Business Start Academy

Leer de online succesformule voor meer omzet én vrijheid

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer maar het lukt je niet om consistent klanten aan te trekken. Misschien heb je je eerste klant nog helemaal niet gehad. Je hebt veel plannen, je denkt veel na, je probeert van alles, kijkt ook wat bij anderen werkt, maar het blijft bij jou uit.

Na maandenlang zonder resultaat content te hebben gemaakt op social media, oneindig veel uren geknutseld te hebben in Canva, flyers verspreiden, huisartsenpraktijken en spirituele centrums benaderd te hebben ben je nu op het punt dat je voelt dat er iets moet gaan veranderen. Want mensen op jouw manier helpen terwijl je (goed) geld verdient met je eigen bedrijf is je droom.

Je bent klaar met het zelf uitvogelen en uitproberen dat tot weinig leidt. Je bent een doener. Je wilt actie en je wilt ook vooral nu eens de juiste dingen doen.

Hoewel je af en toe onzeker bent over jezelf, je eigen kunnen en je bedrijf weet je diep van binnen dat dit is wat je wil en dat dit absoluut mogelijk is. Je beseft inmiddels dat je dient te investeren in bepaalde kennis en coaching om je bedrijf goed neer te zetten zodat je een consistent inkomen kan realiseren.

De Business Start Academy is speciaal ontwikkeld voor coaches en therapeuten die goed zijn in hun vak, maar nog niet goed zijn in het ondernemen zelf. Ondernemen is ook absoluut een vak apart.

 

Jouw realiteit is nu dat…

=

Je hebt een bak levenservaring, je training/opleiding afgerond en je staat ingeschreven bij de KvK. Je hebt ongelofelijk veel zin en gezonde spanning om mensen te gaan helpen.

=

Je wilt zo graag mensen gaan helpen op jouw manier alleen je bent erachter gekomen dat het feit dat jij voor jezelf bent begonnen helaas niet betekent dat klanten je opeens weten te vinden.

=

Je geen idee hebt wat je moet doen om aan klanten te komen. Je probeert meerdere dingen maar je twijfelt of dat wel de juiste dingen zijn.

=

Je hebt een website waar je veel tijd, geld en energie in hebt gestopt maar je website levert momenteel nog weinig (lees: geen) klanten op.

=

Je bent goed in je vak, maar hebt geen kaas gegeten van het marketing-gedoe en verkopen.

=

Je hebt grote dromen zowel privé als zakelijk. Je bent niet bang om hard te werken. Maar je wil vooral slim werken en je bedrijf op zo een manier neerzetten dat je niet constant dag in dag uit zichtbaar hoeft te zijn met nieuwe content. Maar dat de (marketing)systemen in je bedrijf zo zijn ingericht dat je erop kan vertrouwen dat er  een consistente stroom aan omzet en klanten binnenkomen.

“You will either step forward into growth or you will step back into safety.”

– Abraham Maslow

Je bent een hele goede coach of therapeut én een slechte ondernemer. Dat klinkt onaardig. Dit bedoel ik nergens zo. Het is juist heel logisch want ondernemen is een vak apart en dat leer je niet door je simpelweg bij de KvK in te schrijven.

Waarschijnlijk heb je zelfs al meerdere trainingen of opleidingen gedaan zodat je nog beter bent geworden in je vak. Dit deed je omdat je heel leergierig bent. Maar ook, als je eerlijk bent, in de hoop meer klanten te kunnen ontvangen. Alleen jij ontvangt diploma na diploma en klanten weten je nog steeds niet te vinden.

Door het krijgen van meer vakinhoudelijke kennis weten klanten je niet opeens wel te vinden.

Als je heel eerlijk bent dan: ja, je vindt het tof om je eigen bedrijf te hebben, maar dit is niet hoe je het voorstelde. Je hebt niet de omzet die je wilt en dat zorgt er voor dat het een stuk minder leuk is om te ondernemen.

Inschrijven bij de KvK, een website hebben en posten op social media is niet genoeg. Dit weet je. Want dit is jouw realiteit.

Ik hou er van dat je zo leergierig bent. Ik hou van je doorzettingsvermogen. Ik geloof dat jij écht goed bent in je vak. Dat jij mensen absoluut kan helpen. Ik vind het ook oprecht verdrietig voor je dat het nu nog niet is gelukt.

De reden dat het nu nog niet is gelukt is heel simpel:
Je hebt het bereik niet. De mensen die om jouw hulp zitten te springen weten niet van jou bestaan af.

Omzet heeft te maken met bereik en aantallen.

Misschien denk je nu:
‘Ja, maar ik post al best wel vaak op Instagram of op Facebook. Ik ben echt wel zichtbaar. Maar er gebeurt gewoon vrij weinig.’

Dit is logisch. Dit is niet leuk, maar wel logisch. Je bent namelijk constant in dezelfde vijver aan het vissen. Je kan wel constant zichtbaar zijn voor je 500 volgers op Instagram. Of je kan wel constant podcasten voor de 100 mensen die naar je podcast luisteren. Maar deze vijver is leeg. Je hebt nieuwe aantallen nodig. Je hebt een groter bereik nodig.

Stel een straatverkoper wil 10 loten verkopen. Er staan 20 huizen in een straat. Hij belt bij elk huis aan en verkoopt in totaal 5 loten. Dan kan hij wel nog een keer bij alle huizen aanbellen omdat hij 10 loten wil verkopen. Maar die mensen hebben simpelweg (op dit moment) geen interesse. Dus moet hij zijn bereik vergroten en een nieuwe straat in lopen.

Jij bent geen straatverkoper 😉 Maar jij hebt wel ook een groter bereik nodig.

Je kan er voor kiezen om dit organisch te doen. Ik ben hier zelf geen heel groot voorstander van omdat ik best wel ongeduldig ben en ik wil liever dingen gisteren dan morgen. Organisch groeien duurt lang en hier heb je weinig invloed op. Ik weet niet hoe groot je financiële buffer is, maar ik zou het er niet op gokken.

Maar welke manier dan wel? Betaald groeien.

Je kan een toffe gratis weggever maken (bijvoorbeeld een gratis e-book) met een goede salesfunnel (x aantal mailtjes) erachter. Je kan een waardevolle gratis masterclass maken met bijbehorende funnel. En daarop adverteren op Facebook en Instagram.

