UPGRADE

1 op 1 traject

Je bent coach, therapeut, strateeg of kennisondernemer en je bedrijf staat. Je kan er van leven en je bent blij met wat je hebt neergezet.

Op dit moment voel je niet de rust die je zou willen ervaren. Je omzet maanden zijn of steady doordat je heel veel werkt of ze schommelen maandelijks van 2k naar 6k net zoals jouw energie.

Het schuurt ergens. Je wil meer. Meer omzet. Meer vrije tijd voor jezelf, je gezin, je vrienden en mooie reizen. Meer groei. Meer rust. Meer plezier.

Je weet dat het mogelijk is. Je ziet het direct wanneer je Instagram opent. Soms tot irritatie aan toe 😉

Diep van binnen voel je en weet je dat jij dit ook kan realiseren.

Je bedrijf is het middel voor je droomleven. Dit ben je met me eens. Dit betekent niet dat je niet dol bent op je klanten en dat je het niet fijn vindt om aan je bedrijf te werken. Dat vind je beide absoluut. Het betekent dat je bedrijf er ook is zodat jij kan leven op jouw voorwaarden.

Bijvoorbeeld werken onder de schooltijd van je kinderen en vrij om ze elke dag uit school te halen. Op vakantie langer dan 3 weken aaneengesloten. Je dagen indelen zoals jij dat wil omdat jij bepaalt of je wel of niet voor 10:00 je eerste coachklant hebt.

 

Je bedrijf is er zodat jij kan leven op jouw voorwaarden

Alleen het voelt op dit moment niet altijd zo. Het is een beetje blurry. Aan de ene kant werk je hard, aan de andere kant voelt het alsof je weinig gedaan krijgt.

Je bent niet zo zeer op zoek naar kennis, een stappenplan of een online programma.

Je wil een coach die met jou meeloopt in je ontwikkeling en groei. Die gelijkwaardig is aan jou en die er is vóór jou.

Je hebt zelfleiderschap. Wel heb je behoefte aan visie, sturing en een sparringpartner die je spiegelt (altijd vanuit een liefdevolle intentie).

Een empathische, directe coach met een grote visie voor jouw bedrijf. Met waanzinnige marketingskills en communicatie vaardigheden. Here I come in.

 

Laat me je vertellen wat er gebeurt wanneer we samen aan de slag gaan

 

Als eerste brengen we je (hoe grootst dit ook klinkt) jouw droomleven in kaart. Hoe ziet dit eruit? Hoeveel dagen werk je? Hoeveel vakantie wil je? Wat vind je de leukste dingen in je bedrijf is dat 1op1 coaching of is dat het creëren van online diensten? Hou je van podcasten, online marketing, automatiseringen, Instagram, schrijven? Ben je meer een coach, mentor of inspirator? Wat mogen we aanpassen in je productaanbod zodat het past bij het leven dat je wil leiden? Wat vind je ook alweer echt leuk en hoe ziet je droomleven eruit?

Als we dit in kaart hebben gebracht creëren we jouw persoonlijke plan om dit in je bedrijf en leven te realiseren. Een plan waardoor je weet waarvoor je het doet en hoe je het gaat doen.

Dit geeft je: rust, structuur, duidelijkheid en plezier.

Dit is de start van de transformatiereis die we samen gaan afleggen.

Na de Business Start Academy VIP (en daar een goede start gemaakt te hebben) ging ik na een jaartje ‘freewheelen’ voordat ik in  het 1op1 Programma bij Phil stapte. Ik merkte dat ik nog zo veel van Phil kon leren en het leek mij fijn om naar weer een nieuw level te gaan.

Phil en ik bespraken de verschillende manieren waarop klanten bij mij terecht kwamen, en we hebben alle ‘funnels’ nog veel meer gestroomlijnd. Waar ik persoonlijk ook nog echt hulp op nodig had: was bij sales-gesprekken voeren (niet mijn ding.. sales) om dit zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen en een minder ‘vies’ gevoel bij te krijgen. Echt achter mezelf en mijn product te gaan staan. Hiernaast zijn we natuurlijk ook nog inhoudelijk met mijn webinar aan de slag gegaan om ook hier het maximale uit te halen.

