1-op-1 programma

Je coachbedrijf loopt lekker en je verdient een fijne omzet elke maand MITS je constant zichtbaar bent op social media. 

Dankzij je Facebook/Instagram kanaal waar je organisch bent gegroeid heb je een okee bereik en weten je klanten je te vinden. Omdat je samenwerkingen met andere ondernemers aangaat zie je ook dat hierdoor je bereik groeit. Dit geeft je een fijn gevoel.

Wat je alleen géén fijn gevoel geeft is het idee dat er geen omzet binnenkomt als je nu 3 weken met vakantie gaat. Geen zichtbaarheid is geen inkomen.

Het beklemmende en enigszins paniekerige gevoel ervaar je niet alleen als je nadenkt om met vakantie te gaan. Het is ook zo dat je elke keer maar weer nieuwe content moet bedenken. Al je stories verdwijnen na 24 uur van de aardbodem en dan begin je weer opnieuw. Hoewel je enorm creatief bent is het elke keer opnieuw een post verzinnen soms gewoon echt vermoeiend.

De afgelopen tijd was je super druk en voelde je je helemaal op raken. Je weet: ik moet uit deze loop want op deze manier is het niet duurzaam ondernemen.

Al je klanten heb je tot nu toe uit je netwerk en uit Instagram gehaald. Het is super dat het organisch lukt. Maar het geeft je stress dat je altijd aanwezig moet zijn en altijd nieuwe content moet hebben.

Je weet dat het anders kan. Ondernemen hoeft niet perse op deze manier. Je wil een systeem dat voor je werkt óók zonder jou. Je bent op het punt aangekomen dat je jezelf dit ook gunt. Je wil starten met webinars zodat je bedrijf voor jou gaat werken. Minder werken, meer vrijheid en in combinatie met (Facebook/Instagram) advertenties bepaal jij zelf hoe snel je groeit en hoeveel omzet je binnenhaalt.

Het is tijd om slimmer te werken en (meer dan) €10.000 omzet per maand draaien dankzij webinars. Je hebt zelf alleen nog nooit een webinar gegeven of een paar keer zonder het geweldige resultaat dat je graag wilt.

Herken jij je volledig in bovenstaande? Dan pas je in het 1-op-1 programma.

Dit programma is mijn meest exclusieve programma en deelname is alleen op basis van uitnodiging of een intake gesprek (het formulier voor een intake gesprek vind je onderin deze pagina).

“You will either step forward into growth or you will step back into safety.”

– Abraham Maslow

Het 1-op-1 programma is bedoeld voor jou als jij:

✓ Duurzaam wil gaan ondernemen en niet meer afhankelijk wil zijn van constante zichtbaarheid op social media

✓ Je wil webinars (en je gratis weggever icm een steengoede salesfunnel) gaan inzetten om je bedrijf voor je te laten werken zodat je zelf minder hoeft te werken, meer vrijheid hebt en een hogere omzet creëert.

✓ Je hebt nog nooit webinars gegevens maar wilt er nu mee starten. Of je hebt er al een aantal gegeven zonder het resultaat dat je wenst.

✓ De basis/fundering van je bedrijf staat en je hebt al betalende klanten

✓ Je wil meer consistentie qua klanten en omzet én je wil meer omzet zonder harder of meer te moeten werken

✓ Je weet dat groeien met je bedrijf niet alleen te maken heeft met strategie maar ook met energie en mindset. Je staat er voor open om op persoonlijk vlak te groeien.

Dit programma is speciaal voor coaches die een bedrijf willen hebben dat ze een goede omzet oplevert zonder dat ze veel tijd kwijt zijn aan marketing. Ondernemers die net als ik enorm van vrijheid houden en niet afhankelijk willen zijn van constant maar zichtbaar zijn op social media om klanten aan te trekken. Je wil een systeem dat voor je werkt en je weinig tijd kost. Dat zijn webinars en een gratis weggever in combinatie met een steengoede salesfunnel.