Let op dit zijn niet zomaar een paar tips in een e-book of masterclass en een paar ‘leuke’ mailtjes. Hier zit een bepaalde strategie en neuropsychologie achter. Dit is wat je onder andere leert in de Business Start Academy.

Als je dit hebt staan heb je een (semi) automatisch marketingsysteem zodat je aantallen consistent groeien en klanten je weten te vinden. Sterker nog tegen de tijd dat zij een kennismakingsgesprek bij je aanvragen zijn ze zo blij met alles wat jij al met ze hebt gedeeld (in je e-book, masterclass, mails) dat ze heel graag met je gaan werken. Dit zijn nog eens fijne gesprekken. Zo wordt ondernemen weer leuk.

Jij wil een succesvol eigen bedrijf. Veel mensen helpen, vrijheid ervaren, je dagen indelen zoals je wil en een hele mooie omzet waar je op kan vertrouwen. Dit kan dankzij het (semi) automatische marketing systeem. Dit is waar de Business Start Academy je bij helpt.

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

In 2019 kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Businesscoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

Toen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om de switch te maken van Lifecoach naar Businesscoach. Ik ben nu Businesscoach voor coaches en therapeuten die hun bedrijf online willen laten groeien door middel van een gratis weggever icm salesfunnel, webinar en advertenties.

Dit levert de Business Start Academy je op:

⚡ Hoewel je al een website hebt en weet wie je met welk probleem helpt en hoe je dit doet. Kan dit altijd nóg beter, specifieker en met meer (rauwe) ideale klanttaal. Je ideale klant wordt dus nog scherper. Je aanbod wordt simpel, duidelijk en een musthave voor je klant. Je websiteteksten worden herschreven dankzij de vergaarde (rauwe) ideale klanttaal zodat je websitebezoekers ook werkelijk klant worden.

⚡ Je gaat geen tijd meer verspillen omdat je precies weet wat je te doen hebt. Elke module heeft een uitgebreid stappenplan zelfs met tijdsindicatie. Hierdoor werk je gefocust en realiseer je sneller het resultaat.

⚡ Dankzij het (bijna) automatische marketing systeem wat je neerzet verkoop je jouw 1op1 traject of online programma doorlopend. Ook als je niet aan het werk bent.​

⚡ De meeste van mijn klanten starten eerst met het verkopen van 1op1 coaching en creëren ondertussen (terwijl ze geld verdienen en mensen helpen) hun online programma. Zodat ze, met het (semi) automatische marketingsysteem dat ze al hebben gecreëerd in de Business Start Academy, oneindig veel klanten kunnen helpen, meer omzet kunnen realiseren zónder dat hun agenda vol wordt. Dankzij het (semi) automatische marketingsysteem dat je leert te maken kun je voor elk programma op de automatische piloot klanten krijgen.

⚡ Weet jij hoe je in een handomdraai een winstgevende campagne in Facebook en Instagram kan zetten. De eenvoudigste en snelste manier om te groeien is absoluut adverteren.

De online omgeving (t.w.v. €1497)

Je krijgt in de Business Start Academy al mijn business en mindset kennis zodat je de persoon wordt die je wilt zijn die het bedrijf heeft dat je wil hebben. Je gaat aan de slag zodat jij de online ondernemer wordt die een stevig bedrijf heeft met een consistente klantenstroom en de vrijheid die je wenst.

In de 9 modules van het online programma ga je stap voor stap aan de slag en leer je van A tot Z hoe je een consistente klantenstroom via online marketing genereert zonder dat je zelf dagelijks zichtbaar hoeft te zijn op social media.

Alle informatie is in Jip en Janneke taal uitgelegd. Elke module heeft een uitgebreid stappenplan (dit kan echt niet mis gaan) met ook een tijdsindicatie van hoe lang je ergens mee bezig gaat zijn. Uitprinten, aan de slag en afvinken maar!

Je houdt onbeperkt (dat is dus levenslang!) toegang tot de online omgeving. Het maakt dus niet uit of je nog op vakantie gaat of even uit de running bent om een andere reden. Alle modules staan direct voor je open zodat je op je eigen tempo er doorheen kan.

✨ Ideale klant

Hoewel je al een goed beeld hebt van wie je met welk probleem helpt en hoe je dit doet. Kan dit altijd nóg beter, specifieker en met meer (rauwe) ideale klanttaal. Je ideale klant wordt dus nog scherper. Wat is de urgente pijn van je ideale klant? Wat is het échte specifieke verlangen van je ideale klant? Welke woorden en zinnen moet je gebruiken om je ideale klant echt aan te spreken zodat ze klant bij je worden?

In deze module zitten een speciale ‘doe’ opdrachten die je niet alleen helpen bij het nóg helderder krijgen van je ideale klant en het krijgen van ideale klanttaal zodat je daarna moeiteloos je websiteteksten kan herschrijven en optimaliseren. Maar waardoor 50% van mijn klanten die hier mee aan de slag gaan direct één of meerdere klanten krijgen. Zo hebben veel klanten binnen de eerste weken al een deel of de gehele investering terug verdient.

✨ Strategisch product aanbod

Het is ontzettend belangrijk om een goed product aanbod te hebben waar jijzelf blij mee bent en wat makkelijk verkoopt. De meeste van mijn klanten starten met 1op1 coaching en creëren ondertussen hun online programma zodat ze niet alleen maar hun tijd maar ook hun waarde gaan verkopen voor oneindige groei in omzet met veel vrijheid en de mogelijkheid tot locatie onafhankelijk werken. Je leert hoe je een aanbod kan creëren wat je eindeloos kan opschalen zonder dat het jou uurtje-factuurtje tijd kost.

Je wordt ook geholpen met het bepalen van je prijzen. En je wordt geholpen met hun creëren van een instapproduct dat je helpt bij het creëren van je break even funnel zodat je kosteloos kan adverteren omdat je direct je advertentiebudget tijdens het adverteren terug verdient.

✨ Website en salespage

Je gaat leren waar je website en salespage aan moet voldoen om onweerstaanbaar te worden voor je bezoekers. Hoe bouw je een website op zo een manier op dat deze maximaal converteert? Welke aspecten moeten aan bod komen? Hoe zorg je ervoor dat het emotionele brein van je bezoeker, dat deel van de hersenen dat aankoopbeslissingen neemt, geprikkeld wordt?

