Doe mee met de Facebook Advertentie Training en creëer een succesvolle Facebook campagne zodat je gemakkelijk jouw doelgroep en ideale klanten bereikt (zelfs terwijl je aan het Netflixen bent)

Je realiteit is nu dat…

=

Je bent zichtbaar op je online kanalen maar je krijgt maar heel gestaag meer volgers.

=

Je bent niet zo van de netwerkbijeenkomsten.

=

Je voelt je oncomfortabel als je het idee hebt dat je op potentiële klanten aan het jagen bent.

=

Je zou zo graag willen dat klanten jou vinden in plaats van dat jij achter leads aanzit.

=

No way dat jij klanten koud gaat lopen bellen met je productaanbod.

=

Je vraagt je af wat je nog kan doen om je bereik te vergroten en meer klanten aan te trekken.

Als je nu denkt ja, ja en ja! Dan is de Facebook Advertentie Training 100% de juiste stap voor jou.

In augustus 2013 startte ik mijn eigen coachpraktijk. De eerste 2 jaar heb ik meer dan 100 blogs geschreven en postte ik wekelijkse op mijn Facebook pagina. Ik dacht serieus dat als ik dit zou doen en blijven doen de klanten vanzelf naar me toe zouden stromen. Dat was niet waar. Mijn bereik groeide gestaag en ik had zeker af en toe een klant. Maar ik verdiende niet genoeg om te kunnen leven van mijn bedrijf.

Totdat ik besloot een challenge (gratis weggever) te organiseren en deze te gaan promoten via Facebook advertenties. Ik betaalde slechts €0,57 voor een lead (naam en e-mailadres). Ik besloot direct voor €1000 te adverteren en verdiende die maand opeens meer €10.000! Je moet natuurlijk niet vergeten na je weggever een aanbod te doen ?

WAUW dit bereik had ik nooit zo snel kunnen bereiken door het afstruinen van netwerkbijeenkomsten of contacten leggen via Instagram. Deze omzet had ik al helemaal niet kunnen bereiken door wanhopige DM’s te sturen naar eventuele potentiële klanten op Instagram.

Ik ben oprecht intens fan van Facebook advertenties en uit de grond van mijn hart het is een stuk makkelijker dan je denkt.

Resultaat

⭐ Wil je zelf advertenties kunnen maken?

⭐ Wil je van mensen –> volgers maken en van deze volgers –> klanten maken?

⭐ Wil je specifiek jouw ideale doelgroep en ideale klanten targeten?

⭐ Wil je gemakkelijk je bereik vergroten?

⭐ Wil je dat je advertenties voor jou het werk doen terwijl jij doet wat je leuk vindt?

⭐ Wil je weten hoe je je advertentie resultaten kan optimaliseren zodat je voor minder geld nog meer mensen kan bereiken?

Doe dan mee aan de Facebook Advertentie Training. Binnen een paar uurtjes leer je hoe je succesvol een Facebook campagne creëert zodat je gemakkelijk jouw doelgroep en ideale klanten bereikt (zelfs terwijl je aan het Netflixen bent). De training heeft een waarde van €497,- excl btw. Jij kan nu meedoen voor €397,- excl btw.

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor ondernemers die met een gratis weggever willen gaan adverteren.

Hoe ziet de Facebook Advertentie Training eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving.

✔ In de 7 lessen die een kleine 5 uur in totaal duren wordt je volledig bij de hand genomen om een succesvolle Facebook campagne te creëren zodat je gemakkelijk jouw doelgroep en ideale klanten bereikt.

✔ Je behoudt levenslang toegang tot de online leeromgeving

Aan het eind van de training:

✅ Weet jij hoe je succesvol een Facebook campagne opzet

✅ Weet jij hoe je mega specifiek jouw doelgroep en ideale klanten kunt targeten met je ads

✅ Durf je met vertrouwen geld in Facebook te investeren omdat je begrijpt hoe het werkt en weet hoe je je resultaten kan optimaliseren

✅ Heb jij extra inspiratie om goed converterende advertentieteksten te schrijven

✅ Kun jij in een handomdraai een retargeting campagne aanmaken (en weet je wat dit is en waarom je dit zeker wilt doen)

✅ Weet je hoe je Facebook advertenties in kan zetten om dikke successen te realiseren

 

Ik was een beetje aan het aanklooien met Facebook advertenties. Het zag er allemaal zo ingewikkeld uit met al die opties en ik had wel al een keer een cursus gedaan maar daar was ik niet veel wijzer van geworden.

Om mijn business te laten groeien (zonder dat ik mezelf over de kop hoefde te werken), besefte ik me dat FB advertenties de snelste weg naar succes (meer klanten) zou zijn.

