Ervaringen

Een selectie van ervaringen van klanten die de afgelopen tijd één of meer van mijn programma’s hebben gevolgd.

Ik heb meerdere programma’s van Phil gekocht en een 1 op 1 live dag gehad. Ik had al langer in mijn hoofd dat ik graag webinars wilde gaan geven en ik dacht hiervoor moet ik bij Phil zijn, zij is de webinar-expert die ik nodig heb. Na haar training ‘winstgevende webinars’ te hebben gevolgd, gaf ik mijn eerste webinar en verkocht ik direct 10x mijn online programma terwijl ik dat normaliter maar mondjesmaat verkocht.

Ik was zo blij en dat smaakte naar meer! Ik had al meerdere keren contact gehad met Phil en ik voelde direct de klik, voelde me op mijn gemak en haar enthousiasme en haar authenticiteit deed mij besluiten dat ik graag met haar wilde werken.

De 1 op 1 live dag was waardevol en leuk tegelijk en ik ging met een nieuw productidee, dat ik tijdens de live dag had bedacht, naar huis. Phil drukte mij op het hart om daarmee direct aan de slag te gaan en niet uit te stellen en dat was het zetje wat ik nodig had en 3 weken later lanceerde ik mijn Opruimmotivatiepakket (en verkocht ik het direct 3x). Phil is een heel fijn, eerlijk, gezellig persoon die weet waar ze over praat en je ook de schop onder je kont geeft als dat nodig. Ik weet zeker dat ik nog in de toekomst met haar ga samenwerken en haar inschakel als businesscoach en dan niet voor 1 dag maar langer! Bedankt Phil en tot snel!

Kristel van Duijnhoven - Personal Organizer

Na de Business Start Academy VIP (en daar een goede start gemaakt te hebben) ging ik na een jaartje ‘freewheelen’ voordat ik in  het 1op1 Programma bij Phil stapte. Ik merkte dat ik nog zo veel van Phil kon leren en het leek mij fijn om naar weer een nieuw level te gaan.

Phil en ik bespraken de verschillende manieren waarop klanten bij mij terecht kwamen, en we hebben alle ‘funnels’ nog veel meer gestroomlijnd. Waar ik persoonlijk ook nog echt hulp op nodig had: was bij sales-gesprekken voeren (niet mijn ding.. sales) om dit zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen en een minder ‘vies’ gevoel bij te krijgen. Echt achter mezelf en mijn product te gaan staan. Hiernaast zijn we natuurlijk ook nog inhoudelijk met mijn webinar aan de slag gegaan om ook hier het maximale uit te halen.

In het derde kwartaal had ik dan ook een groei van 278% t.o.v. het kwartaal ervoor en je mag best weten, ik had toen een kwartaalomzet van bijna €22.000. Ook de kosten per advertentie (voor mijn webinar) hebben we ondanks de veranderingen bij Facebook relatief laag kunnen houden, ik betaal nu gemiddeld €3,- per aanmelding voor de webinar wat echt laag is.

Persoonlijk vind ik de fijne vibe tijdens de calls het meest waardevol, het brede spectrum waar Phil kennis van heeft. Ja, we hebben het zelfs ook over liefdes-relaties gehad en nog net niet over hoe onze honden op te voeden 😉 wat het allemaal erg fijn en leuk maakt. Ook is Phil niet bang om je af een toe een spreekwoordelijke ‘pak rammel’ te geven wanneer je bijvoorbeeld niet op je aller-best aan het CEO-en bent, of onnodig je energie of geld ergens aan uitgeeft ;). And I needed that, haha. Tweede keer: mega bedankt Phil voor de enorme stappen die ik onder jouw begeleiding weer heb mogen maken!

Lot Mulder – Narcisme coach

Phil is echt mijn reddende engel geweest! Ik had besloten om per 1 januari volledig voor mijn praktijk te gaan en heb toen eind vorig jaar (2022) besloten om, met de hulp van Phil, aan de slag te gaan met het opzetten van een systeem met o.a. een e-mailfunnel.