✨ Gratis weggevers

Een gratis weggever zoals bijvoorbeeld een Ebook is een geweldige manier om jouw potentiële klanten met jou kennis te laten maken, maar dan moet deze wel goed in elkaar zitten. Je leert hoe je een weggever maakt die mensen graag willen hebben waardoor je gemakkelijk je ideale klant aantrekt.

✨ Break even funnel

Het is fijn als je €100 in Facebook advertenties stopt en vervolgens 40 mensen je gratis weggever downloaden. Het is NOG fijner als je €100 in Facebook advertenties stopt, 40 mensen je gratis weggever downloaden en 4 mensen meteen een klein online product van €25 van je kopen zodat je direct je advertentiebudget terug verdient. Hoe je hier voor zorgt leer ik je stap voor stap. Hou er rekening mee dat de getallen een voorbeeld zijn. Per doelgroep verschillen de kosten per lead voor advertenties. Zo zijn deze duurder wanneer je doelgroep ondernemers zijn ipv particulieren.

✨ Salesfunnel

Om te zorgen dat mensen nadat ze je gratis weggever hebben gedownload ook werkelijk klant worden heb je een salesfunnel nodig. Je salesfunnel is je klantreis. Je brengt ze van A naar B. Het is de manier om mensen het vertrouwen te geven dat ze bij jou moeten zijn. Niet op een pusherige of verkoperige manier, maar vanuit echtheid. Je salesfunnel zorgt ervoor dat je een automatische stroom van klanten werft.

✨ Webinars / Masterclasses

Webinars zijn dé manier om niet alleen warme leads maar ook koude leads (mensen die nog nooit van jou hebben gehoord) direct om te toveren tot klant. Meer dan de helft van mijn omzet komt binnen via webinars. Hoe creëer je de inhoud van je webinar? Welke techniek heb je nodig? Welke mails moet je schrijven voor je webinarsalesfunnel? Hoe moet je aanmeldpagina en bedankpagina eruit zien voor het beste resultaat? Je leert hoe jij stap voor stap een mega succesvol webinar kunt maken en geven.

✨ Adverteren op Facebook & Instagram

Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat mijn bedrijf nooit zo succesvol was geworden zonder te adverteren op Facebook en Instagram. Je kan zo makkelijk mega specifiek de juiste doelgroep bereiken. Zo krijg je je webinars vol en een consistente stroom van aanmeldingen voor bijvoorbeeld je ebook. Ik leer je stap voor stap hoe je in een handomdraai (ik doe er tegenwoordig 16 minuten over) een winstgevende campagne in elkaar zet.

Waar sta jij over een paar maanden?

Je weet precies waar je nu staat en wat nu je huidige situatie is. Maar jij bent een grote dromer en weet ook precies waar je naar toe wilt. Je eigen tijd en dagen indelen. Rust, ruimte en vrijheid ervaren. Genieten van je gezin. Niet alleen maar fantaseren over mooie reizen waar ook ter wereld maar ze ook plannen omdat je het geld en de tijd ervoor hebt. The sky is the limit. Dit weet jij. Dit voel jij. Nu mag je het gaan realiseren. Dit is namelijk ook voor jou weggelegd.

Besef dat je 2 keuzes hebt op dit moment.

Keuze 1: de situatie laten zoals hij is en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Als je over 3 maanden of 6 maanden terug denkt aan dit moment en je nog op precies dezelfde plek staat?

Ik weet zeker dat de inner criticus ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor laten leiden en denken: Ik vind het te duur, dus ik ga het niet doen. Of: Ik denk niet dat dit het juiste moment is en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dit zijn ook opties. Let er wel op dat je ook voor deze opties een prijs betaalt.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone en gaat serieus aan de slag met het creëren van jouw succesvolle (online) bedrijf. Grote kans dat alles voor je verandert.

Dit is wat je allemaal krijgt:

⭐ De online Academy bestaat uit 9 modules waarin je stap voor stap aan de slag gaat en van A tot Z leert hoe je een consistente klantenstroom via online marketing genereert zonder dat je zelf dagelijks zichtbaar hoeft te zijn op social media. Alle informatie is in Jip en Janneke taal uitgelegd. Elke module heeft een uitgebreid stappenplan (dit kan echt niet mis gaan) met ook een tijdsindicatie van hoe lang je ergens mee bezig gaat zijn. Uitprinten, aan de slag en afvinken maar! twv €1497

⭐ Inclusief alle toekomstige updates

⭐ Je ontvangt binnen 5 minuten toegang en kan direct starten (alle modules staan voor je open)

Ik heb 6 jaar lang als lifecoach gewerkt en duizenden mensen mogen helpen met mijn online programma’s. Deze zijn niet meer te koop maar krijg jij nu tijdelijk als bonus erbij:

⭐ BONUS: Terug in je eigen kracht twv €597

⭐ BONUS: Upgrade je zelfvertrouwen twv €297

⭐ BONUS: Imperfectie challenge twv €100

⭐ BONUS: Loslaat challenge twv €100

Extra full package bonussen:

⭐ BONUS: 10 (!) Expert Masterclasses twv €1528

⭐Levenslang toegang tot de Business Start Academy én alle bonussen

Totale waarde: 4119 euro

De investering voor de Business Start Academy is €997 excl btw.

Of 3 maandtermijnen van €355 excl btw.

Bonus Expert Masterclasses

Omdat ik wil dat jij echt de full package ontvangt heb ik een aantal experts gevraagd om speciaal voor jou als deelnemer aan de Business Start Academy een masterclass op te nemen.

Er zijn namelijk een paar gebieden die ook cruciaal zijn voor het creëren van een succesvol bedrijf denk aan: hypnose, human design, healing, moneymindset etc. Ik weet uit ervaring van mezelf en van mijn oudklanten dat onderstaande ondernemers echte pro’s zijn.

#1 5 praktische en mentale shifts die binnen 2 jaar tot meer dan een half miljoen omzet leidde (twv €147)

Tineke Zwart is inmiddels 7 jaar ondernemer. Met haar eerste bedrijf draaide ze binnen 6 maanden al 1 miljoen omzet (van dat bedrijf werd ze alleen niet gelukkig) en met haar tweede bedrijf draaide ze binnen 2 jaar 500k omzet én werd ze er dolgelukkig van.

