100k+ Club

De 100k+ Club is voor coaches, therapeuten en kennisondernemers die naast 1:1 ook een schaalbaar aanbod hebben of willen gaan maken zoals een groepsprogramma of online programma. Die affiniteit hebben met online marketing en het niet alleen willen doen maar met mij als sparringspartner en een fijne groep mede ondernemers.

Je hebt een minimale omzet vanaf 20k per jaar en wil dit jaar de 100k+ bereiken vanuit plezier en lichtheid.

Mijn klanten hebben allemaal 1 ding met elkaar gemeen. Ze zijn ambitieus, willen naar de 100k+ jaaromzet met een schaalbaar aanbod want ze houden van hun vrijheid en het indelen van hun eigen tijd.

EN dit willen ze niet alleen doen. Ze willen terug kunnen vallen op mij als businesscoach. Ik ben er in de ups én in de downs.

Ze willen een bad van mede ondernemers die hun begrijpen. Hoe lief en leuk alle mensen om je heen ook zijn. Ze zitten in loondienst en kunnen niet met je meepraten en op niveau meedenken.

Je kan alleen zeker heel ver komen. Dat heb je al laten zien. Maar je wil het niet alleen doen.

Je wil én én.

Én het niet meer alleen doen maar een warme community met onwijs veel kennis.

Én een businesscoach die jouw potentie ziet en eruit haalt.

 

Je bedrijf is er zodat jij kan leven op jouw voorwaarden

Je bedrijf is het middel voor je droomleven. Dit ben je met me eens. Dit betekent niet dat je niet dol bent op je klanten en dat je het niet fijn vindt om aan je bedrijf te werken. Dat vind je beide absoluut. Het betekent dat je bedrijf er ook is zodat jij kan leven op jouw voorwaarden.

Bijvoorbeeld werken onder de schooltijd van je kinderen en vrij om ze elke dag uit school te halen. Op vakantie langer dan 3 weken aaneengesloten. Je dagen indelen zoals jij dat wil omdat jij bepaalt of je wel of niet voor 10:00 je eerste coachklant hebt.

Alleen het voelt op dit moment niet altijd zo. Het bereiken van de 100k+ jaaromzet is niet alleen een strategische reis het is ook een mentale reis.

Je wil niet meer ideeën uitstellen. Geen plannen met kapot perfectioneren. Geen inner criticus die de boel saboteert.

Jij wil vliegen. Vanuit plezier en de juiste strategie (no one size fits all that never fits) dit jaar de 6 figures realiseren vanuit mentale rust en lekkere uitdaging.

Je hebt zelfleiderschap. Wel heb je behoefte aan visie, sturing en een sparringpartner die je spiegelt (altijd vanuit een liefdevolle intentie).

Een empathische, directe coach met een grote visie voor jouw bedrijf. Met waanzinnige marketingskills en communicatie vaardigheden. Here I come in.

Na de Business Start Academy VIP (en daar een goede start gemaakt te hebben) ging ik na een jaartje ‘freewheelen’ voordat ik in  het 1op1 Programma bij Phil stapte. Ik merkte dat ik nog zo veel van Phil kon leren en het leek mij fijn om naar weer een nieuw level te gaan.

Phil en ik bespraken de verschillende manieren waarop klanten bij mij terecht kwamen, en we hebben alle ‘funnels’ nog veel meer gestroomlijnd. Waar ik persoonlijk ook nog echt hulp op nodig had: was bij sales-gesprekken voeren (niet mijn ding.. sales) om dit zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen en een minder ‘vies’ gevoel bij te krijgen. Echt achter mezelf en mijn product te gaan staan. Hiernaast zijn we natuurlijk ook nog inhoudelijk met mijn webinar aan de slag gegaan om ook hier het maximale uit te halen.

In het derde kwartaal van 2022 had ik dan ook een groei van 278% t.o.v. het kwartaal ervoor en je mag best weten, ik had toen een kwartaalomzet van bijna €22.000. Ook de kosten per advertentie (voor mijn webinar) hebben we ondanks de veranderingen bij Facebook relatief laag kunnen houden, ik betaal nu gemiddeld €3,- per aanmelding voor de webinar wat echt laag is.

Persoonlijk vind ik de fijne vibe tijdens de calls het meest waardevol, het brede spectrum waar Phil kennis van heeft. Ja, we hebben het zelfs ook over liefdes-relaties gehad en nog net niet over hoe onze honden op te voeden 😉 wat het allemaal erg fijn en leuk maakt. Ook is Phil niet bang om je af een toe een spreekwoordelijke ‘pak rammel’ te geven wanneer je bijvoorbeeld niet op je aller-best aan het CEO-en bent, of onnodig je energie of geld ergens aan uitgeeft ;). And I needed that, haha. Tweede keer: mega bedankt Phil voor de enorme stappen die ik onder jouw begeleiding weer heb mogen maken!

