Winstgevende Webinar Training
Moeiteloos klanten door webinars

 

Of je nu net start met ondernemen als coach of (yoga) docent en je wil direct goed beginnen of je bent al een tijd bezig maar je wil moeitelozer consistent klanten binnenhalen dan zijn webinars de way to go.

Webinars zijn echt een onwijs leuke en makkelijke manier om je dienst/product te verkopen. Ook als je absoluut geen verkoper bent. Ik ben zelf ook echt geen verkoper. De reden dat ik toch heel gemakkelijk verkoop in webinars is omdat ik mijn enthousiasme over mijn dienst deel. De kijkers voelen de liefde die ik voor mijn klanten heb. Daarnaast hebben we echt contact en maken we verbinding met elkaar.

Een webinar is geen “showtje”. Het is een verzameling van echte mensen die je waarde bied, waar je plezier mee hebt en die je oprecht verder wilt helpen.

Je moet dus juist geen verkoper zijn want dan pikken de deelnemers aan je webinar dit op en dit stoot ze direct af. Jij bent zelf vast wel eens bij een webinar van iemand geweest wat gewoon niet goed voelde. De energie van de persoon aan de andere kant kun je namelijk echt voelen.

 

Ik gaf mijn eerste 3 webinars met een pan naast me omdat ik het zo spannend vond dat ik dacht dat ik ging overgeven.


Ondertussen heb ik al meer dan 250 keer webinars gegeven en staat er geen kookpan meer naast mijn bureau 😉 Maar ik voel naast excitement om iedereen in mijn webinar te spreken ook nog steeds (gezonde) spanning. Dat is ook okee. Ik wil dat je weet dat of je nu al 100 webinars hebt gegeven of je eerste webinar wil gaan geven, het echt super logisch is dat je dit eng vindt.

Ik wil je ook meegeven dat je het niet eerst niet meer eng hoeft te vinden voordat je het kan gaan doen. Je mag het samen met de angst doen en ervaren dat je het elke keer een beetje minder eng gaat vinden, dat je er steeds beter in wordt en er steeds meer plezier in hebt.

Eén keer creëren is voor altijd plezier.

Even voor de duidelijkheid. Toen ik net zei dat ik al meer dan 250 keer webinars heb gegeven toen bedoelde ik NIET dat ik 250 verschillende webinars heb gegeven. Jeetje, wat zou dat verschrikkelijk veel werk zijn geweest haha! Het fijne van webinars is dat je je er een maakt en die over and over again kan geven. De mensen in Nederland die jouw hulp nodig hebben die zijn echt niet “op” nadat jij 3 keer je webinar hebt gegeven en ook niet nadat je deze 200 keer hebt gegeven.

Je maakt je webinar en de bijbehorende mails één keer en daar heb je enorm lang plezier van. Wat ik zelf wel doe is af en toe mijn webinar optimaliseren. Hiermee bedoel ik als ik voel dat ik een tip wil veranderen omdat ikzelf als persoon ben gegroeid dan doe ik dit. Mijn webinar groeit met mij als persoon mee.

Door webinars groeit je omzet zonder dat je keer op keer zichtbaar moet zijn op social media.

Meerdere van mijn klanten hebben een haat-liefde verhouding met social media. Wat moet ik nu weer posten? Geen zin om elke dag zichtbaar te zijn. Ze worden onzeker van de weinige reacties die ze krijgen. Ze houden er niet van dat iedereen op social media doet alsof het leven altijd fantastisch is. Ze zijn veel tijd kwijt aan het creëren van content zonder dat het veel oplevert.

Webinars staan los van zichtbaarheid op social media. Webinars genereren omzet zonder dat je zichtbaar hoeft te zijn op social media.