In haar masterclass deelt ze de 5 praktische en mentale shifts die ervoor zorgden dat ze in zo’n korte tijd mentale en financiële vrijheid wist aan te trekken.

#2 Big Money Magic Masterclass (twv €177)

Spiritual Teacher Kim Rietvink volgde de guidance van het Universum en woont nu met haar gezin op het tropische Bonaire én ze runt al jaren en multi 6 figure business.

Ze begeleid ondernemers naar een gelukkig en (financieel) vrij leven met een succesvol eigen bedrijf. Financiële vrijheid heeft niks te maken met hard werken, maar alles met de 4 geheimen die jij ontdekt in deze exclusieve masterclass.

Upgrade jouw money mindset en ontdek dé geheimen voor een ultiem vrij leven mét een succesvol eigen bedrijf waarbij geld moeiteloos naar je toestroomt.

#3 Energetische healingsessie om ook als ondernemer schaamteloos je ruimte in te durven nemen (€222)

Tessa Elbersen neemt je mee in een visualisatie oefening waarbij je contact gaat maken met je onderbewustzijn. Daarnaast zal zij energetische blokkades voor je helen, die jou in de weg staan om volledig jezelf te durven uiten en je ruimte in te nemen als ondernemer. Dit doet zij met behulp van lichttaal, door zich af te stemmen op de bron. Noem het maar magie. Ervaar het zelf!

In deze sessie zal jij je niet alleen bewust worden van belemmerende overtuigingen die je nog klein houden, ook zul je deze op energetisch niveau helen.

#4 Mindsethacks voor het creëren van een six figure business (€197)

 

Law of Attraction expert Kim Munnecom zet bijna één miljoen per jaar om via Instagram en haar podcast. Dit was haar nooit gelukt zonder een aantal cruciale mindsethacks.

Precies deze mindsethacks waarmee ook jij jouw bedrijf naar je volgende omzetdoel kan helpen leer je in deze geweldige masterclass.

#5 Meer energie dankzij jouw Human Design! (€145)

Holistisch Human Design coach Daphne Hieltjes helpt ondernemende vrouwen om hun voeding en leefstijl in alignement te krijgen dankzij hun Human Design zodat ze meer energie ervaren in hun leven én business.

Ra Uru Hu de bedenker van Human Design zegt dat er meerdere stappen nodig zijn om tot beste versie van jezelf te komen en het succes in je leven te bereiken wat je graag wilt.

De stap die we vaak vergeten daarbij is voeding en een gezonde leefstijl. In deze waardevolle masterclass gaat Daphne jou meer vertellen over voeding en een gezonde leefstijl vanuit jouw Human Design.

#6 Van stagnatie naar beweging in jezelf en je bedrijf (€144)

We kennen allemaal de ups en downs van het ondernemen.  De ene dag bruis je van de energie, andere dagen komt er niks uit je handen.

In deze masterclass neemt Claudia Penders je mee om deze stagnatie, via beweging , om te zetten naar focus voor jou en je bedrijf.  Open jezelf voor de wijsheid van je lichaam door middel van: Aandacht, zachtheid en beweging. De masterclass is toegankelijk voor ieder niveau (je hoeft geen topsporter te zijn) en is een heerlijk moment om in te tunen op jezelf en jouw energie.

Uit je hoofd, in je lijf
Meer flow in je bedrijf!

#7 Stap in je welvarende zelf – Hypnose (€77)

Twijfel je soms of je wel goed genoeg bent en of jouw aanbod ook echt waardevol is?

Anne Neijnens is dé Hypnose coach voor ondernemers die worden belemmerd door de ‘niet goed genoeg’ overtuiging. Ze helpt zowel startende als ervaren ondernemers met het doorbreken van blokkades zodat ze prijzen durven te vragen die ze verdienen, stoppen met het klein houden van zichzelf en openstaan om overvloed te ontvangen.

In deze masterclass inclusief hypnose begeleidt Anne jou naar jouw next level self zodat je krachtig staat voor wie jij bent en wat je te bieden hebt.

Laat je blokkades los en breek door naar het volgende niveau in jouw bedrijf!

#8 Ondernemen zonder Perfectionisme (€147)

Teveel waarde willen bieden aan je klanten, waardoor je je eigen grenzen overgaat. Uitstelgedrag. Dingen niet doen omdat je denkt dat je nog niet genoeg weet of kan. Faalangst. Bang zijn om door de mand te vallen.

Evelien Bijl hielp al duizenden mensen op weg om hun perfectionisme los te laten met haar masterclasses. Ook schreef ze het boek ‘Goed Genoeg – 50 tips om je perfectionisme los te laten’ en is ze host van de perfectionismepodcast.

In deze audiotraining begeleidt Evelien je stap voor stap in het loslaten van je perfectionisme zodat je op een gezondere manier in het ondernemerschap staat.

#9 Leer coachend* verkopen: ook voor niet coaches (€125)

Businesscoach Karlijn Kwint heeft een achtergrond in de menswetenschappen, en dat merk je aan alles wat ze doet. Het draait om authenticiteit, je eigen weg vinden en anderen helpen om hun volle potentie naar boven te halen.

Karlijn leert je hoe je aan de leukste klanten komt door ‘gewoon jezelf te zijn’, en in deze masterclass ontdek je hoe je dat doet tijdens een verkoopgesprek.

Ook als je nog geen bekende naam bent binnen jouw branche kan jij de ene na de andere nieuwe klant binnenslepen. De skills heb je al, je moet ze alleen net op een andere manier inzetten. In deze masterclass leer je hoe je zonder standaard stappenplan een ‘ja’ krijgt van de leukste klanten.

#10 Meer Omzet in Minder Tijd masterclass (€147)

Shelley Barendregt helpt ondernemers om tijd te besparen zodat je je business & omzet verder kan laten groeien.