Lot Mulder – Narcisme coach

“Don’t let the fear of losing be greater than the excitement of winning.”

Nog even voorstellen…

Ik help coaches, therapeuten en kennisondernemers met de groei van hun bedrijf in omzet, vrijheid en plezier. Ik coach jou als ondernemer én als mens.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als lifecoach en businesscoach.

Ik help mijn klanten met het creëren van een productaanbod en marketingstrategie die werkelijk hun droomleven kan faciliteren.

Maar: Je kan wel weten wat je moet doen, maar dan moet je het nog wel doen.

Mijn jarenlange ervaring als lifecoach en het energetisch kunnen invoelen bij andere mensen zorgt dat we jouw blokkades en energielekken kunnen stoppen zodat je niet alleen financiële vrijheid ervaart maar juist ook mentale vrijheid.

2024 wordt jouw jaar

Je ontvangt een individuele 1:1 kick off call van 90 minuten met mij waarin we samen het 100K+ gameplan maken voor 2024.

De CEO calls elke maand zijn er om je accountable te houden aan je 100K+ gameplan. Elke maand maak je hierin je praktische en strategische maandplan en optimaliseer en evalueer je wat er wel en niet goed ging. Je leert aan welke knoppen je te draaien hebt voor meer resultaat.

De maandelijkse hotseat coachcalls worden gestart met een rondje successen vieren om direct de energie in een WIN-vibe te krijgen. We delen wat er goed ging en waar we van hebben geleerd. Je geeft je lessons learned door. Daarnaast zijn de hotseat calls om een aantal deelnemers specifiek te 1:1 te coachen in de groepscall zodat er geen reden is om vast te lopen en je weer door kan.

De maandelijkse masterclass is een deepdive in de onderwerpen die op dat moment het meeste spelen in de groep. Denk aan: salesfunnels, webinars, lanceringen, verkoopgesprekken voeren, zelfsabotage, productaanbod, imposter syndrom, positionering, omgaan met ‘moeilijke’ klanten, content strategie etc. Deze zijn altijd interactief en er is ruimte voor vragen.

Ja, je hebt zelfleiderschap anders was je nooit op dit punt in je leven met je bedrijf gekomen. Maar je wil een coach:

Als sparringspartner op niveau.
Een groep ambitieuze mede ondernemers.
Je wil een stok achter de deur.
Het niet meer alleen hoeven te doen.
Iemand die visie heeft voor jou en je bedrijf.
Het vertrouwen voelen dat ik in jou heb zodat jij nog meer je eigen vertrouwen voelt.
Je wilt gezien worden.

Ik heb een half jaar 1 op 1 coaching gehad met Phil en heb haar ervaren als praktisch, to the point en heel betrokken. Al snel merkte ik dat Phil mij goed kon doorvoelen en inspeelde op dát wat er nodig was om mijn bedrijf steviger te maken. De focus lag met name op het inzetten van webinars, maar het coachingtraject heeft me veel meer gebracht. Ik kreeg bijna dagelijks de handvaten en inzichten om mijn bedrijf en klantencontact naar een hoger niveau te tillen.

Dankzij onze intensieve samenwerking heb ik eindelijk het gevoel dat het fundament voor mijn bedrijf staat en dat vertaald zich ook in mijn omzet die keer 3 is gegaan.

Wat ook heel fijn is, is dat Phil goed kan aanvoelen wanneer je tegen dingen aan loopt of even vastloopt in je bedrijf. Ze komt dan direct bij je in de lucht en laat je niet onnodig struggelen. Hierdoor kun je weer herpakken en die stijgende lijn voortzetten.

Super dankbaar dat ik deze investering heb gedaan en ik kijk er naar uit om de komende tijd verder samen te werken.

Ingrid Schoonveld – wensmama.nl

In dit 100K+ Club help ik je met:

🚀 Een passend productaanbod

Een productaanbod dat het leven dat je wil leiden en de vrijheid die je wil ervaren kan faciliteren.

💰 Meer omzet en een financieel gezond bedrijf

Je omzet is steeds hoger geworden maar je kosten ook. We kijken samen naar waar er onnodig geld weglekt en waar we meer klanten en omzet kunnen gaan realiseren met je bedrijf.

♾️ Een duurzaam bedrijf

We zorgen ervoor dat je bedrijf niet afhankelijk is van één kanaal of van alleen advertenties. Zodat mocht je een keer geblokkeerd worden op Instagram of in je ad account dat er geen totale paniek is omdat je omzet niet afhankelijk is van één kanaal.

