Money Maker Months💸

 

Leer hoe je binnen 9 weken een wachtrij aan klanten hebt zonder funnels, ads of lanceringen.

Dit is geschikt voor jou als al klanten hebt en wil werken aan je content en boodschap om dé to go to person te worden in je branche.

Jij wil niet overtuigen en gebreken uitlichten. Leer online verleiden zodat je magnetisch wordt voor leads en klanten.

De eerste week al tientallen hot leads in je DM en inbox🔥

 

Komt dit je bekend voor?

 

🔸 Je deelt gemakkelijk je verhaal over waarom je dit bent gaan doen en je bent lyrisch over je methode, maar je aanbod doen daar ben je te bescheiden voor

🔸 De ene keer zit je er 3 weken lekker en plaats je volop story’s en posts, en dan lig je er weer een paar weken af en gebeurt er niets

🔸 Je hebt geleerd dat je bij klanten moet hameren op de pijn en ze moet overtuigen maar wanneer je dit doet voelt het zwaar. Veel liever verleid je ze met wat er mogelijk is voor hen.

🔸 Je zit veel in je hoofd om je aanbod en content te bedenken terwijl het goud in de interactie met je ideale klanten zit

🔸 Je hebt vroeger geleerd dat je niet mag opscheppen waardoor het voor je doelgroep niet duidelijk is wat ze bij je kunnen kopen en welk resultaat hen dat oplevert

🔸 Wanneer mensen interesse tonen in je dienst tiptoe je om je aanbod heen

This is going to happen

Ik deed vanmorgen een opdracht uit Money Maker Months en kreeg meteen 4 reacties via mijn mail 🤭 dus ik ben nu al blij en heb zin in meer van dit! Ik hou zelf ook heel erg van simpele marketing met een sterke boodschap dus die visie delen we 💪

Greet van de Paer - Businesscoach voor VA's

Wat als je plezier gaat hebben in online marketing?
 

Hoewel je waanzinnig bent in wat je doet. Dit krijg je ook terug van je klanten. Ben je te bescheiden om je aanbod te doen. Elke dag laat je geld liggen.

Elke dag worden jouw klanten of niet geholpen (dat is niet wat je wil) of door iemand anders geholpen (terwijl jij weet dat je beter bent).

Je durft vol passie te vertellen waarom je doet wat je doet. Je over mij verhaal schud je zo uit je mouw. Je bent lyrisch over je methode. Wanneer iemand vraagt wat je doet praat je aan een stuk door over je methode maar na een kwartier weet niemand nog voor welk resultaat ze bij jou terecht kunnen.

Het is tijd om de autoriteit te worden die je bent.

Klanten komen voor het succes, dus jij moet dit gaan delen. Leer organisch verkopen door jouw succes en de resultaten van je klanten te vieren.

But NO more, jij besluit dat je het anders gaat doen

Weg van bescheidenheid. Jij bent trots op wat je doet en de geweldige resultaten van je klanten.

In co-creatie met je volgers ga je teksten schrijven waar klanten op aanhaken. Je leert online verleiden. Jouw energie wordt dé energetische match tussen jou en je droomklanten.

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar besloot ik om te investeren in business coaching. Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren.

Toen ik mijn eerste ton omzet per jaar draaide als Lifecoach heb ik de switch gemaakt binnen mijn bedrijf van Lifecoach naar Business&Lifecoach. 

Al vanaf 2020 draai ik minimaal 100K+ per jaar terwijl mijn agenda grotendeels leeg is. Ik heb ondertussen honderden coaches, therapeuten en kennisondernemers geholpen in de groei van hun bedrijf.

Dit is ook voor jou mogelijk.

Dit is wat er gebeurt in Money Maker Months

 

🚀 Je gaat van bescheiden naar rotsvast vertrouwen in jezelf, je dienst en het resultaat van je klanten

🚀 Het vertalen van je boodschap om leuke goed betalende klanten aan te trekken

🚀 Je ontdekt hoe je teksten schrijft waar klanten op aanhaken dankzij je unieke content stijl

🚀 Consistent met ritme content maken die elke dag leads verzameld en klanten in je DM krijgt

🚀 Je verandert in de mind reader; jij weet wat jouw klanten denken en je verwerkt dit in prikkelende content die klanten aantrekt

🚀 Elke dag easy sales omdat je weet hoe je online kan (ver)leiden

🚀 Zo veel plezier doordat je je eigen en de resultaten van je klanten viert, bye bye bescheidenheid

🚀 Je valt op in de massa en wordt een online autoriteit in jouw vakgebied

Hi Phil, ik wilde je even laten weten dat de opdrachten in Money Making Months zo leuk aanvoelen, helemààl niet salesy! Ik heb juist steeds zin om een opdracht uit te voeren omdat het echt als spelen en fun voelt.

Nu 1/5 van mijn volgers gecontact en er komen nu al leuke dingen uit zoals een potentiële nieuwe klant en een podcastgesprek.

Ik vind het echt toffe opdrachten, heel laagdrempelig. Je gaat echt een opdracht doen ipv dat je denkt oh my God nu moet ik pitchen of nu moet ik sales doen. Het is gewoon van: deze opdracht ga ik doen. Dat vind ik zo fijn dat het laagdrempelig aanvoelt.

Door die opdrachten voelt het veel meer als fun. Ik heb zin om de opdrachten te doen. Ik vind het gewoon echt heel chill aanvoelen dat ik denk vandaag ga ik die opdracht eens even doen en elke keer haal ik er klanten, leuke leads en contacten uit. Ik ben heel blij met de aankoop van Money maker Months, onwijs bedankt!

Anne van der Zee - ukkies & tukkies slaapcoaching

Dit is wat je krijgt voor echte Money Maker Months💸


Binnen 9 weken een wachtrij aan klanten

* Twee keer per week heldere lessen met praktische opdrachten, klant onderzoek, content formats en kant-en-klare templates voor meer omzet, aanvragen en leads

* Je wordt een Sales Queen, met empathie en de juiste vragen verkoop je zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het verkopen bent

* Ontvang meer JA’s via sales gesprekken, stories, dm’s en mails dankzij de templates en concrete opdrachten

* Je leert creatief en strategisch schrijven en je verkoopt zonder te vérkopen

* Templates voor stories, posts en mails die ontzettend veel tijd schelen en geld opleveren (soms al na 1 mail)

* Je hebt nieuwe klanten en hot leads in de rij staan die met je willen werken, door jouw vernieuwde zichtbaarheid

* DM Sales Scripts waarmee je achter de schermen je programma al moeiteloos verkoopt

* Een snel resultaat in nieuwe leads, en omzet waardoor je steeds enthousiaster wordt, en jezelf blijft uitdagen

De opdrachten die je ontvangt zijn leuk en simpel. Het staat los van advertenties, funnels en masterclasses. De opdrachten gaan via direct contact, social media content, Insta DM, mailings etc.

➡️ Je ontvangt direct toegang tot de eerste les

➡️ Je houdt onbeperkt toegang

Nu geen €999,- maar tijdelijk €499,-
of 2 x €275,- of 6 x €95,-