Mini Launch Format

Voor een maandelijkse cash injectie met passieve producten is Mini Launch Format dé manier.

Dit is voor ondernemers die al een maillijst hebben.

Je leert de methode om in een korte periode van ongeveer 4 dagen een mini launch te doen die zorgt voor een boost in je omzet.

Ik heb er zo veel vragen over gekregen dat ik er eenmalig een masterclass inclusief templates, voorbeelden en strategie over ga geven.

Woensdag 5 juni 09:30 (inclusief opname)

Nu tijdelijk van €147,- voor €37,-

Dit is wat er gebeurt met de Mini Launch Format

Maandelijks cashen met (online) producten tussen de €20,- en €500,-

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar besloot ik om te investeren in business coaching. Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren.

Toen ik mijn eerste ton omzet per jaar draaide als Lifecoach heb ik de switch gemaakt binnen mijn bedrijf van Lifecoach naar Business&Lifecoach.

Al vanaf 2020 draai ik minimaal 100K+ per jaar terwijl mijn agenda grotendeels leeg is (mede dankzij de Mini Launch Format). Ik heb ondertussen honderden coaches, therapeuten en kennisondernemers geholpen in de groei van hun bedrijf.

Zin een een easy omzet boost die je maandelijks terug kan laten komen? Meld je via de knop hieronder aan voor de Mini Launch Format. Nu tijdelijke exclusieve deal van €147,- voor €37,-