Gratis online masterclass:

5 Must do’s om je coach praktijk succesvol te laten groeien vanuit echtheid

 

Je ontvangt ook mijn e-mails om jezelf en je bedrijf te laten groeien. Uitschrijven kan altijd met één klik. (Privacy Policy)

 Je ontdekt in de masterclass:

 

De 3 bewezen online strategieën waarmee ik vorig jaar mijn winst heb verdrievoudigt

✅ Hoe je stopt met het saboteren van jouw succes en een consistente klantenstroom krijgt via online kanalen

✅ Hoe je meer zelfvertrouwen creëert als ondernemer

Waar je je op moet focussen om snel en vooral makkelijk te groeien

✅ Hoe je je niet laat tegenhouden door negatieve stemmetjes en angst

✅ Ook is er een Q&A waarin ik persoonlijk je vragen beantwoord

Dit zeggen anderen over de masterclass:

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

 

✅  Voor coaches, therapeuten en (yoga) docenten die weten wie ze willen helpen, wat ze neer willen zetten en die écht voor hun bedrijf willen gaan.

❌  Deze masterclass is niet voor jou als je nog niet gestart bent met ondernemen en ook niet zo goed weet wat je precies neer wilt zetten.


De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef.

In deze online masterclass vertel ik je 3 bewezen online strategieën waarmee ik vorig jaar mijn winst heb verdrievoudigt. Maar heel eerlijk dat had niet alleen met deze 3 online strategieën te maken het kwam ook door het doorbreken van bepaalde overtuigingen en een mindsetshift.

Dit is dan ook precies wat we tijdens deze 90 minuut durende masterclass gaan doen: je leert de 3 bewezen strategieën, je doorbreekt je belemmerende overtuigingen en je krijgt een méga mindsetshift.

Hoi, ik ben Phil van Son!

Ik geloof dat het ook voor jou is weggelegd om een (online) bedrijf te hebben wat je niet alleen maar een mooie omzet en veel plezier oplevert maar ook tijd voor jezelf, je gezin en mooie reizen.

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar probeerde ik echt van alles om maar meer klanten binnen te halen. Ik schreef meer dan 200 blogs, zorgde dat alles SEO proof was, was zichtbaar op social media, kwam in de media (krant, radio, tv). Maar desondanks kreeg ik het niet voor elkaar. Totdat ik besloot in businesscoaching te investeren. Ik wist nu wat ik de hele tijd al fout deed en wat ik wél moest gaan doen. Vanaf dat moment is mijn omzet enorm gegroeid.

Ik heb jaren lekker geleefd van mijn eigen bedrijf als lifecoach. Op een gegeven moment kwamen er ondernemers naar me toe om te vragen of ik ze dit ook wilde leren. Dit wilde ik maar al te graag omdat ik niemand zo een langzame opstart gun. Ik merkte dat ik hier niet alleen heel erg goed in ben maar dat ik het ook ontzettend leuk vind.

Begin 2020 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met puur lifecoaching en nu help ik, als Business&Life Coach, coaches en (yoga) docenten met het starten en laten groeien van hun droombedrijf via online kanalen.

Business coaching en Life coaching samen is de magische combinatie om je omzet te laten groeien. Je bedrijf kan niet groeien als jij zelf niet als persoon meegroeit.

Meld je gratis aan voor de online masterclass:
5 Must do’s om je coach praktijk succesvol te laten groeien vanuit echtheid