Nog even voorstellen…

Hey, ik ben Phil van Son en mijn ondernemersavontuur begon in 2013. Ik was altijd al lekker eigenwijs, wil alles op mijn eigen manier doen en ik werk niet heel graag voor een baas 😉

Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen als lifecoach, maar na 5 jaar kwamen steeds vaker ondernemers naar me toe of ik hen ook kon leren hoe ze een succesvol bedrijf konden neerzetten. Ik heb de eerste 2,5 jaar niet kunnen rondkomen van mijn eigen bedrijf. Totdat ik het ondernemersspel echt doorhad. Vanaf dat moment werd mijn omzet elk jaar hoger. Daarom vond ik het maar al te leuk om dit nu door te geven aan andere ondernemers.

Begin 2020 heb ik besloten om alleen nog business- en lifecoach te zijn voor coaches, trainers en docenten die hun (online) bedrijf online willen laten groeien door middel van webinars en advertenties EN die weten dat hun omzet alleen maar kan groeien als zij zelf als persoon meegroeien met hun bedrijf. Ik geloof heilig in de combinatie van businesscoaching en lifecoaching. Je kan wel weten wat je moet doen, maar dan moet je het nog wel doen.

Ik heb al meer dan 250 webinars gegeven en haal gemiddeld rond de €5000 à €10.000 per webinar binnen. Hiermee bedoel ik overigens niet dat ik 250 verschillende webinars heb gegeven. Je maakt je webinar één keer en deze kun je zo vaak als je wil geven. De mensen die jouw hulp nodig hebben raken namelijk echt niet ‘op’ nadat jij 3 keer je webinar hebt gegeven. Je kunt je webinar op een gegeven moment zelfs automatisch laten afdraaien. Dan hoef je er zelfs niks meer aan te doen. 

Zo ziet het 4 maanden 1-op-1 programma eruit:

Het 1-op-1 programma voor coaches die afhankelijk zijn van social media voor hun omzet en graag webinars willen inzetten om je bedrijf echt voor je te laten werken. Binnen 4 tot 6 weken geef je je eerste webinar.

✓ Een 1-op-1 kick-off sessie van 1,5 uur waarin we samen in je huidige situatie duiken. We nemen alles door en starten met de opzet van je webinar en maken samen een stappenplan voor de strategie en uitvoering.

✓ Na de kick-off heb je nog 4 uur aan 1-op-1 coaching calls. Dit komt neer op 1 call van 30 minuten per 2 weken. In de coaching calls is er ruimte en aandacht voor de praktische zaken rondom je webinars en alles wat daarbij komt kijken, maar ook zeker voor de blokkades en overtuigingen die je tegen gaat komen.

✓ Je mag me onbeperkt mailen en whatsappen (zowel tekst als voice) met je vragen zodat je nooit meer het gevoel hebt vast te zitten. Op vragen reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur. Op het nakijken van grote stukken reageer ik binnen 48 uur. Je kunt me bijvoorbeeld vragen om je webinar door te nemen of je webinarfunnel te controleren, maar ook wanneer je mentaal vastloopt.

✓ Je ontvangt onbeperkt toegang tot al mijn online business programma’s: Winstgevende Webinar Training, Salesfunnel training, Facebook Advertentie Training en nog meer bonussen.

✓ Je ontvangt onbeperkt toegang tot al mijn online lifecoach trainingen: de Terug in je eigen kracht training, Upgrade je Zelfvertrouwen, Loslaat Challenge en de Imperfectie Challenge.

Na het 1-op-1 programma heb jij:

✅ Je online marketing en alles wat erbij komt kijken zoals webinar, salesfunnel, techniek, aanmeld&bedankpagina helemaal af

✅ Je webinar heb je al een aantal keer met succes gegeven

✅ Je ervaart hoe je moeiteloos kan ondernemen dankzij je webinars en weggever met salesfunnel zodat je geen onrust meer ervaart in je business en je niet meer constant zichtbaar hoeft te zijn op social media voor omzet en klanten

✅ Heb je veel meer vrije tijd omdat je niet elke keer opnieuw content hoeft te bedenken. Als je marketing staat, dan staat het ook als een huis 😉

✅ Is jouw online marketing (webinar, weggever, salesfunnel) geoptimaliseerd zodat je consistent en volledig automatisch leads en aankopen genereert.

