Winstgevende Webinar Training LIVE
Meer klanten dankzij webinars

 

Je bent al maandenlang meerdere malen per week aan het posten op social media. Je besteed hier een paar uur per week aan en je denkt oprecht dat wanneer je dit maar lang genoeg volhoudt je potentiële klanten je gaan vinden en klant bij je gaan worden. Alleen je doet dit nu al een paar maanden en het heeft je nog niets opgeleverd.

Constant nieuwe content bedenken om te plaatsen kost je elke week meer tijd omdat je soms gewoon echt even geen inspiratie meer hebt. Elke keer als er maar een paar likes op je bericht komen ontmoedigt je dat en vraag je je af of het wel gaat werken.

Het is tijd om in te zien dat het niet werkt en ook niet gaat werken.

Dat is niet leuk en het voelt alsof je weer opnieuw moet beginnen en alles voor niets is geweest. Maar dat is echt niet zo. Ten eerste heeft wat je al hebt gedaan je op dit punt gebracht. Het punt waarop jij nu voor een veel makkelijkere en veel duurzamere marketing strategie mag kiezen namelijk webinars. Ten tweede kun je een groot deel van de inhoud van je posts gebruiken als inhoud voor je webinar. Meteen 2 vliegen in één klap.

Door middel van webinars creëer je een duurzame strategie die consistent voor klanten zorgt. En dat kan zelfs geautomatiseerd. Inmiddels heb ik al meer dan 250 webinars gegeven. Ik heb ook automated webinars lopen. Dankzij mijn webinars komt 80% van mijn omzet binnen.

In the end, we only regret the chances we didn’t take

 

Of je nu net start met ondernemen als coach, therapeut of online kennisondernemer en je wil direct goed beginnen of je bent al een tijd bezig maar je wil makkelijker consistent klanten binnenhalen dan zijn webinars de way to go.

Webinars zijn echt een onwijs leuke en makkelijke manier om je dienst/product te verkopen. Ook als je absoluut geen verkoper bent. Ik ben zelf ook echt geen verkoper. De reden dat ik toch heel gemakkelijk verkoop in webinars is omdat ik mijn enthousiasme over mijn dienst deel. De kijkers voelen de liefde die ik voor mijn klanten heb. Daarnaast hebben we echt contact en maken we verbinding met elkaar.

Een webinar is geen “showtje”. Het is een verzameling van echte mensen die je waarde bied, waar je plezier mee hebt en die je oprecht verder wilt helpen.

Je moet dus juist geen verkoper zijn want dan pikken de deelnemers aan je webinar dit op en dit stoot ze direct af. Jij bent zelf vast wel eens bij een webinar van iemand geweest wat gewoon niet goed voelde. De energie van de persoon aan de andere kant kun je namelijk echt voelen.

 

Ik gaf mijn eerste 3 webinars met een pan naast me omdat ik het zo spannend vond dat ik dacht dat ik ging overgeven.


Ondertussen heb ik al meer dan 250 keer webinars gegeven en staat er geen kookpan meer naast mijn bureau 😉 Maar ik voel naast excitement om iedereen in mijn webinar te spreken ook nog steeds (gezonde) spanning. Dat is ook okee. Ik wil dat je weet dat of je nu al 100 webinars hebt gegeven of je eerste webinar wil gaan geven, het echt super logisch is dat je dit eng vindt.

Ik wil je ook meegeven dat je het niet eerst niet meer eng hoeft te vinden voordat je het kan gaan doen. Je mag het samen met de angst doen en ervaren dat je het elke keer een beetje minder eng gaat vinden, dat je er steeds beter in wordt en er steeds meer plezier in hebt.

Eén keer creëren is voor altijd plezier.

Even voor de duidelijkheid. Toen ik net zei dat ik al meer dan 250 keer webinars heb gegeven toen bedoelde ik NIET dat ik 250 verschillende webinars heb gegeven. Jeetje, wat zou dat verschrikkelijk veel werk zijn geweest haha! Het fijne van webinars is dat je je er een maakt en die over and over again kan geven. De mensen in Nederland die jouw hulp nodig hebben die zijn echt niet “op” nadat jij 3 keer je webinar hebt gegeven en ook niet nadat je deze 200 keer hebt gegeven.