Dankzij deze masterclass ga je veel tijd besparen op het doen van sales waardoor, het een stuk makkelijker én leuker wordt. Je loopt geen sales meer mis omdat je ze vergeet of te weinig tijd hebt. Je leert hoe jij al je leads in één handig overzicht krijgt en precies kan zien wie in welke fase zit, en wat je moet doen om van die leads klanten te maken. Na deze masterclass weet jij veel beter welke stille, warme leads er in jouw emaillijst zitten zodat je hen kan converteren naar klanten.

Let op er is nog een uitgebreide mogelijkheid: Business Start Academy VIP

Er zijn een paar VIP plekken beschikbaar.

Als je kiest voor de Business Start Academy VIP ontvang je alles wat in de DIY training zit inclusief de bonussen.

Plus daarbij krijg je:

3 maanden persoonlijke begeleiding.

 1 x 45 minuten 1op1 kick-off call

 3 x 30 min 1op1 call

 Whats app contact in deze fijne structuur:
⬇️ Focus maandag – op maandag deel jij voor 14:00 via Whats app (uit jezelf) het volgende:

1. Wat is mijn hoofdfocus deze week en welke actie(s) horen hierbij?

2. Welke 2 andere focuspunten heb ik? Wat wil ik bijvoorbeeld afmaken?

3. Waar focus ik bewust nog even NIET op deze week? Ik kies net zo bewust waar ik wel op focus als niet. Anders ga je verscheidene dingen door elkaar doen en verlies je je focus. Focus staat voor: Follow One Course Until Successful

Als je je focus niet weet of je hebt een vraag stel hem dan aan me dan kan ik je verder helpen.

Voel je vrij om je focus maandag alvast op vrijdag, zaterdag of zondag te sturen. zodat je maandag als eerste reactie hebt.

⬇️ Vraag het woensdag: Op woensdag stel je de eventuele vragen die je hebt voor 12:00. Voel je vrij om je vragen alvast op dinsdag te sturen zodat je woensdag als eerste antwoord hebt. Dit kun je doen door een berichtje te typen of door een voice berichtje in te spreken. De regel bij een voice bericht is dat deze in totaal 3 minuten mag duren. Je mag dus ook 3 x 1 minuut inspreken of 1 keer 3 minuten. Ik heb deze regel omdat ik heb gemerkt dat wanneer berichten langer zijn de vraag te onduidelijk wordt en het bericht te chaotisch waardoor ik minder goed kan helpen.

Vragen die je kan stellen kunnen gaan over mindset en je business. Denk aan vragen zoals:
– Ik twijfel tussen 3 titels voor mijn ebook/webinar welke vind jij het beste?
– Hoe kan ik mijn potentiële klant helpen met het maken van een beslissing tijdens een gratis gesprek?
– Wanneer zou jij adviseren om een start te maken met mijn webinar?
– Mijn potentiële klant heeft niets meer laten weten na onze call wat zou jij hier nu mee doen?
– Heb jij een tip hoe ik kan omgaan met de financiële stress die ervaar nu mijn omzet nog niet op het niveau is dat ik wil?

Ik geef geen feedback op items zoals: teksten, gratis weggevers, webinar, salesfunnel. Dit is exclusief voor mijn 1op1 traject klanten. Ik heb de Business Start Academy zo ingericht dat je precies weet hoe je deze moet schrijven en creëren zodat je er klanten mee gaat aantrekken. Uiteraard kun je er wel specifieke vragen over stellen, maar ik kijk deze items niet inhoudelijk na.

⬇️ Vier het op vrijdag: Op vrijdag deel jij (uit jezelf) je successen van de afgelopen week. Probeer er altijd minimaal 3 op te noemen. Het focussen op alles wat er goed is gegaan verhoogt je vibratie en zorgt ervoor dat je makkelijker en sneller manifesteert en positiever blijft.

*Ik reageer op maandagen en woensdagen.

De investering voor de Business Start Academy VIP is €2750 excl btw of 3 maand termijnen van €940 excl btw

 

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Na het krijgen van 2 kindjes in 2 jaar tijd wilde ik mijn bedrijf anders inrichten. Ik was al 5 jaar ondernemer. Mijn coachpraktijk was goed gevuld met 1-op-1 trajecten, maar deze manier van werken paste niet meer bij deze nieuwe fase in mijn leven.

Ik had al duizenden euro’s besteedt aan respectabele business coaches en dit heb ik ook altijd terug kunnen verdienen. Maar nog niet eerder heb ik zo’n duidelijk en vooral hands-on praktisch programma gezien als de Business Start Academy (Do It Yourself variant) van Phil.

Aangezien mijn basis qua ideale klant en productaanbod al stond ben ik direct aan de slag gegaan met de modules rondom het automatiseren van je bedrijf. De afgelopen 8 weken ben ik elke dag met dit programma aan de slag gedaan maar de basis staat nu. Ik heb een geweldige weggever plus dito salesfunnel, ik ben mijn marketingkosten nu al aan het terugverdienen. In de eerste week dat ik adverteerde met een One Time Offer op mijn bedankpagina, adverteerde ik voor €72 en ontving ik direct €132 incl btw terug. En mijn webinar is gemaakt en klaar om ingepland te gaan worden.

Ik ben enorm onder de indruk van de eenvoud, de duidelijkheid en de kunde die Phil deelt in dit programma. Ik heb letterlijk mezelf leren adverteren dankzij haar heldere uitleg. Eindelijk heb ik een business die schaalbaar is en waarbij ik de volledige regie heb omdat ik alle processen begrijp. Als je voelt dat je een sterk bedrijf met een stevig fundament wilt neerzetten, dan wil je met Phil werken. Dankjewel Phil, ik ben je enorm dankbaar dat je dit prachtige programma hebt gemaakt!

Nicole Engels - De Minset Psycholoog

Phil is echt mijn reddende engel geweest! Ik had besloten om per 1 januari volledig voor mijn praktijk te gaan en heb toen eind vorig jaar (2022) besloten om, met de hulp van Phil, aan de slag te gaan met het opzetten van een systeem met o.a. een e-mailfunnel.

Phil geeft praktische handvaten en de filmpjes die je in de omgeving kan vinden zijn super duidelijk opgezet, zodat je stap voor stap door het proces heen kan, zonder dat het je een overwhelmed gevoel geeft. En wordt het je toch een beetje teveel? Dan is Phil er om je weer op de rit te helpen met focus en door even mee te denken.