✅ Ben je enorm gegroeid als persoon. Want zakelijke en persoonlijke groei gaan hand in hand. Je ervaart veel meer rust en zekerheid want je hebt eindelijk een duurzame marketing strategie die voor je werkt.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Onlangs waren de live dagen van mijn Transformers Programma en had ik Phil uitgenodigd om een presentatie te geven over winstgevende webinars. Zij is voor mij namelijk dé webinar expert van Nederland. 

Ik coach Phil inmiddels al dik een jaar, dus ik wist dat ze hier super goed in is, maar alsnog was ik verbaasd over de kwaliteit van de presentatie.

Ze deelde ZOVEEL waarde en het was allemaal zo duidelijk doordat ze het in Jip & Janneke taal uitlegde.

Daarnaast wist ze ook iedereen te enthousiasmeren over webinars. Meestal merk je wel met zo’n presentatie dat niet iedereen ‘aan’ gaat op de spreker, maar bij Phil zag ik dat iedereen ‘aan’ ging op haar.

Iedereen hing 1,5 uur lang aan haar lippen en wilde daarna volgens mij het liefst snel naar huis om een webinar te gaan plannen en geven. 

Ik heb zelf ook 3 blaadjes vol geschreven met allemaal fijne tips waarvan ik zeker weet dat ze me gaan helpen om meer klanten aan te trekken middels webinars.

Het geven van webinars is namelijk ook echt een vak apart. Het kan je een enorme omzet boost geven, maar je moet echt weten hoe je een goed webinar geeft en dat weten maar weinig mensen.

Daarnaast weet Phil niet alleen veel over webinars, maar bewijst ze zelf ook middels haar eigen webinars keer op keer dat ze echt een expert is. Ik ken namelijk maar weinig ondernemers die zoveel winst halen uit hun webinars. 

Dus mocht je ooit iets willen doen met webinars, Phil is your girl.

Tineke Zwart - Business Coach

Wow, het voelt zo vreemd dat het traject nu is afgelopen. Wat een geweldige 4 maanden waren het samen! DANKJEWEL voor al je support, scherpe vragen en kennis 🙏🏻💖 Ik heb er zoveel door geleerd en vond het zo fijn dat je er voor me was en dat ik me door jou mocht laten dragen. Ik ben echt zoooo blij met waar ik nu sta 😃 Afgelopen maand heb ik weer de 3K aangetikt en deze keer ging het helemaal vanuit flow, zonder het gevoel hard te moeten werken. Ik geniet echt enorm van de vrijheid en rust die ik nu heb. DANKJEWEL voor je hulp bij het opzetten en monitoren van mijn FB ads. Hierdoor kan ik dit nu zelf doen en deze week ga ik een nieuwe advertentie campagne online zetten (voor een andere dienst). Ik kan echt niet omschrijven hoe dankbaar ik je ben en hoe enorm veel ik van je heb geleerd!

Anne Neijnens - Hypnose Coach

Ik volgde Phil al een tijdje en had al eens een klein programma bij haar afgenomen. Ik was onder tussen alweer 2 jaar ondernemer en had net mijn online training gelanceerd, zonder echt goed resultaat. Ik wilde met mijn business next level gaan, een continuïteit aan klanten hebben maar vooral doen wat bij me past en mij energie geeft. Op het moment dat ik besloot om met Phil te gaan samenwerken veranderde er iets in mij. Ik ben steeds meer staan voor wie ik ben en ben ondernemen gaan zien als iets waar ik enorm veel plezier aan beleef. Phil heeft mij geholpen om de juiste keuzes te durven maken, ze was streng maar rechtvaardig, juist op die momenten dat ik dat heel hard nodig had. Ook bevestigde zij heel vaak mijn onderbuikgevoel terwijl ik daar dan nog zelf erg onzeker over was.

