaarheid op social media. Webinars genereren omzet zonder dat je zichtbaar hoeft te zijn op social media.

Er zit een bepaalde neuropsychologie en strategie achter succesvolle webinars. Dit is de reden dat ik al meer dan 250 live webinars succesvol heb gegeven en ze ook automated laat lopen.

Jij kan dit ook leren.

Je hoeft niet constant zichtbaar te zijn op social media. Laat webinars voor je werken zodat jij kan genieten van je vrijheid en je geen zorgen hoeft te maken over het krijgen van genoeg klanten.

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

Ik ben dol op marketing, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen.

Voordat ik startte met webinars gaf ik gratis 10 daagse challenges. Totdat ik met mijn eerste webinar de complete omzet binnen haalde waar ik eerst een 10 daagse challenge voor deed. Meer dan €10.000 omzet in 1,5 uur! Vanaf dat moment was ik verkocht. Ik HOU van webinars.

Ik geef al sinds 2016 webinars en masterclasses. Meer dan 80% van mijn omzet komt elk jaar hiermee binnen.

Ik heb al meer dan 250 live webinars gegeven. Mijn masterclasses draaien ook automated en ik heb al ontelbaar veel webinars van klanten nagekeken.

Ik weet precies waar het bij ondernemers fout gaat en leer ze de juiste strategie en neuropsychologie wat het verschil maakt tussen een onsuccesvol webinar en een winstgevend webinar.

Een kijkje achter de schermen:

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Dus je kunt DIRECT aan de slag!

✔ De Winstgevende Webinar Masterclass van 58 minuten en de verdiepende video van 20 minuten waarin je de neuropsychologie leert achter winstgevende webinars. Zodat mensen op het einde van je webinar of masterclass heel graag met je aan de slag willen.

✔ Het geven van een webinar is oprecht super simpel, maar je moet wel weten HOE DAN! In deze module leer je precies hoe je het moet aanpakken en wat je wanneer moet delen voor het hoogste resultaat

✔ Je ontvangt mijn eigen persoonlijke webinar-powerpoint zodat je een basis hebt voor je eigen webinar. Dit scheelt je minstens 3 uur tijd maar waarschijnlijk eerder 2 dagen tijd

✔ Je leert hoe je het beste je webinar kan opbouwen en welke cruciale elementen er niet mogen ontbreken.

✔ Je leert hoe je je aanbod op zo een manier neerzet dat het een ‘no brainer’ aanbod is.

✔ Je leert hoe je gemakkelijk van de inhoud van je webinar naar je aanbod kan gaan op een comfortabele manier zonder dat dit verkoperig overkomt.

✔ Ik geef je toegang tot de opname van mijn meest succesvolle webinar waar ik direct €15.000 mee omzette toen ik hem de eerste keer gaf. Watch and learn 😉

✔ Je bent direct klaar om je eigen webinar te creëren

✔ Je behoudt onbeperkt toegang tot de module

✔ De complete training is €297. De training bestaat uit 5 modules. Jij hebt nu de mogelijkheid om de eerste module, de Winstgevende Webinar Module, voor maar €25,- ex btw aan te schaffen en te starten met het ontwerpen van je webinar of masterclass en direct je omzet te verhogen.

“Ik wil je even laten weten super blij te zijn dat ik je training heb aangeschaft. Ik had eerder al een andere webinar training gekocht maar met jouw training voel ik me nu veel beter in staat tot het zelf gaan geven van Webinars. Ik heb het raamwerk van m’n 1e webinar zelfs al af en ben van plan daadwerkelijk zelf Webinars te gaan geven. Dankbare groet, Alexandra”

Alexandra – www.happyheartandsoul.nl

Ik heb zoveel vertrouwen in de Winstgevende Webinar Module dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Je hoeft niets uit te leggen. Als jij binnen 14 dagen besluit dat je niet tevreden bent ontvang je je geld terug.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar phil@philvanson.nl