Business Start

Kickstart jouw bedrijf in 4 maanden

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer maar het lukt je niet om consistent klanten aan te trekken. Misschien heb je je eerste klant nog helemaal niet gehad. Je hebt veel plannen, je denkt veel na, je probeert van alles, kijkt ook wat bij anderen werkt, maar het blijft bij jou uit.

Je bent nu op het punt dat je voelt dat er iets moet gaan veranderen. Want mensen op jouw manier helpen terwijl je (goed) geld verdient met je eigen bedrijf is je droom.

Je bent klaar met het zelf uitvogelen en uitproberen dat tot weinig leidt. Je bent een doener. Je wilt actie en je wilt ook vooral nu eens de juiste dingen doen.

Hoewel je af en toe onzeker bent over jezelf, je eigen kunnen en je bedrijf weet je diep van binnen dat dit is wat je wil en dat dit absoluut mogelijk is. Je beseft inmiddels dat je dient te investeren in bepaalde kennis en coaching om je bedrijf goed neer te zetten zodat je een consistent inkomen kan realiseren.

Business Start is speciaal ontwikkeld voor coaches en (yoga) docenten die goed zijn in hun vak, maar nog niet goed zijn in het ondernemen zelf. Ondernemen is ook absoluut een vak apart.

 

Jouw realiteit is nu dat…

=

Je geen idee hebt wat je moet doen om aan klanten te komen. Je probeert meerdere dingen maar je twijfelt of dat wel de juiste dingen zijn.

=

Je wilt zo graag mensen gaan helpen alleen je social media volgers blijft bestaan uit je familie en vrienden.

=

Misschien heb je al wel een website waar je veel tijd, geld en energie in hebt gestopt maar je website levert momenteel nog weinig (lees: geen) klanten op. Of je hebt nog helemaal geen website en weet niet hoe je dit aan moet pakken.

=

Je voelt je soms onzeker omdat je de gedachte hebt dat je nog niet goed genoeg bent als coach.

=

Je bent echt niet commercieel en houdt echt niet verkopen.

“You will either step forward into growth or you will step back into safety.”

– Abraham Maslow

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol winstgevend bedrijf op te bouwen die voldoet aan jouw voorwaarden. Je moet alleen weten welke stappen je moet nemen en deze ook gefocust gaan zetten.

Misschien heb je al een website en zelfs een weggever en misschien beide niet. Dat is geen probleem. Je hebt niks nodig om in te kunnen stappen. Geen website, geen concrete doelgroep, niks. We doen alles stap voor stap samen. Heb je al wel een website? Geen probleem. Dan gaan we ‘m samen verbeteren.

Naast de marketing, strategie en sales help ik je ook bij het mentale stuk dat komt kijken bij het neerzetten van je eigen bedrijf. Ik geloof namelijk niet in koude businesscoaching. Ik geloof in Business & Lifecoaching.

De helft van mijn klanten heeft, net als ik, een burn-out gehad en is (stiekem) een beetje bang dat ze weer over hun grenzen heen gaan en het weer te veel wordt. Dit is het laatste wat wij beide willen en er is tijdens de wekelijkse live Q&A ook ruimte om hierover te sparren. Daarnaast zitten de trainingen vol met mindset lessen om te zorgen dat je de persoon wordt die je wilt zijn. Je moet namelijk eerst de persoon zijn die je wilt zijn voordat je kan hebben wat je wilt hebben.

Naast werk/privé balans en grenzen, tackelen we ook je perfectionisme. 80% van jou is namelijk al 140% voor de ander. Al mijn klanten zijn hun eigen ideale klant. Ze helpen nu mensen met waar zij een tijd geleden doorheen zijn gegaan. Omdat je nu al veel verder gegroeid bent dan een paar maanden of jaren geleden kan je je niet meer 100% herinneren op welk punt je toen was. Maar geloof me, wat jij nu te delen hebt aan kennis en lessen voor de mensen die nog op het punt zijn waar jij een tijd geleden was is enorm waardevol. Ook al denk jij dat je nog meer moet leren, nog meer kennis tot je moet nemen en nog verder moet groeien: jouw 80% is 140% voor de ander die nu door het proces gaat waar jij al doorheen bent gegaan.

 

“You are allowed to be both a work in progress and help others at the same time. “ – Jay Shetty

 

Waar we ook aandacht aan besteden is leren omgaan met de inner criticus, die negatieve stemmetjes die jou klein proberen te houden. Elke keer als jij een stap zegt richting je droomdoel dan gaat je negatieve stemmetje dingen roepen zoals dat andere coaches beter zijn dan jij, dat je nog meer kennis nodig hebt, dat jij nooit genoeg geld zal verdienen met je bedrijf.