Na de Winstgevende Webinar Training:

✅ Weet jij precies hoe je van A tot Z je webinar moet opbouwen en waar het aan moet voldoen om te zorgen dat er vanuit de juiste energie en verbinding verkopen worden gerealiseerd

✅ Weet jij hoe je je presentatie zo opbouwt dat kijkers aan je lippen hangen ipv afgeleid het webinar verlaten

✅ Weet je welke techniek er nodig is om een webinar te geven en hoe dit werkt. Ik leg je letterlijk in Jip en Janneke taal uit welk programma je nodig hebt en hoe je hier een webinar mee geeft. Letterlijk het enige wat je hoeft te doen is stap voor stap mee te klikken met wat ik je laat zien. Ik heb mijn scherm voor je opgenomen en doe het helemaal voor. Dit scheelt je zeker 4 uur huilen, 5 dagen frustratie en 2 weken aan uitzoektijd 😉

✅ Weet jij hoe je tijdens je webinar al je dienst/product verkoopt zodat mensen op het einde op het puntje van hun stoel aan het wachten zijn op jouw aanbod

✅ Weet je hoe je super gemakkelijk en vanuit verbinding over kan gaan van de inhoudelijke tips naar het verkoopgedeelte van je webinar zonder dat dit onnatuurlijk overkomt

✅ Weet jij hoe je zorgt voor een zo hoog mogelijk opkomingspercentage in je webinars

✅ Weet jij hoe je ook nog verkopen haalt uit mensen die niet bij je webinar waren

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

Ik geloof dat het ook voor jou is weggelegd om een (online) bedrijf te hebben wat je niet alleen maar een mooie omzet en veel plezier oplevert maar ook tijd voor jezelf, je gezin en mooie reizen.

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar probeerde ik echt van alles om maar meer klanten binnen te halen. Ik schreef meer dan 200 blogs, zorgde dat alles SEO proof was, was zichtbaar op social media, kwam in de media (krant, radio, tv). Maar desondanks kreeg ik het niet voor elkaar. Totdat ik besloot in businesscoaching te investeren. Ik wist nu wat ik de hele tijd al fout deed en wat ik wél moest gaan doen. Vanaf dat moment is mijn omzet enorm gegroeid.

Ik heb jaren lekker geleefd van mijn eigen bedrijf als lifecoach. Op een gegeven moment kwamen er ondernemers naar me toe om te vragen of ik ze dit ook wilde leren. Dit wilde ik maar al te graag omdat ik niemand zo een langzame opstart gun. Ik merkte dat ik hier niet alleen heel erg goed in ben maar dat ik het ook ontzettend leuk vind.

Begin 2020 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met puur lifecoaching en nu help ik, als Business&Life Coach, coaches en (yoga) docenten met het starten en laten groeien van hun droombedrijf via online kanalen zoals een webinar. Ik geef gemiddeld 2 keer per maand mijn webinar en hier haal ik 80% van mijn klanten mee binnen. 

Hoe zit de Winstgevende Webinar Training in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving.

✔ Het complete stappenplan om van A tot Z succesvol je webinar te creëren en geven. De stappenplannen die ik normaal gesproken 1-op-1 voor mijn klanten maak staan hier voor jou in.

✔ In de vijf lessen wordt je volledig bij de hand genomen om succesvol je webinar te maken en geven zodat je kan gaan ervaren hoe leuk en makkelijk het is om klanten binnen te halen.

✔ Het is een do-it-yourself training (vandaar ook de lage prijs), maar elke vraag die ik ooit heb gekregen omtrent webinars, wordt beantwoord.

✔ Je behoudt levenslang toegang tot de online leeromgeving

Wil jij je programma’s, 1-op-1 traject of online product verkopen via webinars? Doe dan mee aan de Winstgevende Webinar Training. De investering voor deze training is €497 exclusief btw.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Onlangs waren de live dagen van mijn Transformers Programma en had ik Phil uitgenodigd om een presentatie te geven over winstgevende webinars. Zij is voor mij namelijk dé webinar expert van Nederland. 

Ik coach Phil inmiddels al dik een jaar, dus ik wist dat ze hier super goed in is, maar alsnog was ik verbaasd over de kwaliteit van de presentatie.

Ze deelde ZOVEEL waarde en het was allemaal zo duidelijk doordat ze het in Jip & Janneke taal uitlegde.

Daarnaast wist ze ook iedereen te enthousiasmeren over webinars. Meestal merk je wel met zo’n presentatie dat niet iedereen ‘aan’ gaat op de spreker, maar bij Phil zag ik dat iedereen ‘aan’ ging op haar.

Iedereen hing 1,5 uur lang aan haar lippen en wilde daarna volgens mij het liefst snel naar huis om een webinar te gaan plannen en geven. 