In het derde kwartaal van 2022 had ik dan ook een groei van 278% t.o.v. het kwartaal ervoor en je mag best weten, ik had toen een kwartaalomzet van bijna €22.000. Ook de kosten per advertentie (voor mijn webinar) hebben we ondanks de veranderingen bij Facebook relatief laag kunnen houden, ik betaal nu gemiddeld €3,- per aanmelding voor de webinar wat echt laag is.

Persoonlijk vind ik de fijne vibe tijdens de calls het meest waardevol, het brede spectrum waar Phil kennis van heeft. Ja, we hebben het zelfs ook over liefdes-relaties gehad en nog net niet over hoe onze honden op te voeden 😉 wat het allemaal erg fijn en leuk maakt. Ook is Phil niet bang om je af een toe een spreekwoordelijke ‘pak rammel’ te geven wanneer je bijvoorbeeld niet op je aller-best aan het CEO-en bent, of onnodig je energie of geld ergens aan uitgeeft ;). And I needed that, haha. Tweede keer: mega bedankt Phil voor de enorme stappen die ik onder jouw begeleiding weer heb mogen maken!

Lot Mulder – Narcisme coach

“You will either step forward into growth or you will step back into safety.”

Wat er gaat gebeuren in de maanden die volgen:

 

Je gaat niet meer ad hoc zonder plan werken. We werken in het omzetplanningsdocument dat ik voor je hebt gemaakt en waar we beide toegang tot hebben zodat ik met je mee kan kijken. Elke maand zet je hier je omzetplan, je praktische doelen en wordt er geëvalueerd.

We zorgen ervoor dat jij niet meer met onrealistische planningen gaat werken waardoor je bijna elke avond teleurgesteld bent omdat je niet alles af hebt wat je ‘eigenlijk wilde doen’.

Je gaat niet meer dagelijks tijd verspillen omdat je ’s ochtends gaat bedenken wat je gaat doen. Om er vervolgens ’s avonds achter te komen dat je vergeten bent om 3 mensen terug te mailen.

Ik haal je uit Niemandsland

Niemandsland is de plek waar je niet werkt, niet ontspannen bent en geen plezier ervaart.

Zoals dat je ’s avonds op de bank zit, de tv staat aan (poging tot ontspanning) en je bent ondertussen nog door Instagram aan het scrollen, je ziet berichten van klanten binnen komen en kan het niet laten om die te lezen maar je antwoord niet (poging tot werk).

Resultaat is: je hebt geen plezier.

Laat mij je helpen

Wij zijn gelijkwaardig aan elkaar. Wij gaan het samen onwijs leuk hebben. Wij gaan lachen, gieren, brullen. Maar ik ben niet je beste vriendin die je nog van de middelbare school kent die overal in meegaat.

Ik ben jouw coach. Jouw businesscoach én jouw lifecoach met meer dan 10 jaar ervaring.

Ik daag je uit. Je kan je aan mij optrekken.
Niks is gek of raar. Alles mag er zijn.

We hebben naast onze 1op1 calls meerdere keren per week contact via voice en tekst berichten in whats app. Doordat jij deelt wat er speelt en gebeurt kan ik invoelen in je energie en zie ik wat jij nodig hebt. Ik vertel je wat ik zie en voel en geef je daar praktische opdrachten bij zodat je direct blokkades kan gaan doorbreken.

Nog even voorstellen…

Ik help coaches, therapeuten en kennisondernemers met de groei van hun bedrijf in omzet, vrijheid en plezier. Ik coach jou als ondernemer én als mens.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als lifecoach en businesscoach.

Ik help mijn klanten met het creëren van een productaanbod en marketingstrategie die werkelijk hun droomleven kan faciliteren.

Maar: Je kan wel weten wat je moet doen, maar dan moet je het nog wel doen.

Mijn jarenlange ervaring als lifecoach en het energetisch kunnen invoelen bij andere mensen zorgt dat we jouw blokkades en energielekken kunnen stoppen zodat je niet alleen financiële vrijheid ervaart maar juist ook mentale vrijheid.

Meer dan groeien met je business

Het is duidelijk: jouw bedrijf gaan we zo neerzetten qua productaanbod en marketing strategie dat het jouw droomleven kan faciliteren en op zo een manier dat jij er het aller meeste plezier in hebt.

Maar er is zo veel meer. Ik zeg altijd: het zit hem in de details. Daarom zweer ik echt bij deze vorm van 1op1 coaching waarbij je dankzij whats app een kort lijntje hebt met elkaar.