Phil geeft praktische handvaten en de filmpjes die je in de omgeving kan vinden zijn super duidelijk opgezet, zodat je stap voor stap door het proces heen kan, zonder dat het je een overwhelmed gevoel geeft. En wordt het je toch een beetje teveel? Dan is Phil er om je weer op de rit te helpen met focus en door even mee te denken.

Ik ben in 3 maanden tijd van een e-maillijst van 0 naar 500 leads gegaan! En tijdens de masterclass die ik gaf, met een advertentiebudget van 250 euro heb ik een traject van €1498 en een traject van €999 verkocht ❤️ Thanks Phil voor al je hulp!

Maxime Bos (Praktijk Momona) - Hormoontherapeut

Na het krijgen van 2 kindjes in 2 jaar tijd wilde ik mijn bedrijf anders inrichten. Ik was al 5 jaar ondernemer. Mijn coachpraktijk was goed gevuld met 1-op-1 trajecten, maar deze manier van werken paste niet meer bij deze nieuwe fase in mijn leven.

Ik had al duizenden euro’s besteedt aan respectabele business coaches en dit heb ik ook altijd terug kunnen verdienen. Maar nog niet eerder heb ik zo’n duidelijk en vooral hands-on praktisch programma gezien als de Business Start Academy (Do It Yourself variant) van Phil.

Aangezien mijn basis qua ideale klant en productaanbod al stond ben ik direct aan de slag gegaan met de modules rondom het automatiseren van je bedrijf. De afgelopen 8 weken ben ik elke dag met dit programma aan de slag gedaan maar de basis staat nu. Ik heb een geweldige weggever plus dito salesfunnel, ik ben mijn marketingkosten nu al aan het terugverdienen. In de eerste week dat ik adverteerde met een One Time Offer op mijn bedankpagina, adverteerde ik voor €72 en ontving ik direct €132 incl btw terug. En mijn webinar is gemaakt en klaar om ingepland te gaan worden.

Ik ben enorm onder de indruk van de eenvoud, de duidelijkheid en de kunde die Phil deelt in dit programma. Ik heb letterlijk mezelf leren adverteren dankzij haar heldere uitleg. Eindelijk heb ik een business die schaalbaar is en waarbij ik de volledige regie heb omdat ik alle processen begrijp. Als je voelt dat je een sterk bedrijf met een stevig fundament wilt neerzetten, dan wil je met Phil werken. Dankjewel Phil, ik ben je enorm dankbaar dat je dit prachtige programma hebt gemaakt!

Nicole Engels - De Minset Psycholoog

Op eerdere bijeenkomsten heb ik een presentatie van Phil gehoord over webinars. Ik was meteen onder de indruk en dacht: ‘Dit wil ik. Wat een power, kracht en positieve energie!’

Eenmaal door haar gecoacht is er een enorme transformatie op gang gebracht. Ze weet precies wat ze wil, is enorm duidelijk en ze zet je indien nodig echt een spiegel voor wat heel belangrijk is om de juiste stappen te maken. Dit had als gevolg dat, ondanks ik privé voor enorme uitdagingen stond, mijn omzet ruim 1,5 keer verhoogd is het afgelopen jaar. Dit door juist minder te werken wat me enorm veel rust gaf.

Omdat ze naast businesscoach ook lifecoach is, heeft ze me persoonlijk en op emotioneel gebied begeleid en heb ik meer balans in mijn leven kunnen creëren. Kortom: Ze heeft het beste in me naar boven gehaald en ik kan haar iedereen aanraden.

Patrick Elsenberg - Hairtattoo Institute

Een tijdje geleden heb ik de Do It Yourself variant van de Business Start Academy bij Phil gevolgd. Dat was echt precies wat ik op dat moment nodig had: een praktisch programma om de basis te leggen voor mijn nieuwe praktijk. Dankzij de duidelijk omschreven modules (zowel geschreven als in video) legt Phil alles in duidelijke en begrijpbare taal uit.