Allemaal dikke onzin. Maar je inner criticus kan zo overuitgend zijn dat het je lam kan leggen. Dit gaan we voorkomen.

Naast dat jij last hebt van negatieve stemmetjes in jezelf zijn er waarschijnlijk helaas ook negatieve stemmen in je omgeving. Hiermee bedoel ik niet heel supportive vrienden of familieleden. Heb je al klanten? Wanneer ga je nou eens geld verdienen met je bedrijfje? Omgaan met je omgeving zodat je er geen last van hebt. Zodat jouw energie hoog blijft. Daar gaan we ook mee aan de slag.

Je hoeft het niet meer alleen te doen. We doen het samen. Stap voor stap, samen met mij, experts die ik inhuur en een groep van gelijkgestemde medecoaches ga jij de persoon worden die je wilt zijn en het bedrijf neerzetten die je wilt hebben.

Nog even voorstellen…

Hey, ik ben Phil van Son en mijn ondernemersavontuur begon in 2013. Ik was altijd al lekker eigenwijs, wil alles op mijn eigen manier doen en ik werk niet heel graag voor een baas 😉

Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen als lifecoach, maar na 5 jaar kwamen steeds vaker ondernemers naar me toe of ik hen ook kon leren hoe ze een succesvol bedrijf konden neerzetten. Ik heb de eerste 2,5 jaar niet kunnen rondkomen van mijn eigen bedrijf. Totdat ik het ondernemersspel echt doorhad. Vanaf dat moment werd mijn omzet elk jaar hoger. Daarom vond ik het maar al te leuk om dit nu door te geven aan andere ondernemers.

Begin 2020 heb ik besloten om alleen nog business- en lifecoach te zijn voor coaches, trainers en docenten die hun (online) bedrijf online willen laten groeien door middel van een break even funnel, webinar en advertenties EN die weten dat hun omzet alleen maar kan groeien als zij zelf als persoon meegroeien met hun bedrijf. Ik geloof heilig in de combinatie van businesscoaching en lifecoaching. Je kan wel weten wat je moet doen, maar dan moet je het nog wel doen.

Wat leer je in Business Start?

Je krijgt in Business Start al mijn business en mindset kennis zodat je de persoon wordt die je wilt zijn die het bedrijf heeft dat je wil hebben. In Business Start gaan we samen 4 maanden aan de slag zodat jij de online ondernemer wordt die een stevig bedrijf heeft met een consistente klantenstroom en de vrijheid die je wenst.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt.

⚡ 4 maanden lang elke week een live Q&A of masterclass. Alle donderdagen, behalve de laatste week van de maand dan is er een expert masterclass, is er van 09:00 tot 10:30/11:00 een live Q&A. Hierin beantwoord ik alle vragen persoonlijk en is er genoeg ruimte om 1-op1 samen te sparren. De live Q&A’s vinden plaats via Zoom en worden altijd opgenomen zodat je deze later ook kan terugkijken. De week dat er geen live Q&A is is er een expert masterclass. Ik vind het namelijk belangrijk dat je niet alleen van mij leert maar ook van andere experts. De ene keer zal dit een hypnose, breathworksessie of healing zijn en de andere keer een Law of Attraction sessie of een andere business coach expert

⚡ De week dat er geen live Q&A is is er een expert masterclass. Ik vind het namelijk belangrijk dat je niet alleen van mij leert maar ook van andere experts. De ene keer zal dit een hypnose, breathworksessie of healing zijn en de andere keer een Law of Attraction sessie of een andere business coach expert.

⚡ 4 maanden lang zal er dus elke week een live Q&A of masterclass zijn.

⚡ Je krijgt 4 maanden toegang tot de besloten Facebook community waarin je elke maandag je focus deelt en elke vrijdag je successen viert. Dit is ook de plek om te connecten met je medecoaches die je helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden en inspireren.

⚡ Je houdt onbeperkt toegang tot de online leer omgeving.


Na Business Start heb j
ij:

✅ Een duidelijk product aanbod waar jij en je klant heel blij van worden.

✅ Voel je je zelfverzekerd en hou je jezelf niet meer klein.

✅ Heb je een systeem klaar om consistent leads en klanten aan te trekken.

✅ Heb je een complete nieuwe mindset en voel je de overvloed die online ondernemen heeft.