Jij hebt een bericht gekregen van een klant die na 2 sessies haar doel al heeft behaald en nu de verdere sessies van het traject niet meer wil. Hoe ga je daar mee om?

Jij hebt een DIY programma verkocht en krijgt nu de hele tijd berichten met vragen en opmerkingen van deelnemers in je Instagram DM, hoe ga je hier mee om?

Je bent een samenwerking aangegaan maar hebt besloten deze te stoppen door de dingen die er zijn gebeurd, hoe sluit je dit goed af?

Je gaat meer uitspreken waar je tegen bent en verliest te veel energie door de ook negatieve reacties die je ontvangt, hoe los je dit op?

Je grenzen zijn blurry: die ene vervelende klant antwoord je wel op zaterdag terug maar die leuke klant niet omdat je eigenlijk in je voorwaarden hebt staan dat je alleen doordeweeks reageert. Vervolgens loop je het hele weekend met een niet kloppend en vervelend gevoel rond.

Dankzij ons korte lijntje krijg je snel antwoord en inzicht en kun je weer verder. Je hoeft er niet uren of dagen alleen mee rond te lopen. We doen het samen.

Ja, je hebt zelfleiderschap anders was je nooit op dit punt in je leven met je bedrijf gekomen. Maar je wil een coach:

Als sparringspartner op niveau.
Je wil een stok achter de deur.
Het niet meer alleen hoeven te doen.
Goede gesprekken.
Iemand die visie heeft voor jou en je bedrijf.
Het vertrouwen voelen dat ik in jou heb zodat jij nog meer je eigen vertrouwen voelt.
Je wilt gezien worden.

Ik heb een half jaar 1 op 1 coaching gehad met Phil en heb haar ervaren als praktisch, to the point en heel betrokken. Al snel merkte ik dat Phil mij goed kon doorvoelen en inspeelde op dát wat er nodig was om mijn bedrijf steviger te maken. De focus lag met name op het inzetten van webinars, maar het coachingtraject heeft me veel meer gebracht. Ik kreeg bijna dagelijks de handvaten en inzichten om mijn bedrijf en klantencontact naar een hoger niveau te tillen.

Dankzij onze intensieve samenwerking heb ik eindelijk het gevoel dat het fundament voor mijn bedrijf staat en dat vertaald zich ook in mijn omzet die keer 3 is gegaan.

Wat ook heel fijn is, is dat Phil goed kan aanvoelen wanneer je tegen dingen aan loopt of even vastloopt in je bedrijf. Ze komt dan direct bij je in de lucht en laat je niet onnodig struggelen. Hierdoor kun je weer herpakken en die stijgende lijn voortzetten.

Super dankbaar dat ik deze investering heb gedaan en ik kijk er naar uit om de komende tijd verder samen te werken.

Ingrid Schoonveld – wensmama.nl

Grensoverschrijdend klantcontact…

Je krijgt regelmatig berichten van klanten uit grote en kleine trainingen waarvan je gewoon niet weet wat je ermee moet. Je bent een pleaser en wil het graag goed doen waardoor je geneigd bent overal in mee te gaan. Wat resulteert in over je grenzen gaan en soms zelfs tegen het huilen aan berichten beantwoorden. Vaak stel je het beantwoorden van de berichten uit maar elke dag dat je dit doet vreet het je energie. Je vind geen balans tussen overal in mee gaan of regelrecht bot reageren. Beide helpen je niet verder.

Een droombedrijf creëren heeft niet alleen met omzet te maken. Ook met vrijheid en plezier. 

Plezier doordat je met de leukste klanten mag werken. Doordat jij je grenzen goed kan aangeven. Doordat je helder, duidelijk en liefdevol leert communiceren. Plezier doordat je niet meer leegloopt op bepaalde berichten die je ontvangt. Plezier doordat je dicht bij jezelf blijft en wellicht een samenwerking of traject met iemand stopt.

Communicatie is mijn zone of genius. Ik kan bij je inchecken en intunen op je gedachten. Ik weet hoe vaag dit klinkt. Ik laat hieronder graag Tara van der Ven aan het woord die het heeft ervaren:

We zijn mijn gedachten gaan ontleden waardoor het voor mij ook heel logisch werd waar ik de fout in ga. Niet op een coachende manier met eindeloze vragen maar op een praktische manier. Je hebt me niet vertelt wat ik moet doen zonder naar me te luisteren. Jij voelt op een of andere manier aan hoe ik ‘ben’ en hoe ik ‘doe’ waardoor je vragen stelt die voor mij werken. Waardoor we samen tot de oplossing zijn gekomen bestaande uit praktische inzichten en opdrachten.