Ideaal, want in deze modules leer je stap voor stap alles op het gebied van je website, je aanbod, het maken van je gratis weggever met de daar bijhorende email funnels. En het inrichten en schrijven van je webinar en hoe je Facebookadvertenties maakt.

Ik heb nu voor €5 per dag de advertentie voor mijn ebook aangezet waarin ik scherp benoem dat het voor rijangst na een verkeersongeval is en direct nu al 4 aanmeldingen binnen.

Kortom met dit programma heb ik de basis kunnen leggen voor mijn praktijk. Echt een aanrader!

Sylvia van Rijzingen - Rijangst Coach ( weervolvertrouwendewegop.nl )

Ik vond het 1 op 1 traject bij Phil helemaal geweldig. Het is super fijn dat je een eigen plan samen kan maken en dat je zo alles wat je graag wilt kunt neerzetten op een manier die bij jou past. Je hebt ook toegang tot de online academie en je kunt altijd je vragen stellen aan Phil. Ze geeft snel en op een hele fijne manier feedback, je kunt het makkelijk volgen en zo kan je het snel uitvoeren. Het is ook fijn om regelmatig een coach call te hebben, op die manier heb je alles weer snel duidelijk.

Phil denkt echt met je mee, wil je bedrijf echt begrijpen en je zo goed mogelijk helpen. Ik heb heel veel geleerd in de maanden dat ik met Phil heb mogen werken. Heel erg bedankt!!

Marissa Paulsen - Maliva Yoga

Het Business Start programma was precies wat ik nodig had als startend ondernemer. Ik had mijn vaste baan opgezegd en zou snel al mijn inkomsten uit mijn bedrijf moeten halen, maar zo ver was ik nog helemaal niet. Mijn aanbod was nog niet concreet, en qua marketing en sales stond er nog helemaal niks. Phil zegt altijd dat ze je leert in dit programma waar ze zelf 3 jaar over heeft gedaan, en ik kan dit alleen maar beamen. Ik was hier nóóit zo snel zelf uitgekomen. 4 maanden later staat mijn aanbod en de salesfunnels als een huis.

Ik heb super praktische tips gekregen – van welke microfoon je gebruikt tot hoe de systemen werken waarmee je automatisch mails kunt versturen. Alles in het Business Start programma is super hands on dus je kunt echt mega snel én heel makkelijk stappen maken zonder zelf alles uit te hoeven zoeken, 100 boeken te lezen en 100 cursussen te volgen.

Daarnaast is er elke week een live Q&A en 1 keer per maand een gast masterclass. Beiden ontzettend leerzaam: De combinatie van Phil haar ervaring als lifecoach én de gastexperts zorgen ervoor dat persoonlijke blokkades die je zakelijke succes en/of ontwikkeling in de weg staan, doorbroken worden.

Echt 100% een aanrader. En als je nummers nodig hebt om je te overtuigen: Ik heb in de 4 maanden dat ik in het Business Start traject zit (als startend ondernemer!) 14k omgezet 😉.

Tessa Elbersen - Energetisch healer & Holistisch coach

Onlangs waren de live dagen van mijn Transformers Programma en had ik Phil uitgenodigd om een presentatie te geven over winstgevende webinars. Zij is voor mij namelijk dé webinar expert van Nederland.

Ik coach Phil inmiddels al dik een jaar, dus ik wist dat ze hier super goed in is, maar alsnog was ik verbaasd over de kwaliteit van de presentatie.

Ze deelde ZOVEEL waarde en het was allemaal zo duidelijk doordat ze het in Jip & Janneke taal uitlegde.

Daarnaast wist ze ook iedereen te enthousiasmeren over webinars. Meestal merk je wel met zo’n presentatie dat niet iedereen ‘aan’ gaat op de spreker, maar bij Phil zag ik dat iedereen ‘aan’ ging op haar.

