Gratis online masterclass:

Start met webinars die verkopen: doe het op jouw manier

 

Meld je aan ook als je de opname wilt ontvangen.

Je ontvangt ook mijn e-mails om jezelf en je bedrijf te laten groeien. Uitschrijven kan altijd met één klik. (Privacy Policy)

 Je leert in deze masterclass:

 

✅ In Jip en Janneke taal van A tot Z uitgelegd hoe je succesvol een webinar opbouwt

✅ Je leert verkopen in webinars zonder verkoperig te zijn

✅ Wat er allemaal komt kijken bij het geven van een webinar

✅ Welke techniek hiervoor nodig is

✅ Welke vormen van webinars er zijn (voor elk energietype)

✅ Het ene extreem belangrijke ding dat bepalend is voor het succes van je webinar (en het is niet wat jij denkt)

✅ Hoe je een webinar echt helemaal op je eigen authentieke manier kan maken en geven

Na deze masterclass ben jij klaar om je eerste webinar te geven.

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

 

✅  Voor coaches, therapeuten en (yoga) docenten die weten wie ze willen helpen, wat ze neer willen zetten en die écht voor hun bedrijf willen gaan.

❌  Deze masterclass is niet voor jou als je nog niet gestart bent met ondernemen en ook niet zo goed weet wat je precies neer wilt zetten.


De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef.

In deze online masterclass vertel ik je hoe mijn bedrijf dankzij webinars de afgelopen jaren enorm is gegroeid zonder dat ikzelf meer of harder ben gaan werken.

Mijn eerste 3 webinars gaf ik met een kookpan naast me omdat ik dacht dat ik ging overgeven 🤢 van de spanning. Ondertussen heb ik al meer dan 250 succesvolle webinars gegeven.

Als je je coachopleiding hebt afgerond, je website is live en je agenda is leeg. Dan is het tijd voor de volgende stap: het starten met webinars.

Heb je het andere ondernemers al zien doen, maar je hebt zelf de stap nog niet durven nemen? Laat me je dan aan de hand nemen in mijn gloednieuwe masterclass en meld je snel aan.

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

In 2019 kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Businesscoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

Toen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om de switch te maken van Lifecoach naar Businesscoach. Ik ben nu Businesscoach voor coaches en therapeuten. In mijn werk en programma’s combineer ik mijn mindset, energie, marketing en sales kennis zodat jij álles leert om een winstgevend bedrijf te creëren met behoud van vrijheid en wat je plezier en voldoening geeft.

Meld je gratis aan voor de online masterclass:
Start met webinars die verkopen: doe het op jouw manier