Tara van der Ven - Advertising strateeg

In dit 1op1 traject help ik je met:

🚀 Een passend productaanbod

Een productaanbod dat het leven dat je wil leiden en de vrijheid die je wil ervaren kan faciliteren.

💰 Meer omzet en een financieel gezond bedrijf

Je omzet is steeds hoger geworden maar je kosten ook. We kijken samen naar waar er onnodig geld weglekt en waar we meer klanten en omzet kunnen gaan realiseren met je bedrijf.

♾️ Een duurzaam bedrijf

We zorgen ervoor dat je bedrijf niet afhankelijk is van één kanaal of van alleen advertenties. Zodat mocht je een keer geblokkeerd worden op Instagram of in je ad account dat er geen totale paniek is omdat je omzet niet afhankelijk is van één kanaal.

⚡ IJzersterke marketing op maat

Hoewel je al lekker draait met je bedrijf kun jij nog veel lekkerder draaien. We nemen het fundament van je bedrijf onder de loep, tweaken waar nodig en bouwen een systeem waar je op kan vertrouwen.

✨ Vertrouwen en plezier

In je bedrijf. In jezelf. In de realisatie van je droomleven. Ik ben er in de ups én ik ben er in de downs. We kijken hoe we plezier kunnen maximaliseren en werken lichter en makkelijker kunnen laten voelen.

💬 Communicatie en grenzen

Dit is één van mijn lievelingsonderwerpen omdat het in mijn zone of genius zit. Ik help je zodat jij beter je eigen grenzen kan voelen en aangeven. Duidelijke, liefdevolle communicatie met je klanten, je partner en jezelf.

Om maar een voorbeeld te noemen:
Je gaat niet meer een dag onproductief zijn en in een lage energie zitten omdat je een stom berichtje in je DM hebt gehad. Je appt hem door naar mij en samen ontdekken we waarom het je raakt en wat je gaat reageren zodat je het direct los kan laten.

Op eerdere bijeenkomsten heb ik een presentatie van Phil gehoord over webinars. Ik was meteen onder de indruk en dacht: ‘Dit wil ik. Wat een power, kracht en positieve energie!’

Eenmaal door haar gecoacht is er een enorme transformatie op gang gebracht. Ze weet precies wat ze wil, is enorm duidelijk en ze zet je indien nodig echt een spiegel voor wat heel belangrijk is om de juiste stappen te maken. Dit had als gevolg dat, ondanks ik privé voor enorme uitdagingen stond, mijn omzet ruim 1,5 keer verhoogd is het afgelopen jaar. Dit door juist minder te werken wat me enorm veel rust gaf.

Omdat ze naast businesscoach ook lifecoach is, heeft ze me persoonlijk en op emotioneel gebied begeleid en heb ik meer balans in mijn leven kunnen creëren. Kortom: Ze heeft het beste in me naar boven gehaald en ik kan haar iedereen aanraden.

Patrick Elsenberg - Hairtattoo Institute

Praktisch:

✓ Minimaal 6 maanden ben ik jou coach. Tussen onze gesprekken door hebben we een kort lijntje via whats app zodat je mij altijd om hulp kan vragen

✓ Alle coaching is persoonlijk en 1-op-1

✓ Een 1-op-1 kick-off sessie (via Zoom) van 1,5 uur waarin we samen een deepdive maken in jouw huidige situatie en je droomleven. We creëren een persoonlijk plan om daar te komen vanuit plezier en lichtheid

✓ 7 coachcalls van 60 minuten (via Zoom). In de coachcalls is er ruimte en aandacht voor de praktische zaken rondom je marketing, sales en alles wat daarbij komt kijken, en ook zeker voor de blokkades en overtuigingen die je tegen gaat komen

✓ Na elke call heb je helderheid en concrete actiepunten

✓ We werken samen in het omzetplanningsdocument dat jij voor de eerste van elke maand invult en waarover je iedere keer een feedbackvideo ontvangt

✓ Je mag me mailen en whatsappen (zowel tekst als voice) met je vragen zodat je nooit meer het gevoel hebt vast te zitten. Op vragen reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur

✓ Je ontvangt onbeperkt toegang tot mijn complete leeromgeving waar je al mijn online trainingen vindt

✓ Duur: 6 maanden exclusief onze vakanties

✓ €7000,- exclusief btw (of 6 maandtermijnen van €1216)

Are you ready for an upgrade?