Ik ben in 3 maanden tijd van een e-maillijst van 0 naar 500 leads gegaan! En tijdens de masterclass die ik gaf, met een advertentiebudget van 250 euro heb ik een traject van €1498 en een traject van €999 verkocht ❤️ Thanks Phil voor al je hulp!

Maxime Bos (Praktijk Momona) - Hormoontherapeut

Een tijdje geleden heb ik de Do It Yourself variant van de Business Start Academy bij Phil gevolgd. Dat was echt precies wat ik op dat moment nodig had: een praktisch programma om de basis te leggen voor mijn nieuwe praktijk. Dankzij de duidelijk omschreven modules (zowel geschreven als in video) legt Phil alles in duidelijke en begrijpbare taal uit.

Ideaal, want in deze modules leer je stap voor stap alles op het gebied van je website, je aanbod, het maken van je gratis weggever met de daar bijhorende email funnels. En het inrichten en schrijven van je webinar en hoe je Facebookadvertenties maakt.

Ik heb nu voor €5 per dag de advertentie voor mijn ebook aangezet waarin ik scherp benoem dat het voor rijangst na een verkeersongeval is en direct nu al 4 aanmeldingen binnen.

Kortom met dit programma heb ik de basis kunnen leggen voor mijn praktijk. Echt een aanrader!

Sylvia van Rijzingen - Rijangst Coach ( weervolvertrouwendewegop.nl )

In de maanden dat ik Phil als mijn coach heb mogen hebben heb ik zoveel stappen gezet. Ik kan het zelf bijna niet geloven!

Heel praktisch heb ik ‘even’ een E-book geschreven met daarbij een mailfunnel en advertenties die lopen op Facebook. En dat zijn dan alleen nog maar de ‘tastbare’ resultaten. Daarnaast nog zoveel geleerd over tijd in plannen, je focus houden én vieren wat je hebt bereikt groot(s) of klein. En dan tenslotte hoe je van een olifant weer een mug maakt. Want jongens, hoe kan je mindset je toch enorm in de weg zitten maar een vraag van Phil en je kan weer verder.

Voor iedereen die twijfelt of ze in de Business Start Academy willen stappen, stop met twijfelen en doe het gewoon je komt zoveel verder dan je nu nog maar kan bedenken met alle super simpele en duidelijke stappenplannen van Phil. En als je het dan toch doet, kies dan ook voor die VIP variant waarin je de persoonlijke begeleiding van Phil krijgt, dat gaat je echt nog verder helpen.

Nynke van Oene - Leefstijlcoach

Het programma was precies wat ik nodig had als startend ondernemer. Ik had mijn vaste baan opgezegd en zou snel al mijn inkomsten uit mijn bedrijf moeten halen, maar zo ver was ik nog helemaal niet. Mijn aanbod was nog niet concreet, en qua marketing en sales stond er nog helemaal niks. Phil zegt altijd dat ze je leert in dit programma waar ze zelf 3 jaar over heeft gedaan, en ik kan dit alleen maar beamen. Ik was hier nóóit zo snel zelf uitgekomen. 4 maanden later staat mijn aanbod en de salesfunnels als een huis.

Ik heb super praktische tips gekregen – van welke microfoon je gebruikt tot hoe de systemen werken waarmee je automatisch mails kunt versturen. Alles in hetprogramma is super hands on dus je kunt echt mega snel én heel makkelijk stappen maken zonder zelf alles uit te hoeven zoeken, 100 boeken te lezen en 100 cursussen te volgen.

De combinatie van Phil haar ervaring als lifecoach én de gastexperts zorgen ervoor dat persoonlijke blokkades die je zakelijke succes en/of ontwikkeling in de weg staan, doorbroken worden.

Echt 100% een aanrader. En als je nummers nodig hebt om je te overtuigen: Ik heb in de 4 maanden dat ik in het traject zit (als startend ondernemer!) 14k omgezet 😉.

Tessa Elbersen - Energetisch healer & Holistisch coach

Op 1 december 2022 heb ik mijn bedrijf “Feel good by Flora” opgericht. Ik wist dat ik het meteen goed wilde neerzetten en was op zoek naar een business coach die mij hierbij kon helpen. Eigenlijk wist ik niet precies wat er allemaal op me af zou komen en het leek me fijn om vanaf de start meteen iemand te hebben die mij hierbij kon coachen. Ik stapte in Phil haar Business Start Acadamy VIP programma en toen ben ik letterlijk en figuurlijk gaan bouwen!

Met de tips van Phil kon ik meteen aan de slag. Op 19 december 2022 had ik mijn 1e gesprek met Phil en begin januari 2023 verkocht ik meteen 2 keer mijn traject voor € 597,- zonder te adverteren. Daarna volgde er snel meer.

Ik kon dus al cliënten coachen, er kwam geld binnen en tegelijk verder bouwen. Ik heb veel geleerd en inmiddels staat mijn salesfunnel (ik had er geen idee van wat dat was). Mijn bereik is echt vergroot, ik heb een e-book als gratis weggever gemaakt en hiermee tot nu toe ruim 500 mailadressen op mijn mailinglijst. De kosten per lead zijn mega laag, rond de € 0,35 cent.

Phil hield me ook scherp door af en toe echt aan te geven waar ik de focus op moest blijven houden en ik kon ook open en eerlijk met haar praten over de struggles die ik ervaarde als ondernemer. Ze heeft me veel inzichten gegeven door zaken anders te belichten dan hoe ik ernaar keek, waardoor ik uit mijn comfortzone durfde te stappen en mega veel heb geleerd over mezelf en ondernemer ZIJN.

Op de dag dat ik deze review schrijf is er weer iemand in mijn 3 maanden traject gestapt. Het traject heb ik de laatste maanden ook geoptimaliseerd waardoor het me al minder tijd kost en dus in verhouding meer oplevert. Ik voel me vol vertrouwen over de toekomst van mijn bedrijf en mezelf als ondernemer en ben dankbaar dat ik Phil ben tegengekomen. Dank je wel Phil! I’ve got this.