Je maakt je webinar en de bijbehorende mails één keer en daar heb je enorm lang plezier van. Wat ik zelf wel doe is af en toe mijn webinar optimaliseren. Hiermee bedoel ik als ik voel dat ik een tip wil veranderen omdat ikzelf als persoon ben gegroeid dan doe ik dit. Mijn webinar groeit met mij als persoon mee.

Door webinars groeit je omzet zonder dat je keer op keer zichtbaar moet zijn op social media.

Meerdere van mijn klanten hebben een haat-liefde verhouding met social media. Wat moet ik nu weer posten? Geen zin om elke dag zichtbaar te zijn. Ze worden onzeker van de weinige reacties die ze krijgen. Ze houden er niet van dat iedereen op social media doet alsof het leven altijd fantastisch is. Ze zijn veel tijd kwijt aan het creëren van content zonder dat het veel oplevert.

Webinars staan los van zichtbaarheid op social media. Webinars genereren omzet zonder dat je zichtbaar hoeft te zijn op social media.

Na de Winstgevende Webinar Training LIVE:

✅ Weet jij precies hoe je van A tot Z je webinar moet opbouwen en waar het aan moet voldoen om te zorgen dat er vanuit de juiste energie en verbinding verkopen worden gerealiseerd

✅ Weet jij hoe je je presentatie zo opbouwt dat kijkers aan je lippen hangen ipv afgeleid het webinar verlaten

✅ Weet je welke techniek er nodig is om een webinar te geven en hoe dit werkt. Ik leg je letterlijk in Jip en Janneke taal uit welk programma je nodig hebt en hoe je hier een webinar mee geeft. Letterlijk het enige wat je hoeft te doen is stap voor stap mee te klikken met wat ik je laat zien. Ik heb mijn scherm voor je opgenomen en doe het helemaal voor. Dit scheelt je zeker 4 uur huilen, 5 dagen frustratie en 2 weken aan uitzoektijd 😉

✅ Weet jij hoe je tijdens je webinar al je dienst/product verkoopt zodat mensen op het einde op het puntje van hun stoel aan het wachten zijn op jouw aanbod

✅ Weet je hoe je super gemakkelijk en vanuit verbinding over kan gaan van de inhoudelijke tips naar het verkoopgedeelte van je webinar zonder dat dit onnatuurlijk overkomt

✅ Weet jij hoe je zorgt voor een zo hoog mogelijk opkomingspercentage in je webinars

✅ Weet jij hoe je ook nog verkopen haalt uit mensen die niet bij je webinar waren

✅ Je ontdekt de exacte neuromarketing achter het geven van winstgevende webinars. Er zit een bepaalde psychologie en neuromarketing achter elk succesvol webinar. Dit is de reden dat ik al meer dan 250 webinars succesvol heb gegeven en dat 80% van mijn omzet via webinars binnenkomt.

✅ Je krijgt de webinar mailfunnel template zodat je precies weet hoe je je webinar mails moet opbouwen.

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

In 2019 kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Businesscoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

Toen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om de switch te maken van Lifecoach naar Businesscoach. Ik ben nu Businesscoach voor coaches en therapeuten. In mijn werk en programma’s combineer ik mijn mindset, energie, marketing en sales kennis zodat jij álles leert om een winstgevend bedrijf te creëren met behoud van vrijheid en wat je plezier en voldoening geeft.

Hoe zit de Winstgevende Webinar Training LIVE in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving.

Tijdelijke aanbieding:

✔ Winstgevende Webinar Training: In de vijf lessen wordt je volledig bij de hand genomen om succesvol je webinar te maken en geven zodat je kan gaan ervaren hoe leuk en makkelijk het is om klanten binnen te halen.

✔ 3 Live Masterclasses voor al je vragen op:

– Dinsdag 14 november 13:00

– Woensdag 22 november 10:00

– Woensdag 29 november 15:00

Je ontvangt naderhand altijd de opname en ik beantwoord ook je vragen wanneer je niet live aanwezig kan zijn.