Iedereen hing 1,5 uur lang aan haar lippen en wilde daarna volgens mij het liefst snel naar huis om een webinar te gaan plannen en geven.

Ik heb zelf ook 3 blaadjes vol geschreven met allemaal fijne tips waarvan ik zeker weet dat ze me gaan helpen om meer klanten aan te trekken middels webinars.

Het geven van webinars is namelijk ook echt een vak apart. Het kan je een enorme omzet boost geven, maar je moet echt weten hoe je een goed webinar geeft en dat weten maar weinig mensen.

Daarnaast weet Phil niet alleen veel over webinars, maar bewijst ze zelf ook middels haar eigen webinars keer op keer dat ze echt een expert is. Ik ken namelijk maar weinig ondernemers die zoveel winst halen uit hun webinars.

Dus mocht je ooit iets willen doen met webinars, Phil is your girl.

Tineke Zwart - Business Coach

Op 1 december 2022 heb ik mijn bedrijf “Feel good by Flora” opgericht. Ik wist dat ik het meteen goed wilde neerzetten en was op zoek naar een business coach die mij hierbij kon helpen. Eigenlijk wist ik niet precies wat er allemaal op me af zou komen en het leek me fijn om vanaf de start meteen iemand te hebben die mij hierbij kon coachen. Ik stapte in Phil haar Business Start Acadamy VIP programma en toen ben ik letterlijk en figuurlijk gaan bouwen!

Met de tips van Phil kon ik meteen aan de slag. Op 19 december 2022 had ik mijn 1e gesprek met Phil en begin januari 2023 verkocht ik meteen 2 keer mijn traject voor € 597,- zonder te adverteren. Daarna volgde er snel meer.

Ik kon dus al cliënten coachen, er kwam geld binnen en tegelijk verder bouwen. Ik heb veel geleerd en inmiddels staat mijn salesfunnel (ik had er geen idee van wat dat was). Mijn bereik is echt vergroot, ik heb een e-book als gratis weggever gemaakt en hiermee tot nu toe ruim 500 mailadressen op mijn mailinglijst. De kosten per lead zijn mega laag, rond de € 0,35 cent.

Phil hield me ook scherp door af en toe echt aan te geven waar ik de focus op moest blijven houden en ik kon ook open en eerlijk met haar praten over de struggles die ik ervaarde als ondernemer. Ze heeft me veel inzichten gegeven door zaken anders te belichten dan hoe ik ernaar keek, waardoor ik uit mijn comfortzone durfde te stappen en mega veel heb geleerd over mezelf en ondernemer ZIJN.

Op de dag dat ik deze review schrijf is er weer iemand in mijn 3 maanden traject gestapt. Het traject heb ik de laatste maanden ook geoptimaliseerd waardoor het me al minder tijd kost en dus in verhouding meer oplevert. Ik voel me vol vertrouwen over de toekomst van mijn bedrijf en mezelf als ondernemer en ben dankbaar dat ik Phil ben tegengekomen. Dank je wel Phil! I’ve got this.

Floortje Nieuwenstein (Feel good by Flora) - Keto lifestyle coach

In de maanden dat ik Phil als mijn coach heb mogen hebben heb ik zoveel stappen gezet. Ik kan het zelf bijna niet geloven!

Heel praktisch heb ik ‘even’ een E-book geschreven met daarbij een mailfunnel en advertenties die lopen op Facebook. En dat zijn dan alleen nog maar de ‘tastbare’ resultaten. Daarnaast nog zoveel geleerd over tijd in plannen, je focus houden én vieren wat je hebt bereikt groot(s) of klein. En dan tenslotte hoe je van een olifant weer een mug maakt. Want jongens, hoe kan je mindset je toch enorm in de weg zitten maar een vraag van Phil en je kan weer verder.