Ik heb zelf ook 3 blaadjes vol geschreven met allemaal fijne tips waarvan ik zeker weet dat ze me gaan helpen om meer klanten aan te trekken middels webinars.

Het geven van webinars is namelijk ook echt een vak apart. Het kan je een enorme omzet boost geven, maar je moet echt weten hoe je een goed webinar geeft en dat weten maar weinig mensen.

Daarnaast weet Phil niet alleen veel over webinars, maar bewijst ze zelf ook middels haar eigen webinars keer op keer dat ze echt een expert is. Ik ken namelijk maar weinig ondernemers die zoveel winst halen uit hun webinars. 

Dus mocht je ooit iets willen doen met webinars, Phil is your girl.

Tineke Zwart - Business Coach

Toen ik bij Phil startte had ik nauwelijks inkomsten. Ik was er klaar mee om te netwerken in de hoop er een klant uit te halen. Dit kostte te veel tijd en moest makkelijker kunnen. Ik had een klein kind van 1 jaar, was zwanger van mijn tweede kind en mijn man zat 2 weken per maand in het buitenland voor zijn werk waardoor ik er de helft van de tijd alleen voor stond. Alle tijd die ik had om te werken wilde ik daarom effectief gebruiken. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om met Phil te werken, wist ik meteen: dit moet ik doen! Dankzij Phil maak ik nu goedlopende advertenties, heb ik mailfunnels gebouwd en geef ik webinars. Door webinars krijg ik nu moeiteloos klanten. In de eerste 13 dagen van 2021 zat ik al over mijn jaaromzet van 2020 heen en dat met 3 dagen werken per week! Mijn man hoeft niet meer te vragen wanneer ik eindelijk iets ga verdienen, ik doe wat ik leuk vind en heb daarnaast nog genoeg tijd voor mijn gezin. Eigenlijk had ik deze investering 2 jaar eerder moeten doen, dat zou me heel veel frustratie hebben gescheeld.

Meike Hendriks - coach voor (kersverse) moeders

Toen ik mijn praktijk startte had ik wel leuke ideeën, maar achteraf bijzonder veel belemmerende overtuigingen waardoor de klantenstroom niet op gang kwam. Ik leerde in een ander businesscoachingtraject over toe te passen strategieën, zette deze in, maar alsnog kwam die klantenstroom niet op gang. Met inmiddels behoorlijk wat onzekerheid en veel vragen verder, dacht ik dat ondernemen misschien niet voor mij was weggelegd.

En toen kwam Phil op mijn pad. In een webinar over ondernemen vanuit echtheid kwam ik erachter wat de missing link was: mijn bedrijf kan alleen groeien als ik zelf mee groei! Vol vertrouwen ben ik het Business Upgrade traject ingestapt en binnen 6 weken had ik mijn investering er al uit!

Phil is echt een kanjer in wat ze doet en ook nog eens een heel leuk mens. Ze heeft me zo veel geleerd over ondernemen, maar vooral over mezelf. Ze heeft me inzicht gegeven en af en toe een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven. Mijn belemmerende overtuigingen hebben plaatsgemaakt voor ondersteunende overtuigingen en GROTE plannen. Dankzij Phil heb ik volledig vertrouwen in mijn business en in mezelf, dat is zo bijzonder waardevol. Ondernemen is nu leuker dan ooit!

Ik ben je echt dankbaar voor alles van afgelopen maanden, Phil.

Kim Hartbiet - Orthomoleculair therapeut

Ik was onzeker en had geen idee dat ik mezelf zo in de weg zat. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens het traject. Inhoudelijk heb ik veel geleerd, maar nog belangrijker vind ik zelf is dat ik als persoon heel erg ben gegroeid en nu als ondernemer echt in mijn kracht sta. Ik ben jaren op zoek geweest naar mijzelf en wat ik wilde als persoon en als ondernemer. Ik heb in deze 6 maanden meer geleerd dan in die jaren daarvoor. Ik vond het heel fijn dat Business Upgrade een combinatie is van businesscoaching en lifecoaching.

Het leren kennen van de andere ondernemers in de groep is zo waardevol dat ik nu nooit meer in een traject zonder groep zou stappen. De live dagen waren echt een cadeautje.

