Salesfunnel Training
Elke maand automatisch leads en klanten dankzij jouw salesfunnel

 

Je bent coach of (yoga) docent geworden omdat het je passie is om mensen verder te helpen. Je hebt je opleiding afgerond of je start als ervaringsdeskundige en je bent er helemaal klaar voor. Alleen nu je website online staat blijven de klanten uit.

Online netwerkbijeenkomsten of zomaar je dienst pitchen is niet je ding. Alleen bij het idee breekt het zweet je al lichtelijk uit.

Je hebt ondertussen al een aantal keer je aanbod veranderd en de prijs verlaagt maar nog steeds geen nieuwe klanten.

Je denkt ondertussen dat de markt al verzadigt is en niemand op jou zit te wachten.

Luister: dat is echt niet waar. De wereld zit wél op jou te wachten. Ze moeten je alleen nog leren kennen.

Een weggever in combinatie met een salesfunnel is dé manier om mensen het vertrouwen te geven dat ze bij jou moeten zijn. Niet op een pusherige of verkoperige manier, maar vanuit echtheid.

Het woord salesfunnel kan een beetje spannend klinken want wat is dat nu weer? Maar het is niets meer dan een x aantal mailtjes. Als je een mailtje kan schrijven kun je een salesfunnel maken. Je moet alleen wel even weten wat je in welke mail verteld. Ik zie soms salesfunnels voorbij komen met alleen maar verkoop. Dat is niet de bedoeling. Ik geloof en hou niet van spammerige salesfunnels. Mijn salesfunnels zitten boordevol waarde. Het zijn bijna een soort mini online trainingen.

Ik zie ook vaak salesfunnels voorbij komen met alleen maar waarde en geen aanbod. Kijk, dat is ook niet de bedoeling. Dat je je volgers hoop geeft en dat zij wel degelijk hun droomleven kunnen realiseren. Dat je ze inzichten geeft waardoor ze niet alleen denken maar ook voelen dat ze voor meer bestemd zijn. Dat je ze open kraakt en in actie weet te zetten en ze er echt helemaal klaar voor zijn. Het enige dat ze nog nodig hebben is de juiste coach, JIJ. En dat je ze dan geen aanbod doet en ze maar weer verder gaan met zoeken naar de juiste hulp. Want blijkbaar kunnen ze die bij jou niet krijgen. Dat is dus duidelijk niet de bedoeling 😉

 

Je weet dat er méér in jou en je (online) bedrijf zit.

In de Salesfunnel training leer je precies wat je wanneer in welke mail zet en wanneer je ze verstuurd. Je hoeft het alleen nog maar even in te vullen. Ik wil wel heel eerlijk met je zijn. Het kost namelijk wel even tijd om je salesfunnel in elkaar te zetten. Maar het kost nog meer tijd om continue op Instagram te zitten. Als je een beetje op mij lijkt vind je het ook helemaal niet erg om te werken en ergens tijd in te stoppen zo lang je maar wel weet dat je het juiste aan het doen bent en het werkelijk resultaat gaat  opleveren.

Als je salesfunnel af is dan staat deze ook echt. Met een funnel leren ze je stap voor stap kennen en zijn sales gesprekken vaak slechts een formaliteit omdat ze je al zo goed kennen. Dat is echt een stuk relaxter. Ik weet dat 90% van de sales gesprekken die in mijn agenda staan gepland ja gaan zeggen dankzij mijn salesfunnel. Dat gun ik jou ook. Dat het gewoon relaxter is en dat je een steady inkomen hebt.

In de Salesfunnel training leer je precies hoe je een weggever maakt die mensen graag willen hebben en hoe je een salesfunnel creëert zodat je volgers ook werkelijk klant worden. Zo gaat je salesfunnel elke maand automatisch leads en klanten opleveren en ben jij niet meer 24/7 met marketing bezig maar kun jij je focussen op dat wat je het leukste vind.