Voor iedereen die twijfelt of ze in de Business Start Academy willen stappen, stop met twijfelen en doe het gewoon je komt zoveel verder dan je nu nog maar kan bedenken met alle super simpele en duidelijke stappenplannen van Phil. En als je het dan toch doet, kies dan ook voor die VIP variant waarin je de persoonlijke begeleiding van Phil krijgt, dat gaat je echt nog verder helpen.

Nynke van Oene - Leefstijlcoach

Wow, het voelt zo vreemd dat het traject nu is afgelopen. Wat een geweldige 4 maanden waren het samen! DANKJEWEL voor al je support, scherpe vragen en kennis 🙏🏻💖 Ik heb er zoveel door geleerd en vond het zo fijn dat je er voor me was en dat ik me door jou mocht laten dragen. Ik ben echt zoooo blij met waar ik nu sta 😃 Afgelopen maand heb ik weer de 3K aangetikt en deze keer ging het helemaal vanuit flow, zonder het gevoel hard te moeten werken. Ik geniet echt enorm van de vrijheid en rust die ik nu heb. DANKJEWEL voor je hulp bij het opzetten en monitoren van mijn FB ads. Hierdoor kan ik dit nu zelf doen en deze week ga ik een nieuwe advertentie campagne online zetten (voor een andere dienst). Ik kan echt niet omschrijven hoe dankbaar ik je ben en hoe enorm veel ik van je heb geleerd!

Anne Neijnens - Hypnose Coach

Toen ik mijn traject begon stond ik stil met mijn bedrijf. Ik gaf als yoga docente les bij verschillende yogastudio’s in Rotterdam en ik was toe aan een volgende stap.

Via een eerdere business coach, kwam ik Phil tegen. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en ik vond haar enthousiasme, directheid en gedrevenheid aanstekelijk. Daarom besloot ik bij haar Business Upgrade te volgen. Mijn doel was om onafhankelijk van yogastudio’s mijn geld te verdienen met mijn yogalessen en om een betaalde online yoga community op te richten die ook door kan lopen wanneer ik naar Nicaragua reis.

Al in ons gratis groeigesprek gaf Phil mij veel inspiratie en inzichten hoe ik volgende stappen zou kunnen zetten. Binnen een uur was duidelijk dat mijn droom binnen handbereik was en dat ik alleen maar de stapjes hoefde te zetten.

In de zes maanden die volgde werd ik volledig onafhankelijk van mijn werk als yoga docente en begon ik geld te verdienen met mijn eigen bedrijf. Ik huurde een ruimte, begon mijn eigen groepen te verzamelen en creëerde een eigen aanbod. Ook heb ik nu een online yoga community met al 30 leden! Daarnaast geeft Phil zo veel hands-on en handige tips die ik nog altijd kan gebruiken en inzetten. Dus ook nu het traject voorbij is, kan ik altijd teruggrijpen naar alle tips die ze mij heeft aangereikt. Als ik even vastloop en niet weet hoe verder, dan heb ik nog steeds haar duwtjes in de rug om in blokjes aan de slag te gaan en gewoon te doen wat ik te doen heb. Dankzij mijn traject bij Phil heb ik geleerd dat geld verdienen met mijn eigen bedrijf, met mijn eigen aanbod, binnen handbereik lag en dat het een feestje is om AAN en IN je bedrijf te werken.

Charlotte Johanna - Yoga therapeut, liefdescoach en spreker

Ik stapte in bij Phil omdat ik behoefte had aan een fundering in mijn bedrijf. Aan iemand die meedacht met mij en de strategie achter mijn bedrijf. Dus stapte ik in de business start VIP variant. Waar ik naast toegang tot de Academy, ook 1:1 sessies kreeg. En WOW wat ben ik dankbaar dat ik mezelf en mijn bedrijf dit gegund heb. Er staat een basis, waar ik altijd op terug kan vallen.

Ik heb super veel ideeën en Phil was daarvoor mijn trechter. Ze zorgde ervoor dat de wervelwind van ideeën in mijn hoofd omgezet werden tot een heldere to do lijst. Mijn facebookadvertenties lopen en zijn succesvol, mede dankzij de feedback die ik gekregen heb van Phil. De VIP variant is ook echt een meerwaarde, omdat je de informatie die je tot je krijgt in de Academy, samen met Phil omzet in iets wat past bij jou en je bedrijf.