✅ Zijn jouw online kanalen conversie proof zodat je via een verbindende manier volgers tot klanten kan transformeren.

✅ Weet jij hoe je in een handomdraai een winstgevende campagne in Facebook kan zetten.

Hoe ziet de online omgeving eruit?

✨ Ideale klant

Je ideale klant bepalen kan soms lastig zijn. Maar is een hele belangrijke stap in het neerzetten van je droombedrijf. Hoe kies je nu precies je ideale klant? Wat is de pijn en het verlangen van je ideale klant? Welke woorden en zinnen moet je gebruiken om je ideale klant echt aan te spreken zodat ze klant bij je worden? En ook heel belangrijk: Welke klanten geven jou de meeste energie?

✨ Strategisch product aanbod

Het is ontzettend belangrijk om een goed product aanbod te hebben waar jijzelf blij mee bent en wat makkelijk verkoopt. Hoe je je product aanbod op deze manier kan opbouwen en hoe je je prijzen kan bepalen ga je leren.

✨ Website en salespage

Je gaat leren waar je website en salespage aan moet voldoen om onweerstaanbaar te worden voor je bezoekers. Hoe bouw je een website op zo een manier op dat deze maximaal converteert? Welke aspecten moeten aan bod komen? Hoe zorg je ervoor dat het emotionele brein van je bezoeker, dat deel van de hersenen dat aankoopbeslissingen neemt, geprikkeld wordt?

✨ Gratis weggevers

Een gratis weggever zoals bijvoorbeeld een Ebook is een geweldige manier om jouw potentiële klanten met jou kennis te laten maken, maar dan moet deze wel goed in elkaar zitten. Je leert hoe je een weggever maakt die mensen graag willen hebben waardoor je gemakkelijk je ideale klant aantrekt.

✨ Break even funnel

Het is fijn als je €100 in Facebook advertenties stopt en vervolgens 100 mensen je gratis weggever downloaden. Het is NOG fijner als je €100 in Facebook advertenties stopt, 100 mensen je gratis weggever downloaden en 4 mensen direct een klein online product van €27 van je kopen zodat je direct je advertentiebudget terug verdient. Hoe je hier voor zorgt leer ik je stap voor stap.

✨ Salesfunnel

Om te zorgen dat mensen nadat ze je gratis weggever hebben gedownload ook werkelijk klant worden heb je een salesfunnel nodig. Je salesfunnel is je klantreis. Je brengt ze van A naar B. Het is de manier om mensen het vertrouwen te geven dat ze bij jou moeten zijn. Niet op een pusherige of verkoperige manier, maar vanuit echtheid. Je salesfunnel zorgt ervoor dat je een automatische stroom van klanten werft.

✨ Webinars

Webinars zijn dé manier om niet alleen warme leads maar ook koude leads (mensen die nog nooit van jou hebben gehoord) direct om te toveren tot klant. Meer dan de helft van mijn omzet komt binnen via webinars. Hoe creëer je de inhoud van je webinar? Welke techniek heb je nodig? Welke mails moet je schrijven voor je webinarsalesfunnel? Hoe moet je aanmeldpagina en bedankpagina eruit zien voor het beste resultaat? Je leert hoe jij stap voor stap een mega succesvol webinar kunt maken en geven.

✨ Adverteren op Facebook & Instagram

Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat mijn bedrijf nooit zo succesvol was geworden zonder te adverteren op Facebook en Instagram. Je kan zo makkelijk mega specifiek de juiste doelgroep bereiken. Zo krijg je je webinars vol en een consistente stroom van aanmeldingen voor bijvoorbeeld je ebook. Ik leer je stap voor stap hoe je in een handomdraai (ik doe er tegenwoordig 16 minuten over) een winstgevende campagne in elkaar zet.

Waar sta jij over een paar maanden?

Je weet precies waar je nu staat en wat nu je huidige situatie is. Maar weet je ook goed waar je over een paar maanden wilt staan? Stel je eens voor dat je precies daar bent waar je wilt zijn. Dat is een lekker gevoel he. Jij kan dat absoluut behalen. Dit is voor jou weggelegd. Zeker!

Besef dat je 2 keuzes hebt op dit moment.

Keuze 1: de situatie laten zoals hij is en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Als je over 3 maanden of 6 maanden terug denkt aan dit moment en je nog op precies dezelfde plek staat?