Ze heeft mij niet alleen een betere ondernemer gemaakt, maar ook een betere Life- & Businesscoach. Ik heb zoveel van haar geleerd of zoveel verschillende vlakken, zij is voor mij echt de belangrijkste persoon geweest voor mijn onderneming. Phil, dank je wel dat je eerlijk tegen me durfde te zijn, dat je mij liet zien dat ik geen angsten hoef te hebben en mijn onzekerheid heb mogen loslaten. Je hebt me echt laten groeien als mens!

Joyce Scheijnen – Life- & Businesscoach

2020 was een heftig jaar, maar ik durf met zekerheid te zeggen; Als ik Phil niet had gekend, was ik gestopt met mijn bedrijf. Sinds 2012 ben ik ZZP’er. Ik gaf ballet en moderne danslessen en later Pilates en Yoga. Ik werd altijd uurtje factuurtje ingehuurd, dus ik hoefde nooit zelf te ondernemen.  Tot ik in 2018 mijn droom besloot waar te maken; een eigen Pilates en yoga studio. In maart 2020 vond ik mijn eigen locatie en 2 weken later zaten we in lockdown. In mei begon ik, de wanhoop nabij, mijn traject met Phil.

Ik begon en ik wist níets. Wat is een funnel, wat is een automation? Omzet doel? Sales page? Ik had er nog nooít van gehoord. Maar ik wílde dit leren! En wat een rollercoaster is het geweest.

In no time liep mijn weggever over de 3000 aanvragen heen en liep mijn instapproduct winstgevend.

Mijn ondernemersmindset en moneymindset zijn met 1000% gegroeid naar een punt waarop ik mij niet meer uit het veld laat slaan door maatregelen, maar mijn kansen zie.

Ik ben in het afgelopen jaar gegroeid als ondernemer, maar ook als vrouw en moeder. Want Phil heeft mij ook waanzinnig veel geleerd over de balans tussen werk en gezin. Hoe bepaal ik mijn grenzen en hoe communiceer ik deze op een prettige en effectieve manier?

Dit was zeker nodig, want mijn man vroeg regelmatig; ‘wanneer ga je weer eens iets betalen aan de vaste lasten thuis?’ Maar met hoge vaste lasten en investeringen ging alle omzet meteen terug het bedrijf in.

Alles kwam op de rit. Mijn facebook advertenties trokken nieuwe klanten naar de studio, online liep een beetje. Maar ik voelde dat ik er nog niet helemaal was. Mijn ogen voor de schaalbare online producten waren geopend en wat ik voor me zag, had ik nog niet bereikt.  Dus besloot ik nog 3 maanden langer bij Phil te blijven. Om mijn financiën nog overzichtelijker te maken en te leren webinars te geven.

In twee weken van mijn webinars heb ik de investering van 3 maanden verlenging al bijna terugverdiend!

Ik heb nu veel meer plannen voor online trainingen en durf zelfs niet eens meer met zekerheid te zeggen of ik nog lang mijn studio blijf houden. Elke dag ben ik dankbaar dat Phil op mijn pad gekomen is. Zij heeft mij van een compleet groentje weten te begeleiden naar de sterke ondernemer die ik nu ben!

Anneroos de Wit (Inner Movements) - Pilates en Yoga docente

De investering voor het 1-op-1 Programma is €4997 exclusief btw. Dit mag ook in 4 maand termijnen van €1300 exclusief btw worden voldaan.

Ben je klaar om het bedrijf en leven te creëren dat je echt wilt? Laten we dan kijken of het 1-op-1 programma voor jou de juiste keuze is en of we samen aan de slag willen. Vul hieronder het intake formulier in en op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Hoeveel ben je bereid én in staat om in jezelf te investeren?*

12 + 1 =

Alle vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden. Hoe weet je of je aanvraag goed is verstuurd? Als je op de knop heb geklikt en er komt: ‘Gelukt! Je aanvraag is binnen.’ te staan, dan is het gelukt.