Ik heb geproefd aan verschillende strategieën, geleerd welke er wel en niet werken voor mijn bedrijf en heb door heel wat zelf gecreëerde bullshit heen gewerkt. Want naast dat Phil een grote steun is, met je meedenkt en meevoelt, ziet ze ook heel duidelijk wanneer je ergens juist door heen moet. Ze is niet bang om te zeggen wat ze ziet en dit maakt haar als business coach heel krachtig. Zacht en meelevend aan de ene kant, helder en strategisch aan de andere kant.

Dankjewel lieve Phil, voor je oneindige vertrouwen in mij, dat ik bij je kon uitrazen als ik het niet meer zag zitten, dat je samen met mij gebouwd heb aan de fundering van mijn bedrijf en dat jij mijn creativiteit kon omzetten in een helder marketing plan.

Claudia Penders - Embodiment coach

Zo, wat een heftige drie maanden waren dit. En dat bedoel ik op een goede manier. Ik ben verbaasd hoeveel ik tijdens de Business Start Academy VIP in die drie maanden dankzij Phil voor elkaar heb gekregen: ideale klant, coachgesprekken, website, salesfunnel, e-book, advertenties, en meer. Phil was daarbij een fijne steun, expert, maar ook vooral een hele goede stok achter de deur. Ik ga enorm goed op deadlines, en dan helpt het als je gewoon even drie maanden keihard onder begeleiding kunt knallen.

Naast een goede business coach is Phil ook gewoon een fijn en gezellig persoon en kun je goed met haar lachen. Je voelt aan de energie van Phil dat ze je echt graag verder wil helpen en ze biedt meer waarde dan je van te voren verwacht als je op papier leest wat Business Start inhoudt. Daarbij vond ik de 1-op-1 calls ook heel waardevol. Van te voren dacht ik zoiets als “ja leuk hoor die gesprekken maar hoeveel kun je nou in 30 minuten echt bespreken”, maar het is verbazingwekkend hoe snel Phil daarin tot de kern komt en hoeveel er daardoor besproken kan worden.

Ik heb geleerd dat je ondernemen echt een vak apart is, als ik dit allemaal zelf had moeten ontdekken was ik minimaal een jaar en een enorme berg aan frustraties verder geweest. Wat een luxe als een expert als Phil hierin drie maanden in alles over je business met je mee kan denken en je niet zelf het wiel uit hoeft te vinden.

Eline Zegers - datingcoach voor vrouwen die op vrouwen vallen

Ik was op zoek naar een manier om op een persoonlijke, eigen en ‘bewezen werkende’ manier mijn coach traject aan te gaan bieden. Na Phil’s Break Even funnel webinar dacht ik: dit is mijn manier, ik wil graag masterclasses gaan geven! Zo kan ik meteen mensen helpen die alleen een tip of stappenplan nodig hebben om verder te komen én kan ik met de mensen die écht een traject nodig hebben direct aan de slag.

Volgende vraag was: hoe dan? Waar starten? Hoe moet de opbouw? Welke techniek? Hoe zet je op een fijne manier sales in in een masterclass…? Oftewel: ik zocht iemand die het al kon 😉 en daar was dus Phil!

Door mee te doen met Business Start voelde ik me ontzettend gedragen – door Phil’s expertise – in het nog meer leren ondernemen en het gaan starten met het geven van mijn masterclass. Inmiddels heb ik binnen 3 maanden, naast mijn bijna fulltime baan, mijn gezin en mijn opleiding, alles in de startblokken staan om mijn masterclass te gaan geven. Ik heb er waanzinnig veel zin in en ben vol vertrouwen dat dit voor mij dé manier is om met mijn coach praktijk te groeien.