Ik weet zeker dat de inner criticus ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor laten leiden en denken: Ik vind het te duur, dus ik ga het niet doen. Of: Ik denk niet dat dit het juiste moment is en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dit zijn ook opties. Let er wel op dat je ook voor deze opties een prijs betaald.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone en gaat serieus aan de slag met het creëren van jouw succesvolle (online) bedrijf. Grote kans dat alles voor je verandert.

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

⭐ Onbeperkt toegang tot de Business Start online leer omgeving twv €1497

⭐ 4 maanden toegang tot de besloten Facebook community waar je connect met je medecoaches die je helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden en inspireren twv €497

⭐ 4 maanden lang elke week een live Q&A of masterclass twv €1997

Totale waarde: 3991 euro

De investering voor Business Start is nu tijdelijk €1997 excl btw.

Betaling in 4 termijnen van €550 mogelijk.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Het Business Start programma was precies wat ik nodig had als startend ondernemer. Ik had mijn vaste baan opgezegd en zou snel al mijn inkomsten uit mijn bedrijf moeten halen, maar zo ver was ik nog helemaal niet. Mijn aanbod was nog niet concreet, en qua marketing en sales stond er nog helemaal niks. Phil zegt altijd dat ze je leert in dit programma waar ze zelf 3 jaar over heeft gedaan, en ik kan dit alleen maar beamen. Ik was hier nóóit zo snel zelf uitgekomen. 4 maanden later staat mijn aanbod en de salesfunnels als een huis.

Ik heb super praktische tips gekregen – van welke microfoon je gebruikt tot hoe de systemen werken waarmee je automatisch mails kunt versturen. Alles in het Business Start programma is super hands on dus je kunt echt mega snel én heel makkelijk stappen maken zonder zelf alles uit te hoeven zoeken, 100 boeken te lezen en 100 cursussen te volgen.

Daarnaast is er elke week een live Q&A en 1 keer per maand een gast masterclass. Beiden ontzettend leerzaam: De combinatie van Phil haar ervaring als lifecoach én de gastexperts zorgen ervoor dat persoonlijke blokkades die je zakelijke succes en/of ontwikkeling in de weg staan, doorbroken worden.

Echt 100% een aanrader. En als je nummers nodig hebt om je te overtuigen: Ik heb in de 4 maanden dat ik in het Business Start traject zit (als startend ondernemer!) 14k omgezet 😉.

Tessa Elbersen - Energetisch healer & Holistisch coach

Toen ik aan Business Start begon had ik wel 100 ideeën wat ik met mijn online business zou kunnen doen. Het enige wat ik zeker wist is dat het iets met coaching zou worden, maar in welke vorm of hoe ik dat moest aanpakken – ik had geen idee. Ik vond het dan ook onwijs spannend om te investeren in een businesscoach, maar hier heb ik geen seconde spijt van gehad.

Allereerst omdat Business Start zoveel meer is dan een gewoon business coach traject. Phil geeft namelijk naast de theoretische basis over online ondernemen ook praktische en persoonlijke tips en neemt je mee in je persoonlijke ontwikkeling. Het opzetten van een online business is zoveel meer dan alleen naar de KvK gaan en een website maken; het doet ook iets met jou als persoon. Phil ziet dat als geen ander en heeft een mooie balans gevonden tussen het vrijlaten van jouw eigen creatieve proces en het geven van de juiste impulsen om jouw business naar een volgend level te tillen.

In Business Start ging ik als een malle. Ik ontwikkelde mijn aanbod, optimaliseerde mijn website, heb mijn eerste webinars ontworpen en gegeven en hier ook mijn eerste coachklanten uitgehaald. Tussendoor merkte ik dat ik af en toe zo hard ging dat ik wat verwerkingstijd nodig had, waar gelukkig ook ruimte voor was. Al met al heeft Business Start me geleerd hoe ik binnen no-time de online coachingsbusiness kan opzetten die helemaal bij mij past. De steun van Phil en de mede coachees en professionals in de Facebookgroep waren hierbij zeker een katalysator. 

Als ik opnieuw zou mogen kiezen zou ik 100%, nee 200%, weer voor Business Start gaan. De klik die ik met Phil had, de ongelooflijke hoeveelheid kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan op het gebied van aanbod, website, emailmarketing en -funnels, webinars en Facebookadvertenties, de connecties die ik heb gemaakt en bovenal de groei die ik zelf heb doorgemaakt als persoon en business owner, ik had het niet willen missen! Bedankt lieve Phil.