Floortje Nieuwenstein (Feel good by Flora) - Keto lifestyle coach

Ik stapte in bij Phil omdat ik behoefte had aan een fundering in mijn bedrijf. Aan iemand die meedacht met mij en de strategie achter mijn bedrijf. Dus stapte ik in de business start VIP variant. Waar ik naast toegang tot de Academy, ook 1:1 sessies kreeg. En WOW wat ben ik dankbaar dat ik mezelf en mijn bedrijf dit gegund heb. Er staat een basis, waar ik altijd op terug kan vallen.

Ik heb super veel ideeën en Phil was daarvoor mijn trechter. Ze zorgde ervoor dat de wervelwind van ideeën in mijn hoofd omgezet werden tot een heldere to do lijst. Mijn facebookadvertenties lopen en zijn succesvol, mede dankzij de feedback die ik gekregen heb van Phil. De VIP variant is ook echt een meerwaarde, omdat je de informatie die je tot je krijgt in de Academy, samen met Phil omzet in iets wat past bij jou en je bedrijf.

Ik heb geproefd aan verschillende strategieën, geleerd welke er wel en niet werken voor mijn bedrijf en heb door heel wat zelf gecreëerde bullshit heen gewerkt. Want naast dat Phil een grote steun is, met je meedenkt en meevoelt, ziet ze ook heel duidelijk wanneer je ergens juist door heen moet. Ze is niet bang om te zeggen wat ze ziet en dit maakt haar als business coach heel krachtig. Zacht en meelevend aan de ene kant, helder en strategisch aan de andere kant.

Dankjewel lieve Phil, voor je oneindige vertrouwen in mij, dat ik bij je kon uitrazen als ik het niet meer zag zitten, dat je samen met mij gebouwd heb aan de fundering van mijn bedrijf en dat jij mijn creativiteit kon omzetten in een helder marketing plan.

Claudia Penders - Embodiment coach

Zo, wat een heftige drie maanden waren dit. En dat bedoel ik op een goede manier. Ik ben verbaasd hoeveel ik tijdens de Business Start Academy VIP in die drie maanden dankzij Phil voor elkaar heb gekregen: ideale klant, coachgesprekken, website, salesfunnel, e-book, advertenties, en meer. Phil was daarbij een fijne steun, expert, maar ook vooral een hele goede stok achter de deur. Ik ga enorm goed op deadlines, en dan helpt het als je gewoon even drie maanden keihard onder begeleiding kunt knallen.

Naast een goede business coach is Phil ook gewoon een fijn en gezellig persoon en kun je goed met haar lachen. Je voelt aan de energie van Phil dat ze je echt graag verder wil helpen en ze biedt meer waarde dan je van te voren verwacht als je op papier leest wat Business Start inhoudt. Daarbij vond ik de 1-op-1 calls ook heel waardevol. Van te voren dacht ik zoiets als “ja leuk hoor die gesprekken maar hoeveel kun je nou in 30 minuten echt bespreken”, maar het is verbazingwekkend hoe snel Phil daarin tot de kern komt en hoeveel er daardoor besproken kan worden.

Ik heb geleerd dat je ondernemen echt een vak apart is, als ik dit allemaal zelf had moeten ontdekken was ik minimaal een jaar en een enorme berg aan frustraties verder geweest. Wat een luxe als een expert als Phil hierin drie maanden in alles over je business met je mee kan denken en je niet zelf het wiel uit hoeft te vinden.

Eline Zegers - datingcoach voor vrouwen die op vrouwen vallen

Ik was op zoek naar een manier om op een persoonlijke, eigen en ‘bewezen werkende’ manier mijn coach traject aan te gaan bieden. Na Phil’s Break Even funnel webinar dacht ik: dit is mijn manier, ik wil graag masterclasses gaan geven! Zo kan ik meteen mensen helpen die alleen een tip of stappenplan nodig hebben om verder te komen én kan ik met de mensen die écht een traject nodig hebben direct aan de slag.

Volgende vraag was: hoe dan? Waar starten? Hoe moet de opbouw? Welke techniek? Hoe zet je op een fijne manier sales in in een masterclass…? Oftewel: ik zocht iemand die het al kon 😉 en daar was dus Phil!

Door mee te doen met Business Start voelde ik me ontzettend gedragen – door Phil’s expertise – in het nog meer leren ondernemen en het gaan starten met het geven van mijn masterclass. Inmiddels heb ik binnen 3 maanden, naast mijn bijna fulltime baan, mijn gezin en mijn opleiding, alles in de startblokken staan om mijn masterclass te gaan geven. Ik heb er waanzinnig veel zin in en ben vol vertrouwen dat dit voor mij dé manier is om met mijn coach praktijk te groeien.

Lieke Michiels van Kessenich | Hic et Nunc coaching

Ik ben heel blij dat ik ben gestart met Business Start. Ik twijfelde even in het begin of ik niet gewoon eerst moest gaan starten ipv meteen een Ebook te schrijven etc maar ik ben heel blij dat ik die tijd benut heb. Ik sta nu waar ik wil staan en ben daar best trots op zo aan de start van mijn bedrijf. Ik krijg ineens allemaal aanvragen en het verbaasd me dan eigenlijk een beetje. Ik ben benieuwd hoe de komende maanden met mijn eerste trajecten mij gaan bevallen.

Ik voel me zekerder, omdat het me is gelukt een goede website te hebben, een ebook en een funnel! Toen ik dat bij jou zag dacht ik O my hoe ga ik dat ooit fixen? Maar het is gelukt en dat maakt me zekerder over mijn eigen kunnen. Dat er nu ook een aanvraag is gekomen via mijn ebook en de funnel is echt een fijne bevestiging.

Ik heb ontzettend veel geleerd en ook precies wat ik wilde leren. Jij werkt heel overzichtelijk en als je geen idee hebt hoe alles werkt is dat echt zo fijn! Ik voelde me aan mijn handje meegenomen de wereld in van de Ebooks, webinars, mailfunnels etc etc. Dat was precies wat ik nodig had. Daarnaast is mij het meeste bijgebleven dat ik het lastig vond om de keuze te maken of ik wel of niet ook nog een hsp opleiding voor volwassenen zou gaan volgen. Niemand gaf me het antwoord wat ik nodig had om hier een besluit in te nemen en jij wel. Ik accepteerde het en heb er niet meer aan getwijfeld. Heel waardevol want dat twijfelen kan je echt leeg zuigen. Het deed even zeer zeg maar en dat was toch precies wat ik nodig had.