Lieke Michiels van Kessenich | Hic et Nunc coaching

Ik ben heel blij dat ik ben gestart met Business Start. Ik twijfelde even in het begin of ik niet gewoon eerst moest gaan starten ipv meteen een Ebook te schrijven etc maar ik ben heel blij dat ik die tijd benut heb. Ik sta nu waar ik wil staan en ben daar best trots op zo aan de start van mijn bedrijf. Ik krijg ineens allemaal aanvragen en het verbaasd me dan eigenlijk een beetje. Ik ben benieuwd hoe de komende maanden met mijn eerste trajecten mij gaan bevallen.

Ik voel me zekerder, omdat het me is gelukt een goede website te hebben, een ebook en een funnel! Toen ik dat bij jou zag dacht ik O my hoe ga ik dat ooit fixen? Maar het is gelukt en dat maakt me zekerder over mijn eigen kunnen. Dat er nu ook een aanvraag is gekomen via mijn ebook en de funnel is echt een fijne bevestiging.

Ik heb ontzettend veel geleerd en ook precies wat ik wilde leren. Jij werkt heel overzichtelijk en als je geen idee hebt hoe alles werkt is dat echt zo fijn! Ik voelde me aan mijn handje meegenomen de wereld in van de Ebooks, webinars, mailfunnels etc etc. Dat was precies wat ik nodig had. Daarnaast is mij het meeste bijgebleven dat ik het lastig vond om de keuze te maken of ik wel of niet ook nog een hsp opleiding voor volwassenen zou gaan volgen. Niemand gaf me het antwoord wat ik nodig had om hier een besluit in te nemen en jij wel. Ik accepteerde het en heb er niet meer aan getwijfeld. Heel waardevol want dat twijfelen kan je echt leeg zuigen. Het deed even zeer zeg maar en dat was toch precies wat ik nodig had.

Ik vond het ook eng om een keuze te maken in specialisme. Door jou voelde ik me gesterkt om te vertellen dat ik me specialiseer in hsp. Je vroeg waar ben je bang voor? Sta er voor! Ja waar ben ik bang voor dacht ik? Bam gaan met die banaan!

Laura Nijen Twilhaar (LANT kindercoaching) - Kindercoach

In januari ben ik begonnen met het programma van Phil. Ik wilde graag een vernieuwende weg inslaan voor mijn yoga bedrijf. De video’s zijn duidelijk en makkelijk stap voor stap te volgen. Het is heel fijn dat je de video stil kan zetten en gelijk de stappen uit kan voeren. Dit is zo duidelijk dat het gewoon niet mis kan gaan.

Je wordt stap voor stap meegenomen en de opbouw is super duidelijk. Naast de video’s zijn er ook stappenplannen opgenomen. Zelfs met een tijdpad. Echt heel handig. Ik had ze uitgeprint en kon zo afvinken als ik het gedaan had.

Van jouw ideale klant beschrijven naar zelf advertenties maken voor Facebook en Instagram.  Ik kreeg van een contentmaker een compliment dat ik het allemaal zelf deed en kon.  Want dit was toch best lastig….. een vak apart. Maar ik deed het gewoon.

Deze weg prima te doorlopen als je de stappen doorloopt! Een geweldig programma! Het heeft mij mega veel gebracht, niet alleen alles wat ik geleerd heb, maar ook een positieve mindset! Hierdoor is er een geweldige basis gezet. Life changing!

Herma Jonker – Sereen Yoga

Enthousiast geworden? Wil jij ook een flinke groei maken met je eigen bedrijf?

Meld je dan aan voor mijn gratis online masterclass ‘Ontdek de online succesformule voor meer omzet én vrijheid met je coach praktijk’. Klik hier om je aan te melden.

Of kijk bij het kopje ‘werk met mij’ naar de manieren hoe ik je verder kan helpen.

Heb je een specifieke vraag? Vul dan het formulier hieronder in en je hoort zo snel mogelijk van mij.

13 + 13 =