Je bent al maandenlang meerdere malen per week aan het posten op social media. Je besteed hier een paar uur per week aan en je denkt oprecht dat wanneer je dit maar lang genoeg volhoudt je potentiële klanten je gaan vinden en klant bij je gaan worden. Alleen je doet dit nu al een paar maanden en het heeft je nog niets opgeleverd.

Constant nieuwe content bedenken om te plaatsen kost je elke week meer tijd omdat je soms gewoon echt even geen inspiratie meer hebt. Elke keer als er maar een paar likes op je bericht komen ontmoedigt je dat en vraag je je af of het wel gaat werken.

Het is tijd om in te zien dat het niet werkt en ook niet gaat werken.

Dat is niet leuk en het voelt alsof je weer opnieuw moet beginnen en alles voor niets is geweest. Maar dat is echt niet zo. Ten eerste heeft wat je al hebt gedaan je op dit punt gebracht. Het punt waarop jij nu voor een veel makkelijkere en veel duurzamere marketing strategie mag kiezen namelijk webinars. Ten tweede kun je een groot deel van de inhoud van je posts gebruiken als inhoud voor je webinar. Meteen 2 vliegen in één klap.

Door middel van webinars creëer je veel meer een duurzame strategie die consistent voor klanten zorgt. En dat kan zelfs geautomatiseerd. Inmiddels heb ik al meer dan 250 webinars gegeven en trek ik voor €5000 tot €20.000 aan omzet aan per webinar.

Herken je dat?

=

Je veel tijd kwijt bent met zichtbaar zijn in posts en story’s op social media zonder dat het je veel oplevert

=

Je heel veel en druk bezig bent zonder echt concreet resultaat. Je staat voor je gevoel continu ‘aan’ en vraagt je altijd af hoe andere ondernemers het voor elkaar krijgen om consistent klanten te hebben.

=

Je eigen succesvolle bedrijf als coach is echt je grote droom, maar het lukt je niet om er een goed inkomen mee te verdienen

=

Je hebt al meerdere webinars gevolgd maar de stap om zelf met webinars te beginnen om je bedrijf te laten groeien voelt groot want hoe pak je het aan? De presentatie, sales, wat deel je?

Hoe zou het voor je zijn als…

=

Je dankzij de 2 tot 4 webinars die je maandelijks geeft je hele omzet binnenhaalt ook al zou je nooit meer zichtbaar zijn op Instagram

=

Je omzet binnen blijft komen ook al ga jij veel minder werken?

=

Je locatie onafhankelijk kan werken omdat je overal ter wereld met je laptop je webinar kan geven?

=

De volgende keer als iemand in je omgeving vraagt hoe het met je bedrijfJE gaat jij kan zeggen: waanzinnig goed, de klanten komen automatisch en consistent binnen!

Ik gaf mijn eerste 3 webinars met een pan naast me omdat ik het zo spannend vond dat ik dacht dat ik ging overgeven.


Ondertussen heb ik al meer dan 250 keer webinars gegeven en staat er geen kookpan meer naast mijn bureau 😉 Maar ik voel naast excitement om iedereen in mijn webinar te spreken ook nog steeds (gezonde) spanning. Dat is ook okee. Ik wil dat je weet dat of je nu al 100 webinars hebt gegeven of je eerste webinar wil gaan geven, het echt super logisch is dat je dit eng vindt.

Ik wil je ook meegeven dat je het niet eerst niet meer eng hoeft te vinden voordat je het kan gaan doen. Je mag het samen met de angst doen en ervaren dat je het elke keer een beetje minder eng gaat vinden, dat je er steeds beter in wordt en er steeds meer plezier in hebt.

Eén keer creëren is voor altijd plezier.

Even voor de duidelijkheid. Toen ik net zei dat ik al meer dan 250 keer webinars heb gegeven toen bedoelde ik NIET dat ik 250 verschillende webinars heb gegeven. Jeetje, wat zou dat verschrikkelijk veel werk zijn geweest haha! Het fijne van webinars is dat je je er een maakt en die over and over again kan geven. De mensen in Nederland die jouw hulp nodig hebben die zijn echt niet “op” nadat jij 3 keer je webinar hebt gegeven en ook niet nadat je deze 200 keer hebt gegeven.

Je maakt je webinar en de bijbehorende mails één keer en daar heb je enorm lang plezier van. Wat ik zelf wel doe is af en toe mijn webinar optimaliseren. Hiermee bedoel ik als ik voel dat ik een tip wil veranderen omdat ikzelf als persoon ben gegroeid dan doe ik dit. Mijn webinar groeit met mij als persoon mee.

Door webinars groeit je omzet zonder dat je keer op keer zichtbaar moet zijn op social media.

Meerdere van mijn klanten hebben een haat-liefde verhouding met social media. Wat moet ik nu weer posten? Geen zin om elke dag zichtbaar te zijn. Ze worden onzeker van de weinige reacties die ze krijgen. Ze houden er niet van dat iedereen op social media doet alsof het leven altijd fantastisch is. Ze zijn veel tijd kwijt aan het creëren van content zonder dat het veel oplevert.

Webinars staan los van zichtbaarheid op social media. Webinars genereren omzet zonder dat je zichtbaar hoeft te zijn op social media.

Er zit een bepaalde psychologie en neuromarketing achter elk succesvol webinar. Dit is de reden dat ik al meer dan 250 webinars succesvol heb gegeven en nu per webinar gemiddeld tussen de €5000 en €20.000 binnen haal.

 

Jij kan dit ook leren.

Je hoeft niet constant zichtbaar te zijn op social media. Laat webinars voor je werken zodat jij kan genieten van je vrijheid.