Jennifer van der Enden - HSP coach voor leerkrachten

Ik ben heel blij dat ik ben gestart met Business Start. Ik twijfelde even in het begin of ik niet gewoon eerst moest gaan starten ipv meteen een Ebook te schrijven etc maar ik ben heel blij dat ik die tijd benut heb. Ik sta nu waar ik wil staan en ben daar best trots op zo aan de start van mijn bedrijf. Ik krijg ineens allemaal aanvragen en het verbaasd me dan eigenlijk een beetje. Ik ben benieuwd hoe de komende maanden met mijn eerste trajecten mij gaan bevallen.

Ik voel me zekerder, omdat het me is gelukt een goede website te hebben, een ebook en een funnel! Toen ik dat bij jou zag dacht ik O my hoe ga ik dat ooit fixen? Maar het is gelukt en dat maakt me zekerder over mijn eigen kunnen. Dat er nu ook een aanvraag is gekomen via mijn ebook en de funnel is echt een fijne bevestiging.

Ik heb ontzettend veel geleerd en ook precies wat ik wilde leren. Jij werkt heel overzichtelijk en als je geen idee hebt hoe alles werkt is dat echt zo fijn! Ik voelde me aan mijn handje meegenomen de wereld in van de Ebooks, webinars, mailfunnels etc etc. Dat was precies wat ik nodig had. Daarnaast is mij het meeste bijgebleven dat ik het lastig vond om de keuze te maken of ik wel of niet ook nog een hsp opleiding voor volwassenen zou gaan volgen. Niemand gaf me het antwoord wat ik nodig had om hier een besluit in te nemen en jij wel. Ik accepteerde het en heb er niet meer aan getwijfeld. Heel waardevol want dat twijfelen kan je echt leeg zuigen. Het deed even zeer zeg maar en dat was toch precies wat ik nodig had.

Ik vond het ook eng om een keuze te maken in specialisme. Door jou voelde ik me gesterkt om te vertellen dat ik me specialiseer in hsp. Je vroeg waar ben je bang voor? Sta er voor! Ja waar ben ik bang voor dacht ik? Bam gaan met die banaan!

Laura Nijen Twilhaar (LANT kindercoaching) - Kindercoach

Tijdens mijn opleiding tot Leefstijlcoach werd voor mij duidelijk dat ik voor mezelf wilde beginnen. Maar ja, en dan? Hoe kom je aan klanten en welke diensten wil je precies aanbieden? Wat is je ideale klant en hoe kom je daar achter?

Ik ben veel webinars gaan kijken en zo ook die van Phil. Ik werd direct gegrepen door haar enthousiasme. Zo erg dat ik me gelijk heb ingeschreven voor Business Start. Het voelde gewoon zo goed, ik móest dit doen.
In die drie maanden is er veel gebeurd. Ik weet wie ik wil coachen en met welke diensten. Mijn e-book en instapproduct zijn af en ik weet hoe ik mijn high-end ga aanbieden.
De Q&A’s, de online academie, het leren en motiveren van elkaar en de masterclasses vond ik super waardevol. Het enthousiasme en directheid van Phil motiveren enorm. Hoort ze je innerlijke criticus? Dan zegt ze dit. Denk je veel te ver vooruit? Dan laat ze je een stapje terug doen. Wil je teveel tegelijk? Dan helpt ze je met de focus.

Ik heb geen seconde spijt van mijn ‘impulsieve’ instap in Business Start. Hierdoor voel ik me zelfverzekerd genoeg om nu echt van start te kunnen gaan!

Carla Gillemans - Leefstijlcoach

Ik heb zo meeeeega veel aan je gehad, zat vandaag te bedenken hoeveel ‘gouden’ tips ik van je gehad hebt, maar het waren er echt veel! Sommige waren ‘open deuren’, maar tegelijkertijd was ik er zelf never nooit opgekomen. En sommigen waren weer totaal geen open deuren maar gewoon simpelweg goud waard. Ik heb zó veel sneller stappen gezet, 10 keer sneller dan ik zelf ooit zelf gedaan of gedurfd had. Dus echt super erg bedankt hiervoor.

Daarnaast heb ik natuurlijk in dag 16 (!) van jouw traject mijn eerste klant getekend en dit was me nooit gelukt zonder jouw coaching en duwtjes in de rug. Toen moest ik snel naar de KvK rennen voor een KvK en BTW nummer want anders kon ik helemaal geen factuur voor mijn coachee maken 🙂

Naast een supergoed rolmodel ben je ook een heel fijn mens en daardoor was het ook nog eens leuk: heel erg bedankt dus. Ik hoop dat ik ooit zo een goede coach mag worden als jij. Slijm slijm, maar wel 100% waar 😄.