Maar ja, hoe dan?!

Dankzij Phil haar uitleg had ik binnen no-time ads lopen. Daarbij snapte ik ook veel beter hoe je, heel eenvoudig en met weinig budget de ads kunt testen, zodat je snel de beste overhoudt en snel kunt schalen. Zónder Phil had ik nog steeds aan lopen klooien en had ik veel geld verspild aan FB dus ik ben MEGA dankbaar voor haar duidelijke, praktische en waardevolle lessen!!!

Kim Rietvink - Spiritueel Businesscoach

Ik vind de training fantastisch. Deze is heel compleet en zonder allerlei poespas direct toepasbaar. De training is toegespitst op de Nederlandse markt wat ik heel fijn vind. Het is voor mij een soort kookboek. Ik kan er direct mee aan de slag!

Joost van Grieken - Productivity Coach

Al vier jaar heb ik mijn eigen coachingspraktijk. Vanaf het begin voelde ik me onzeker over adverteren. Ik begreep niet hoe Facebook werkt. Telkens als ik een gratis weggever had, kostte het me veel geld om nieuwe leads aan te trekken. Daardoor vond ik het adverteren helemaal niet leuk en deed ik het ook minder. Toen ik ik de Facebook Advertentie Training van Phil voorbij zag komen, wist ik meteen dat ik die wilde volgen. En het is echt, oprecht mijn beste investering geweest op het gebied van marketing/adverteren. Phil laat je niet alleen zien hoe je het beste kunt adverteren op Facebook. Ze geeft ook tips en adviezen voor een goede aanmeldpagina van jouw gratis weggever.

De training is duidelijk en stap voor stap opgebouwd. Het is allemaal heel simpel uitgelegd door Phil en ze gebruikt concrete voorbeelden. Dat werkt heel prettig en geeft mij inspiratie voor mijn eigen teksten, weggever(s) en doelgroep om op te adverteren.

De Facebook Advertentie Training heeft mij tot nu toe al heel veel advertentiegeld bespaart. Ik heb zelfs een advertentie gemaakt die maar 12 cent per lead kost, dankzij deze training. Hoe vet is dat?! Binnen vijf minuten had ik al twee aanmeldingen voor mijn gratis challenge voor 30 cent per lead. En dat allemaal dankzij de tips van Phil in de training. Ik ben Phil echt super mega dankbaar, want zij heeft adverteren weer leuk en heel goedkoop gemaakt.

Selma van Noije - Lifecoach

De training heeft een waarde van €497,- excl btw. Jij kan nu meedoen aan de Facebook Advertentie Training voor €397,- excl btw.

Op 13 augustus 2013 ben ik mijn eigen bedrijf als lifecoach gestart. Na ruim 5 jaar lifecoaching ontdekte ik een nieuwe passie: coaches helpen met de groei van hun bedrijf. De eerste 2 tot 2,5 jaar nadat ik was gestart verdiende ik nauwelijks geld.

Dit komt omdat ik GEEN IDEE HAD WAT IK AAN HET DOEN WAS. Na 2 jaar deed in mijn eerste business investering. Ik leerde van een business coach hoe ik een succesvol bedrijf op kon zetten. Ik kreeg een stappenplan en wist wat ik moest doen. Ik wist het niet alleen ik ging het ook werkelijk DOEN. Ik ging van nauwelijks geld verdienen in 2,5 jaar tijd naar €10.000 omzet bij mijn eerste lancering.

Dat deze lancering zo succesvol was kwam door de kracht van Facebook advertenties. Ik kon binnen no time mijn doelgroep bereiken. Ik bereikte mijn ideale doelgroep dankzij Facebook advertenties. Mensen schreven zich in met hun naam en e-mailadres voor de gratis challenge (weggever) die ik organiseerde. Dankzij de challenge werden de eerst koude leads lekker warm. Ze hadden enorm veel waarde ontvangen, hun vertrouwen was gegroeid en ze wisten wie ik was en wat ik te bieden had. Ik hoefde ze alleen nog een aanbod te doen.

Je hoeft niet eerst 2 jaar te struggelen. Je hoeft geen netwerkbijeenkomsten langs te gaan in de hoop dat er een geïnteresseerde is voor jouw dienst. Je hoeft geen ongemakkelijke mailtjes en privé berichtjes naar mensen te sturen met een aanbod omdat ze een paar keer leuk hebben gereageerd op je post. Het kan zo veel makkelijker dankzij Facebook advertenties.

Laat me je helpen het makkelijk te maken en doe mee aan de Facebook Advertentie Training.

De training gaat €497,- excl btw worden, maar jij kan NU instappen voor maar €397,- excl btw.