Ik heb een complete Winstgevende Webinar Training gemaakt van €497. Maar ik weet wat er in je omgaat. Dit is een te grote stap. Daarom wil ik je de eerste module van de vijf modules aanbieden tegen oprecht een spotprijs die alleen op deze pagina geldt (omdat jij mijn gratis e-book hebt aangevraagd).

In deze module leer ik je de exacte neuromarketing achter mijn succesvolste webinar. Ik deel al mijn geheimen met je. Wat zeg ik waarom op welk moment, ik hou niets voor je achter.

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

Ongeveer 3 jaar geleden kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Business&Lifecoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

Toen heb ik in 2019 de knoop doorgehakt en besloten dat ik alleen nog maar business&lifecoach ben voor coaches, therapeuten en (yoga) docenten die hun bedrijf online willen laten groeien door middel van online kanalen zoals een webinar. Ik geef gemiddeld 2 keer per maand mijn webinar en hier haal ik 80% van mijn klanten mee binnen.

Dit levert de Winstgevende Webinar module je op:

⭐ Je ontdekt de exacte neuromarketing achter het geven van winstgevende webinars

⭐ Je komt af van alle belemmerende overtuigingen die je had over het geven van een webinar

⭐ Je leert hoe je binnen no-time je impact en omzet vergroot dankzij webinars

⭐Het geven van een webinar is oprecht super simpel, maar je moet wel weten HOE DAN! In deze module leer je precies hoe je het moet aanpakken en wat je wanneer moet delen voor het hoogste resultaat

⭐ Je bent direct klaar om je eigen webinar te creëren

Nog even praktisch:

Datum & Tijd: Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Dus je kunt DIRECT aan de slag!

In de module vind je:

✔ Een masterclass van 32 minuten waarin je leert hoe je de bezwaren en overtuigingen van je ideale klant tackelt in de inhoud van je webinar. Zodat mensen op het einde van je webinar heel graag met je aan de slag willen en ze geen redenen meer hebben om het niet te doen.

✔ De masterclass van 55 minuten waarin ik, zonder fluff, straight to the point, je exact de neuromarketing uitleg waardoor ik gemiddeld €5000 tot €10.000 omzet binnenhaal per webinar

✔ Je ontvangt mijn eigen persoonlijke webinar-powerpoint zodat je een basis hebt voor je eigen webinar. Dit scheelt je minstens 3 uur tijd maar waarschijnlijk eerder 2 dagen tijd

✔ Ik geef je toegang tot de opnames van mijn 2 meest succesvolle webinars. Een van toen ik nog als lifecoach werkte en mijn huidige webinar. Met deze 2 webinars heb ik jarenlang 80% van mijn omzet binnen gehaald. Watch and learn 😉

✔ Je behoudt onbeperkt toegang tot de eerste module

Aanmelden 

 

Let op: Deze actie is zeer beperkt geldig en zie je alleen via deze pagina nergens anders ook niet via mijn website.

 

De complete Winstgevende Webinar training is €497. De training bestaat uit 5 modules.

Ik ga je de eerste module niet voor €100 aanbieden.

Maar nu voor maar slechts €25,- ex btw

Ervaringen

“Ik wil je even laten weten super blij te zijn dat ik je training heb aangeschaft. Ik had eerder al een andere webinar training gekocht maar met jouw training voel ik me nu veel beter in staat tot het zelf gaan geven van Webinars. Ik heb het raamwerk van m’n 1e webinar zelfs al af en ben van plan daadwerkelijk zelf Webinars te gaan geven. Dankbare groet, Alexandra”

Alexandra – www.happyheartandsoul.nl

Onlangs waren de live dagen van mijn Transformers Programma en had ik Phil uitgenodigd om een presentatie te geven over winstgevende webinars. Zij is voor mij namelijk dé webinar expert van Nederland.

Ik coach Phil inmiddels al dik een jaar, dus ik wist dat ze hier super goed in is, maar alsnog was ik verbaasd over de kwaliteit van de presentatie.

Ze deelde ZOVEEL waarde en het was allemaal zo duidelijk doordat ze het in Jip & Janneke taal uitlegde.

Daarnaast wist ze ook iedereen te enthousiasmeren over webinars. Meestal merk je wel met zo’n presentatie dat niet iedereen ‘aan’ gaat op de spreker, maar bij Phil zag ik dat iedereen ‘aan’ ging op haar.

Iedereen hing 1,5 uur lang aan haar lippen en wilde daarna volgens mij het liefst snel naar huis om een webinar te gaan plannen en geven.

Ik heb zelf ook 3 blaadjes vol geschreven met allemaal fijne tips waarvan ik zeker weet dat ze me gaan helpen om meer klanten aan te trekken middels webinars.

Het geven van webinars is namelijk ook echt een vak apart. Het kan je een enorme omzet boost geven, maar je moet echt weten hoe je een goed webinar geeft en dat weten maar weinig mensen.

Daarnaast weet Phil niet alleen veel over webinars, maar bewijst ze zelf ook middels haar eigen webinars keer op keer dat ze echt een expert is. Ik ken namelijk maar weinig ondernemers die zoveel winst halen uit hun webinars.

Dus mocht je ooit iets willen doen met webinars, Phil is your girl.

Tineke Zwart

 

Ik heb zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Je hoeft niets uit te leggen. Als jij binnen 14 dagen besluit dat je niet tevreden bent ontvang je je geld terug.

Mocht je later de gehele training aan willen schaffen, dan krijg je de €25 excl btw (is €30,25 incl btw) teruggestort.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar phil@philvanson.nl