Lot Mulder – Narcisme coach

Toen ik bij Phil startte had ik nauwelijks inkomsten. Ik was er klaar mee om te netwerken in de hoop er een klant uit te halen. Dit kostte te veel tijd en moest makkelijker kunnen. Ik had een klein kind van 1 jaar, was zwanger van mijn tweede kind en mijn man zat 2 weken per maand in het buitenland voor zijn werk waardoor ik er de helft van de tijd alleen voor stond. Alle tijd die ik had om te werken wilde ik daarom effectief gebruiken. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om met Phil te werken, wist ik meteen: dit moet ik doen! Dankzij Phil maak ik nu goedlopende advertenties, heb ik mailfunnels gebouwd en geef ik webinars. Door webinars krijg ik nu moeiteloos klanten. In de eerste 13 dagen van 2021 zat ik al over mijn jaaromzet van 2020 heen en dat met 3 dagen werken per week! Mijn man hoeft niet meer te vragen wanneer ik eindelijk iets ga verdienen, ik doe wat ik leuk vind en heb daarnaast nog genoeg tijd voor mijn gezin. Eigenlijk had ik deze investering 2 jaar eerder moeten doen, dat zou me heel veel frustratie hebben gescheeld.

Meike Hendriks - coach voor (kersverse) moeders

2020 was een heftig jaar, maar ik durf met zekerheid te zeggen; Als ik Phil niet had gekend, was ik gestopt met mijn bedrijf. Sinds 2012 ben ik ZZP’er. Ik gaf ballet en moderne danslessen en later Pilates en Yoga. Ik werd altijd uurtje factuurtje ingehuurd, dus ik hoefde nooit zelf te ondernemen.  Tot ik in 2018 mijn droom besloot waar te maken; een eigen Pilates en yoga studio. In maart 2020 vond ik mijn eigen locatie en 2 weken later zaten we in lockdown. In mei begon ik, de wanhoop nabij, mijn traject met Phil.

Ik begon en ik wist níets. Wat is een funnel, wat is een automation? Omzet doel? Sales page? Ik had er nog nooít van gehoord. Maar ik wílde dit leren! En wat een rollercoaster is het geweest.

In no time liep mijn weggever over de 3000 aanvragen heen en liep mijn instapproduct winstgevend.

Mijn ondernemersmindset en moneymindset zijn met 1000% gegroeid naar een punt waarop ik mij niet meer uit het veld laat slaan door maatregelen, maar mijn kansen zie.

Ik ben in het afgelopen jaar gegroeid als ondernemer, maar ook als vrouw en moeder. Want Phil heeft mij ook waanzinnig veel geleerd over de balans tussen werk en gezin. Hoe bepaal ik mijn grenzen en hoe communiceer ik deze op een prettige en effectieve manier?

Dit was zeker nodig, want mijn man vroeg regelmatig; ‘wanneer ga je weer eens iets betalen aan de vaste lasten thuis?’ Maar met hoge vaste lasten en investeringen ging alle omzet meteen terug het bedrijf in.

Alles kwam op de rit. Mijn facebook advertenties trokken nieuwe klanten naar de studio, online liep een beetje. Maar ik voelde dat ik er nog niet helemaal was. Mijn ogen voor de schaalbare online producten waren geopend en wat ik voor me zag, had ik nog niet bereikt.  Dus besloot ik nog 3 maanden langer bij Phil te blijven. Om mijn financiën nog overzichtelijker te maken en te leren webinars te geven.

In twee weken van mijn webinars heb ik de investering van 3 maanden verlenging al bijna terugverdiend!

Ik heb nu veel meer plannen voor online trainingen en durf zelfs niet eens meer met zekerheid te zeggen of ik nog lang mijn studio blijf houden. Elke dag ben ik dankbaar dat Phil op mijn pad gekomen is. Zij heeft mij van een compleet groentje weten te begeleiden naar de sterke ondernemer die ik nu ben!

Anneroos de Wit (Inner Movements) - Pilates en Yoga docente

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

⭐ Onbeperkt toegang tot de Business Start online leer omgeving twv €1497

⭐ 4 maanden toegang tot de besloten Facebook community waar je connect met je medecoaches die je helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden en inspireren twv €497

⭐ 4 maanden lang elke week een live Q&A of masterclass twv €1997

Totale waarde: 3991 euro

De investering voor Business Start is nu tijdelijk €1997 excl btw.

Betaling in 4 termijnen van €550 mogelijk.