✔ Bonus: Converterende website – die werkelijk leads en klanten oplevert

✔ Bonus: Onweerstaanbare salespages – die dubbel zo veel klanten opleveren

✔ Je behoudt levenslang toegang tot de online leeromgeving inclusief de bonussen

Totale waarde €888,- excl btw

Dit alles voor de bizar lage investering van €297,-
Of 2 maand termijnen van €174,- excl btw

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Onlangs waren de live dagen van mijn Transformers Programma en had ik Phil uitgenodigd om een presentatie te geven over winstgevende webinars. Zij is voor mij namelijk dé webinar expert van Nederland.

Ik coach Phil inmiddels al dik een jaar, dus ik wist dat ze hier super goed in is, maar alsnog was ik verbaasd over de kwaliteit van de presentatie.

Ze deelde ZOVEEL waarde en het was allemaal zo duidelijk doordat ze het in Jip & Janneke taal uitlegde.

Daarnaast wist ze ook iedereen te enthousiasmeren over webinars. Meestal merk je wel met zo’n presentatie dat niet iedereen ‘aan’ gaat op de spreker, maar bij Phil zag ik dat iedereen ‘aan’ ging op haar.

Iedereen hing 1,5 uur lang aan haar lippen en wilde daarna volgens mij het liefst snel naar huis om een webinar te gaan plannen en geven.

Ik heb zelf ook 3 blaadjes vol geschreven met allemaal fijne tips waarvan ik zeker weet dat ze me gaan helpen om meer klanten aan te trekken middels webinars.

Het geven van webinars is namelijk ook echt een vak apart. Het kan je een enorme omzet boost geven, maar je moet echt weten hoe je een goed webinar geeft en dat weten maar weinig mensen.

Daarnaast weet Phil niet alleen veel over webinars, maar bewijst ze zelf ook middels haar eigen webinars keer op keer dat ze echt een expert is. Ik ken namelijk maar weinig ondernemers die zoveel winst halen uit hun webinars.

Dus mocht je ooit iets willen doen met webinars, Phil is your girl.

Tineke Zwart - Business Coach

Na het krijgen van 2 kindjes in 2 jaar tijd wilde ik mijn bedrijf anders inrichten. Ik was al 5 jaar ondernemer. Mijn coachpraktijk was goed gevuld met 1-op-1 trajecten, maar deze manier van werken paste niet meer bij deze nieuwe fase in mijn leven.

Ik had al duizenden euro’s besteedt aan respectabele business coaches en dit heb ik ook altijd terug kunnen verdienen. Maar nog niet eerder heb ik zo’n duidelijk en vooral hands-on praktisch programma gezien als de Business Start Academy (Do It Yourself variant) van Phil.

Aangezien mijn basis qua ideale klant en productaanbod al stond ben ik direct aan de slag gegaan met de modules rondom het automatiseren van je bedrijf. De afgelopen 8 weken ben ik elke dag met dit programma aan de slag gedaan maar de basis staat nu. Ik heb een geweldige weggever plus dito salesfunnel, ik ben mijn marketingkosten nu al aan het terugverdienen. In de eerste week dat ik adverteerde met een One Time Offer op mijn bedankpagina, adverteerde ik voor €72 en ontving ik direct €132 incl btw terug. En mijn webinar is gemaakt en klaar om ingepland te gaan worden.

Ik ben enorm onder de indruk van de eenvoud, de duidelijkheid en de kunde die Phil deelt in dit programma. Ik heb letterlijk mezelf leren adverteren dankzij haar heldere uitleg. Eindelijk heb ik een business die schaalbaar is en waarbij ik de volledige regie heb omdat ik alle processen begrijp. Als je voelt dat je een sterk bedrijf met een stevig fundament wilt neerzetten, dan wil je met Phil werken. Dankjewel Phil, ik ben je enorm dankbaar dat je dit prachtige programma hebt gemaakt!

Nicole Engels - De Minset Psycholoog

Phil is echt mijn reddende engel geweest! Ik had besloten om per 1 januari volledig voor mijn praktijk te gaan en heb toen eind vorig jaar (2022) besloten om, met de hulp van Phil, aan de slag te gaan met het opzetten van een systeem met o.a. een e-mailfunnel.