Ik vond het ook eng om een keuze te maken in specialisme. Door jou voelde ik me gesterkt om te vertellen dat ik me specialiseer in hsp. Je vroeg waar ben je bang voor? Sta er voor! Ja waar ben ik bang voor dacht ik? Bam gaan met die banaan!

Laura Nijen Twilhaar (LANT kindercoaching) - Kindercoach

In januari ben ik begonnen met het programma van Phil. Ik wilde graag een vernieuwende weg inslaan voor mijn yoga bedrijf. De video’s zijn duidelijk en makkelijk stap voor stap te volgen. Het is heel fijn dat je de video stil kan zetten en gelijk de stappen uit kan voeren. Dit is zo duidelijk dat het gewoon niet mis kan gaan.

Je wordt stap voor stap meegenomen en de opbouw is super duidelijk. Naast de video’s zijn er ook stappenplannen opgenomen. Zelfs met een tijdpad. Echt heel handig. Ik had ze uitgeprint en kon zo afvinken als ik het gedaan had.

Van jouw ideale klant beschrijven naar zelf advertenties maken voor Facebook en Instagram.  Ik kreeg van een contentmaker een compliment dat ik het allemaal zelf deed en kon.  Want dit was toch best lastig….. een vak apart. Maar ik deed het gewoon.

Deze weg prima te doorlopen als je de stappen doorloopt! Een geweldig programma! Het heeft mij mega veel gebracht, niet alleen alles wat ik geleerd heb, maar ook een positieve mindset! Hierdoor is er een geweldige basis gezet. Life changing!

Herma Jonker – Sereen Yoga

Dit is wat je allemaal krijgt:

⭐ De online Academy bestaat uit 9 modules waarin je stap voor stap aan de slag gaat en van A tot Z leert hoe je een consistente klantenstroom via online marketing genereert zonder dat je zelf dagelijks zichtbaar hoeft te zijn op social media. Alle informatie is in Jip en Janneke taal uitgelegt. Elke module heeft een uitgebreid stappenplan (dit kan echt niet mis gaan) met ook een tijdsindicatie van hoe lang je ergens mee bezig gaat zijn. Uitprinten, aan de slag en afvinken maar! twv €1497

⭐ Inclusief alle toekomstige updates

⭐ Je ontvangt binnen 5 minuten toegang en kan direct starten (alle modules staan voor je open)

Ik heb 6 jaar lang als lifecoach gewerkt en duizenden mensen mogen helpen met mijn online programma’s. Deze zijn niet meer te koop maar krijg jij nu tijdelijk als bonus erbij:

⭐ BONUS: Terug in je eigen kracht twv €597

⭐ BONUS: Upgrade je zelfvertrouwen twv €297

⭐ BONUS: Imperfectie challenge twv €100

⭐ BONUS: Loslaat challenge twv €100

Extra full package bonussen:

⭐ BONUS: 10 (!) Expert Masterclasses twv €1528

⭐Levenslang toegang tot de Business Start Academy én alle bonussen

Totale waarde: 4119 euro

De investering voor de Business Start Academy is €997 excl btw.

Of 3 maandtermijnen van €355 excl btw.

Let op er is nog een uitgebreide mogelijkheid: Business Start Academy VIP

Er zijn een paar VIP plekken beschikbaar.

Als je kiest voor de Business Start Academy VIP ontvang je alles wat in de DIY training zit inclusief de bonussen.
Plus daarbij krijg je:

3 maanden persoonlijke begeleiding

 1 x 45 minuten 1op1 kick-off call

 3 x 30 min 1op1 call

 Whats app contact in deze fijne structuur:
⬇️ Focus maandag:

1. Wat is mijn hoofdfocus deze week en welke actie(s) horen hierbij?

2. Welke 2 andere focuspunten heb ik? Wat wil ik bijvoorbeeld afmaken?

3. Waar focus ik bewust nog even NIET op deze week? Ik kies net zo bewust waar ik wel op focus als niet. Anders ga je verscheidene dingen door elkaar doen en verlies je je focus. Focus staat voor: Follow One Course Until Successful

Als je je focus niet weet of je hebt een vraag stel hem dan aan me dan kan ik je verder helpen.

⬇️ Vraag het woensdag: Op woensdag stel je de eventuele vragen die je hebt voor 12:00. Dit kun je doen door een berichtje te typen of door een voice berichtje in te spreken. De regel bij een voice bericht is dat deze in totaal 3 minuten mag duren. Je mag dus ook 3 x 1 minuut inspreken of 1 keer 3 minuten. Ik heb deze regel omdat ik heb gemerkt dat wanneer berichten langer zijn de vraag te onduidelijk wordt en het bericht te chaotisch waardoor ik minder goed kan helpen.

Vragen die je kan stellen kunnen gaan over mindset en je business. Denk aan vragen zoals:
– Ik twijfel tussen 3 titels voor mijn ebook/webinar welke vind jij het beste?
– Hoe kan ik mijn potentiële klant helpen met het maken van een beslissing tijdens een gratis gesprek?
– Wanneer zou jij adviseren om een start te maken met mijn webinar?
– Mijn potentiële klant heeft niets meer laten weten na onze call wat zou jij hier nu mee doen?
– Heb jij een tip hoe ik kan omgaan met de financiële stress die ervaar nu mijn omzet nog niet op het niveau is dat ik wil?

Ik geef geen feedback op items zoals: teksten, gratis weggevers, webinar, salesfunnel. Dit is exclusief voor mijn 1op1 traject klanten. Ik heb de Business Start Academy zo ingericht dat je precies weet hoe je deze moet schrijven en creëren zodat je er klanten mee gaat aantrekken. Uiteraard kun je er wel specifieke vragen over stellen, maar ik kijk deze items niet inhoudelijk na.

⬇️ Vier het op vrijdag: Op vrijdag deel jij (uit jezelf) je successen van de afgelopen week. Probeer er altijd minimaal 3 op te noemen. Het focussen op alles wat er goed is gegaan verhoogt je vibratie en zorgt ervoor dat je makkelijker en sneller manifesteert en positiever blijft.

*Ik reageer op maandagen en woensdagen.

De investering voor de Business Start Academy VIP is €2750 excl btw of 3 maand termijnen van €940 excl btw