Na de Salesfunnel Training:

✅ Heb jij een duidelijk product aanbod waar jij en je klant heel blij van worden

✅ Heb jij een weggever die mensen graag willen hebben waardoor je altijd nieuwe leads krijgt

✅ Heb je een goedlopende salesfunnel die je leads in klanten transformeert zodat je niet meer hoeft te hopen op klanten omdat ze gewoon naar je toe komen

✅ Weet jij mijn geheime formule voor de opbouw en inhoud van de mails van een succesvolle salesfunnel

✅ Is je online marketing zo ingericht dat je dagelijks nieuwe aanmeldingen in je inbox ontvangt, ook wanneer je niet aan het werk bent

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

Ik geloof dat het ook voor jou is weggelegd om een (online) bedrijf te hebben wat je niet alleen maar een mooie omzet en veel plezier oplevert maar ook tijd voor jezelf, je gezin en mooie reizen.

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar probeerde ik echt van alles om maar meer klanten binnen te halen. Ik schreef meer dan 200 blogs, zorgde dat alles SEO proof was, was zichtbaar op social media, kwam in de media (krant, radio, tv). Maar desondanks kreeg ik het niet voor elkaar. Totdat ik besloot in businesscoaching te investeren. Ik wist nu wat ik de hele tijd al fout deed en wat ik wél moest gaan doen. Vanaf dat moment is mijn omzet enorm gegroeid.

Ik heb jaren lekker geleefd van mijn eigen bedrijf als lifecoach. Op een gegeven moment kwamen er ondernemers naar me toe om te vragen of ik ze dit ook wilde leren. Dit wilde ik maar al te graag omdat ik niemand zo een langzame opstart gun. Ik merkte dat ik hier niet alleen heel erg goed in ben maar dat ik het ook ontzettend leuk vind.

Begin 2020 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met puur lifecoaching en nu help ik, als Business&Life Coach, coaches en (yoga) docenten met het starten en laten groeien van hun droombedrijf via online kanalen zoals een salesfunnel. Mede dankzij mijn salesfunnel is mijn omzet zo hard gegroeid. Hoe jij ook een goedlopende salesfunnel neerzet zodat je moeiteloos klanten kan aantrekken leer ik je in de Salesfunnel Training.

Hoe zit de Salesfunnel Training in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving.

✔ Het complete stappenplan om je salesfunnel te bouwen. De stappenplannen die ik normaal gesproken 1-op-1 voor mijn klanten maak staan hier voor jou in.

✔ In de vijf lessen wordt je volledig bij de hand genomen om een succesvolle weggever en salesfunnel neer te zetten zodat je op de automatische piloot klanten gaat werven

✔ Het is een do-it-yourself training (vandaar ook de lage prijs), maar elke vraag die ik ooit heb gekregen omtrent salesfunnels, wordt beantwoord. Van het maken van een goede aanmeldpagina en verkooppagina tot welke mails je wanneer en hoe moet schrijven voor in je salesfunnel.

✔ Je behoudt levenslang toegang tot de online leeromgeving

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw bedrijf? Wil je elke maand automatisch leads en klanten uit je salesfunnel halen? Doe dan mee aan de Salesfunnel Training. De training heeft een waarde van €497,- excl btw. Jij kan nu meedoen voor €297,- excl btw. Je kan er, via de onderstaande knop, ook voor kiezen om in 3 maand termijnen van €105,- te betalen.