Als ik niet in Business Upgrade was gestapt had ik nu zeker nog geen webinars gegeven en advertenties lopen. Ik denk dat ik dan alleen maar actief zou zijn op social media en misschien een website had gehad. Ik had dan nooit gestaan waar ik nu sta.

Ik had binnen 4 weken mijn eerste betalende klant terwijl ik zelf nog in opleiding was.

Daphne Hieltjes - Diëtist & Leefstijlcoach

Toen ik in augustus (2019) met mijn traject begon stond ik stil met mijn bedrijf. Ik gaf als yoga docente les bij verschillende yogastudio’s in Rotterdam en ik was toe aan een volgende stap.

Via een eerdere business coach, kwam ik Phil tegen. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en ik vond haar enthousiasme, directheid en gedrevenheid aanstekelijk. Daarom besloot ik bij haar Business Upgrade te volgen. Mijn doel was om onafhankelijk van yogastudio’s mijn geld te verdienen met mijn yogalessen en om een betaalde online yoga community op te richten die ook door kan lopen wanneer ik naar Nicaragua reis.

Al in ons gratis groeigesprek gaf Phil mij veel inspiratie en inzichten hoe ik volgende stappen zou kunnen zetten. Binnen een uur was duidelijk dat mijn droom binnen handbereik was en dat ik alleen maar de stapjes hoefde te zetten. 

In de zes maanden die volgde werd ik volledig onafhankelijk van mijn werk als yoga docente en begon ik geld te verdienen met mijn eigen bedrijf. Ik huurde een ruimte, begon mijn eigen groepen te verzamelen en creëerde een eigen aanbod. Ook heb ik nu een online yoga community met al 30 leden! Daarnaast geeft Phil zo veel hands-on en handige tips die ik nog altijd kan gebruiken en inzetten. Dus ook nu het traject voorbij is, kan ik altijd teruggrijpen naar alle tips die ze mij heeft aangereikt. Als ik even vastloop en niet weet hoe verder, dan heb ik nog steeds haar duwtjes in de rug om in blokjes aan de slag te gaan en gewoon te doen wat ik te doen heb. Dankzij mijn traject bij Phil heb ik geleerd dat geld verdienen met mijn eigen bedrijf, met mijn eigen aanbod, binnen handbereik lag en dat het een feestje is om AAN en IN je bedrijf te werken.

Charlotte Johanna - Yoga therapeut, liefdescoach en spreker

Voordat ik het traject met Phil startte, had ik werkelijk geen idee waar ik moest beginnen. Ik had een soort van idee, wist dat ik er écht iets mee wilde, maar waar moest ik in hemelsnaam beginnen?

Phil heeft me hierin absoluut op weg geholpen. Binnen 4 dagen zat mijn pilotgroep vol met 4 vrouwen en kon ik aan de slag. Een tijd later organiseerde ik een betaalde challenge voor €22 en daar deden direct 30 mensen aan mee! Een gedeelte stroomde in mijn vervolgprogramma, zo cool!

Daarnaast leer je ook meteen andere ondernemers kennen, wat ik echt een pluspunt vind. En… zo kan je direct wat voor elkaar betekenen!

Het stuk lifecoaching is minstens zo waardevol geweest voor mij. Er waren momenten dat ik dacht: waar ben ik aan begonnen? Of stemmetjes die me tegenhielden. Daar maakte Phil me goed bewust van.

Savannah in 't Veld - OERsterk leefstijlcoach

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mee doen aan de online training?
Door op een van de ‘ja ik doe mee!’ knoppen te klikken en de betaling te voldoen. Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

Hoe lang houd ik toegang tot de training?
Je houdt onbeperkt toegang tot de training. Als je het koopt is deze voor altijd van jou.

Wat is de investering voor deze online training?
De investering is €497 exclusief 21% btw. De btw is aftrekbaar voor ondernemers.

Is er de mogelijkheid om vragen te stellen?
Nee, dit is een do it yourself training daarom kan ik hem voor deze lage prijs aanbieden. Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding dan is het Business Start programma een goede optie voor je.

Voor wie is deze online training geschikt?
In principe voor alle kennisondernemers. Wel richt ik mij persoonlijk op coaches en (yoga) docenten.

Verkoop moeiteloos je product of dienst in je webinar zonder verkoperig te zijn. Na aanmelding ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens en kun je gelijk aan de slag. De investering voor deze training is €497 exclusief btw.