Phil geeft praktische handvaten en de filmpjes die je in de omgeving kan vinden zijn super duidelijk opgezet, zodat je stap voor stap door het proces heen kan, zonder dat het je een overwhelmed gevoel geeft. En wordt het je toch een beetje teveel? Dan is Phil er om je weer op de rit te helpen met focus en door even mee te denken.

Ik ben in 3 maanden tijd van een e-maillijst van 0 naar 500 leads gegaan! En tijdens de masterclass die ik gaf, met een advertentiebudget van 250 euro heb ik een traject van €1498 en een traject van €999 verkocht ❤️ Thanks Phil voor al je hulp!

Maxime Bos (Praktijk Momona) - Hormoontherapeut

Op eerdere bijeenkomsten heb ik een presentatie van Phil gehoord over webinars. Ik was meteen onder de indruk en dacht: ‘Dit wil ik. Wat een power, kracht en positieve energie!’

Eenmaal door haar gecoacht is er een enorme transformatie op gang gebracht. Ze weet precies wat ze wil, is enorm duidelijk en ze zet je indien nodig echt een spiegel voor wat heel belangrijk is om de juiste stappen te maken. Dit had als gevolg dat, ondanks ik privé voor enorme uitdagingen stond, mijn omzet ruim 1,5 keer verhoogd is het afgelopen jaar. Dit door juist minder te werken wat me enorm veel rust gaf.

Omdat ze naast businesscoach ook lifecoach is, heeft ze me persoonlijk en op emotioneel gebied begeleid en heb ik meer balans in mijn leven kunnen creëren. Kortom: Ze heeft het beste in me naar boven gehaald en ik kan haar iedereen aanraden.

Patrick Elsenberg - Hairtattoo Institute

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mee doen aan de online training?
Door op een van de ‘ja ik doe mee!’ knoppen te klikken en de betaling te voldoen. Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

Hoe lang houd ik toegang tot de training?
Je houdt onbeperkt toegang tot de training. Als je het koopt is deze voor altijd van jou.

Wat is de investering voor deze online training?
De investering is nu tijdelijk €297 exclusief 21% BTW. Je kan er ook voor kiezen om in 2 maand termijnen van €174 te betalen. De BTW is aftrekbaar voor ondernemers.

Is er de mogelijkheid om vragen te stellen?
Dit programma is een Do It Yourself programma. Maar als je een webinar vraag hebt waarvan je voelt dat die niet beantwoord wordt in de training dan mail je mij (phil@philvanson.nl). Ik geef je dan zo snel mogelijk antwoord. Plus ik voeg het antwoord toe aan mijn training omdat ik streef om de kwaliteit van de training altijd te verhogen.

Het gaat hier dus niet over specifieke vragen zoals wat ik van jouw titel vindt of dat ik naar je webinar wil kijken. Wel vragen of onduidelijkheden waarvan je mag verwachten dat ze in het programma duidelijk zouden worden.

Voor wie is deze online training geschikt?
De training is geschikt voor online kennisondernemers zoals coaches, therapeuten, online yoga docenten, healers, marketeers, psychologen.

Winstgevende Webinar Training LIVE

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving.

✔ Winstgevende Webinar Training: In de vijf lessen wordt je volledig bij de hand genomen om succesvol je webinar te maken en geven zodat je kan gaan ervaren hoe leuk en makkelijk het is om klanten binnen te halen.

✔ 3 Live Masterclasses voor al je vragen op:

– Dinsdag 14 november 13:00

– Woensdag 22 november 10:00

– Woensdag 29 november 15:00

Je ontvangt naderhand altijd de opname en ik beantwoord ook je vragen wanneer je niet live aanwezig kan zijn.

✔ Bonus: Converterende website – die werkelijk leads en klanten oplevert

✔ Bonus: Onweerstaanbare salespages – die dubbel zo veel klanten opleveren

✔ Je behoudt levenslang toegang tot de online leeromgeving inclusief de bonussen

Totale waarde €888,- excl btw

Dit alles voor de bizar lage investering van €297,-
Of 2 maand termijnen van €174,- excl btw

 

Ik heb zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Je hoeft niets uit te leggen. Als jij binnen 14 dagen besluit dat je niet tevreden bent ontvang je je geld terug.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar phil@philvanson.nl