 

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Toen ik bij Phil startte had ik nauwelijks inkomsten. Ik was er klaar mee om te netwerken in de hoop er een klant uit te halen. Dit kostte te veel tijd en moest makkelijker kunnen. Ik had een klein kind van 1 jaar, was zwanger van mijn tweede kind en mijn man zat 2 weken per maand in het buitenland voor zijn werk waardoor ik er de helft van de tijd alleen voor stond. Alle tijd die ik had om te werken wilde ik daarom effectief gebruiken. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om met Phil te werken, wist ik meteen: dit moet ik doen! Dankzij Phil maak ik nu goedlopende advertenties, heb ik mailfunnels gebouwd en geef ik webinars. Door webinars krijg ik nu moeiteloos klanten. In de eerste 13 dagen van 2021 zat ik al over mijn jaaromzet van 2020 heen en dat met 3 dagen werken per week! Mijn man hoeft niet meer te vragen wanneer ik eindelijk iets ga verdienen, ik doe wat ik leuk vind en heb daarnaast nog genoeg tijd voor mijn gezin. Eigenlijk had ik deze investering 2 jaar eerder moeten doen, dat zou me heel veel frustratie hebben gescheeld.

Meike Hendriks - coach voor (kersverse) moeders

Toen ik mijn praktijk startte had ik wel leuke ideeën, maar achteraf bijzonder veel belemmerende overtuigingen waardoor de klantenstroom niet op gang kwam. Ik leerde in een ander businesscoachingtraject over toe te passen strategieën, zette deze in, maar alsnog kwam die klantenstroom niet op gang. Met inmiddels behoorlijk wat onzekerheid en veel vragen verder, dacht ik dat ondernemen misschien niet voor mij was weggelegd.

En toen kwam Phil op mijn pad. In een webinar over ondernemen vanuit echtheid kwam ik erachter wat de missing link was: mijn bedrijf kan alleen groeien als ik zelf mee groei! Vol vertrouwen ben ik het Business Upgrade traject ingestapt en binnen 6 weken had ik mijn investering er al uit!

Phil is echt een kanjer in wat ze doet en ook nog eens een heel leuk mens. Ze heeft me zo veel geleerd over ondernemen, maar vooral over mezelf. Ze heeft me inzicht gegeven en af en toe een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven. Mijn belemmerende overtuigingen hebben plaatsgemaakt voor ondersteunende overtuigingen en GROTE plannen. Dankzij Phil heb ik volledig vertrouwen in mijn business en in mezelf, dat is zo bijzonder waardevol. Ondernemen is nu leuker dan ooit!

Ik ben je echt dankbaar voor alles van afgelopen maanden, Phil.

Kim Hartbiet - Orthomoleculair therapeut

Ik was onzeker en had geen idee dat ik mezelf zo in de weg zat. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens het traject. Inhoudelijk heb ik veel geleerd, maar nog belangrijker vind ik zelf is dat ik als persoon heel erg ben gegroeid en nu als ondernemer echt in mijn kracht sta. Ik ben jaren op zoek geweest naar mijzelf en wat ik wilde als persoon en als ondernemer. Ik heb in deze 6 maanden meer geleerd dan in die jaren daarvoor. Ik vond het heel fijn dat Business Upgrade een combinatie is van businesscoaching en lifecoaching.

Het leren kennen van de andere ondernemers in de groep is zo waardevol dat ik nu nooit meer in een traject zonder groep zou stappen. De live dagen waren echt een cadeautje.

Als ik niet in Business Upgrade was gestapt had ik nu zeker nog geen webinars gegeven en advertenties lopen. Ik denk dat ik dan alleen maar actief zou zijn op social media en misschien een website had gehad. Ik had dan nooit gestaan waar ik nu sta.

Ik had binnen 4 weken mijn eerste betalende klant terwijl ik zelf nog in opleiding was.

Daphne Hieltjes - Diëtist & Leefstijlcoach

Toen ik in augustus (2019) met mijn traject begon stond ik stil met mijn bedrijf. Ik gaf als yoga docente les bij verschillende yogastudio’s in Rotterdam en ik was toe aan een volgende stap.