 

Vul dan nu hieronder het aanvraagformulier voor een gratis matchcall in. In deze call kijken we samen waar je nu staat, waar jouw kansen liggen, waar je naar toe wilt en hoe we daar kunnen komen.

We maken kennis met elkaar en kijken of het 1 op 1 traject de juiste keuze is.

9 + 3 =

Alle vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden. Hoe weet je of je aanvraag goed is verstuurd? Als je op de knop heb geklikt en er komt: ‘Gelukt! Je aanvraag is binnen.’ te staan, dan is het gelukt.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Ik vond het 1 op 1 traject bij Phil helemaal geweldig. Het is super fijn dat je een eigen plan samen kan maken en dat je zo alles wat je graag wilt kunt neerzetten op een manier die bij jou past. Je hebt ook toegang tot de online academie en je kunt altijd je vragen stellen aan Phil. Ze geeft snel en op een hele fijne manier feedback, je kunt het makkelijk volgen en zo kan je het snel uitvoeren. Het is ook fijn om regelmatig een coach call te hebben, op die manier heb je alles weer snel duidelijk.

Phil denkt echt met je mee, wil je bedrijf echt begrijpen en je zo goed mogelijk helpen. Ik heb heel veel geleerd in de maanden dat ik met Phil heb mogen werken. Heel erg bedankt!!

Marissa Paulsen - Maliva Yoga

Onlangs waren de live dagen van mijn Transformers Programma en had ik Phil uitgenodigd om een presentatie te geven over winstgevende webinars. Zij is voor mij namelijk dé webinar expert van Nederland.

Ik coach Phil inmiddels al dik een jaar, dus ik wist dat ze hier super goed in is, maar alsnog was ik verbaasd over de kwaliteit van de presentatie.

Ze deelde ZOVEEL waarde en het was allemaal zo duidelijk doordat ze het in Jip & Janneke taal uitlegde.

Daarnaast wist ze ook iedereen te enthousiasmeren over webinars. Meestal merk je wel met zo’n presentatie dat niet iedereen ‘aan’ gaat op de spreker, maar bij Phil zag ik dat iedereen ‘aan’ ging op haar.

Iedereen hing 1,5 uur lang aan haar lippen en wilde daarna volgens mij het liefst snel naar huis om een webinar te gaan plannen en geven.

Ik heb zelf ook 3 blaadjes vol geschreven met allemaal fijne tips waarvan ik zeker weet dat ze me gaan helpen om meer klanten aan te trekken middels webinars.

Het geven van webinars is namelijk ook echt een vak apart. Het kan je een enorme omzet boost geven, maar je moet echt weten hoe je een goed webinar geeft en dat weten maar weinig mensen.

Daarnaast weet Phil niet alleen veel over webinars, maar bewijst ze zelf ook middels haar eigen webinars keer op keer dat ze echt een expert is. Ik ken namelijk maar weinig ondernemers die zoveel winst halen uit hun webinars.

Dus mocht je ooit iets willen doen met webinars, Phil is your girl.

Tineke Zwart - Business Coach

Wow, het voelt zo vreemd dat het traject nu is afgelopen. Wat een geweldige 4 maanden waren het samen! DANKJEWEL voor al je support, scherpe vragen en kennis 🙏🏻💖 Ik heb er zoveel door geleerd en vond het zo fijn dat je er voor me was en dat ik me door jou mocht laten dragen. Ik ben echt zoooo blij met waar ik nu sta 😃 Afgelopen maand heb ik weer de 3K aangetikt en deze keer ging het helemaal vanuit flow, zonder het gevoel hard te moeten werken. Ik geniet echt enorm van de vrijheid en rust die ik nu heb. DANKJEWEL voor je hulp bij het opzetten en monitoren van mijn FB ads. Hierdoor kan ik dit nu zelf doen en deze week ga ik een nieuwe advertentie campagne online zetten (voor een andere dienst). Ik kan echt niet omschrijven hoe dankbaar ik je ben en hoe enorm veel ik van je heb geleerd!

Anne Neijnens - Hypnose Coach