Via een eerdere business coach, kwam ik Phil tegen. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en ik vond haar enthousiasme, directheid en gedrevenheid aanstekelijk. Daarom besloot ik bij haar Business Upgrade te volgen. Mijn doel was om onafhankelijk van yogastudio’s mijn geld te verdienen met mijn yogalessen en om een betaalde online yoga community op te richten die ook door kan lopen wanneer ik naar Nicaragua reis.

Al in ons gratis groeigesprek gaf Phil mij veel inspiratie en inzichten hoe ik volgende stappen zou kunnen zetten. Binnen een uur was duidelijk dat mijn droom binnen handbereik was en dat ik alleen maar de stapjes hoefde te zetten. 

In de zes maanden die volgde werd ik volledig onafhankelijk van mijn werk als yoga docente en begon ik geld te verdienen met mijn eigen bedrijf. Ik huurde een ruimte, begon mijn eigen groepen te verzamelen en creëerde een eigen aanbod. Ook heb ik nu een online yoga community met al 30 leden! Daarnaast geeft Phil zo veel hands-on en handige tips die ik nog altijd kan gebruiken en inzetten. Dus ook nu het traject voorbij is, kan ik altijd teruggrijpen naar alle tips die ze mij heeft aangereikt. Als ik even vastloop en niet weet hoe verder, dan heb ik nog steeds haar duwtjes in de rug om in blokjes aan de slag te gaan en gewoon te doen wat ik te doen heb. Dankzij mijn traject bij Phil heb ik geleerd dat geld verdienen met mijn eigen bedrijf, met mijn eigen aanbod, binnen handbereik lag en dat het een feestje is om AAN en IN je bedrijf te werken.

Charlotte Johanna - Yoga therapeut, liefdescoach en spreker

Voordat ik het traject met Phil startte, had ik werkelijk geen idee waar ik moest beginnen. Ik had een soort van idee, wist dat ik er écht iets mee wilde, maar waar moest ik in hemelsnaam beginnen?

Phil heeft me hierin absoluut op weg geholpen. Binnen 4 dagen zat mijn pilotgroep vol met 4 vrouwen en kon ik aan de slag. Een tijd later organiseerde ik een betaalde challenge voor €22 en daar deden direct 30 mensen aan mee! Een gedeelte stroomde in mijn vervolgprogramma, zo cool!

Daarnaast leer je ook meteen andere ondernemers kennen, wat ik echt een pluspunt vind. En… zo kan je direct wat voor elkaar betekenen!

Het stuk lifecoaching is minstens zo waardevol geweest voor mij. Er waren momenten dat ik dacht: waar ben ik aan begonnen? Of stemmetjes die me tegenhielden. Daar maakte Phil me goed bewust van.

Savannah in 't Veld - OERsterk leefstijlcoach

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mee doen aan de online training?
Door op een van de ‘ja ik doe mee!’ knoppen te klikken en de betaling te voldoen. Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

Hoe lang houd ik toegang tot de training?
Je houdt onbeperkt toegang tot de training. Als je het koopt is deze voor altijd van jou.

Wat is de investering voor deze online training?
De investering wordt €497 maar is nu tijdelijk €297 exclusief 21% BTW. Je kan er ook voor kiezen om in 3 maand termijnen van €105 te betalen.(De BTW is aftrekbaar voor ondernemers.

Is er de mogelijkheid om vragen te stellen?
Nee, dit is een do it yourself training daarom kan ik hem voor deze lage prijs aanbieden. Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding dan is het Business Start 2.0 een goede optie voor je.

Voor wie is deze online training geschikt?
In principe voor alle kennisondernemers. Wel richt ik mij persoonlijk op coaches en (yoga) docenten.

Ben je klaar met leuren om klanten en wil je een automatisch systeem dat maandelijks leads en klanten oplevert? Doe dan nu mee met de Salesfunnel Training. Nu tijdelijk van €497,- excl btw voor maar €297,- excl btw. Je kan er, via de onderstaande knop, ook voor kiezen om in 3 maand termijnen van €105,- te betalen.