⚡ IJzersterke marketing op maat

Hoewel je al lekker draait met je bedrijf kun jij nog veel lekkerder draaien. We nemen het fundament van je bedrijf onder de loep, tweaken waar nodig en bouwen een systeem waar je op kan vertrouwen.

✨ Vertrouwen en plezier

In je bedrijf. In jezelf. In de realisatie van je droomleven. Ik ben er in de ups én ik ben er in de downs. We kijken hoe we plezier kunnen maximaliseren en werken lichter en makkelijker kunnen laten voelen.

💬 Communicatie en grenzen

Dit is één van mijn lievelingsonderwerpen omdat het in mijn zone of genius zit. Ik help je zodat jij beter je eigen grenzen kan voelen en aangeven. Duidelijke, liefdevolle communicatie met je klanten, je partner en jezelf.

Op eerdere bijeenkomsten heb ik een presentatie van Phil gehoord over webinars. Ik was meteen onder de indruk en dacht: ‘Dit wil ik. Wat een power, kracht en positieve energie!’

Eenmaal door haar gecoacht is er een enorme transformatie op gang gebracht. Ze weet precies wat ze wil, is enorm duidelijk en ze zet je indien nodig echt een spiegel voor wat heel belangrijk is om de juiste stappen te maken. Dit had als gevolg dat, ondanks ik privé voor enorme uitdagingen stond, mijn omzet ruim 1,5 keer verhoogd is het afgelopen jaar. Dit door juist minder te werken wat me enorm veel rust gaf.

Omdat ze naast businesscoach ook lifecoach is, heeft ze me persoonlijk en op emotioneel gebied begeleid en heb ik meer balans in mijn leven kunnen creëren. Kortom: Ze heeft het beste in me naar boven gehaald en ik kan haar iedereen aanraden.

Patrick Elsenberg - Hairtattoo Institute

Praktisch:

✓ Start elke eerste van de maand

✓ 6 maanden coaching + accountability

✓ Een 1-op-1 kick-off sessie (via Zoom) van 1,5 uur waarin we samen jouw 100K+ gameplan maken voor 2024. We creëren een persoonlijk plan om daar te komen vanuit plezier en lichtheid

✓ Elke maand CEO call om je accountable te houden

✓ Elke maand een deepdive masterclass

✓ Elke maand hotseat coaching call

✓ Een groep ondernemers die ALL IN gaan net als jij

✓ Bonus: wanneer je 1 mei instapt 2 maanden extra coaching en wanneer je 1 juni instroomt 1 maand extra coaching

✓ Bonus: LIVE dag met de groep

✓ Bonus: Money Maker Months twv €999

✓ Investering €4000,- exclusief btw (of 3 maandtermijnen van €1358,- of 7 maandtermijnen van €596,-)

* De calls zijn elke maand met uitzondering van vakanties

** De investering wordt €4000,- voor 6 maanden. Elke eerste van de maand is het volgende instapmoment. Zo kun je ook op 1 mei, 1 juni en 1 juli instappen. Let wel op dat de eindtijd 31 december 2024 en de prijs hetzelfde blijft.

Are you ready to fly?

 

Vul dan nu hieronder het aanvraagformulier voor een gratis matchcall in. In deze call kijken we samen waar je nu staat, waar jouw kansen liggen, waar je naar toe wilt, hoe we daar kunnen komen en of je een match bent voor de 100k+ Club.

5 + 4 =

Alle vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden. Hoe weet je of je aanvraag goed is verstuurd? Als je op de knop heb geklikt en er komt: ‘Gelukt! Je aanvraag is binnen.’ te staan, dan is het gelukt.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Ik vond het 1 op 1 traject bij Phil helemaal geweldig. Het is super fijn dat je een eigen plan samen kan maken en dat je zo alles wat je graag wilt kunt neerzetten op een manier die bij jou past. Je hebt ook toegang tot de online academie en je kunt altijd je vragen stellen aan Phil. Ze geeft snel en op een hele fijne manier feedback, je kunt het makkelijk volgen en zo kan je het snel uitvoeren. Het is ook fijn om regelmatig een coach call te hebben, op die manier heb je alles weer snel duidelijk.

Phil denkt echt met je mee, wil je bedrijf echt begrijpen en je zo goed mogelijk helpen. Ik heb heel veel geleerd in de maanden dat ik met Phil heb mogen werken. Heel erg bedankt!!

Marissa Paulsen - Maliva Yoga

Onlangs waren de live dagen van mijn Transformers Programma en had ik Phil uitgenodigd om een presentatie te geven over winstgevende webinars. Zij is voor mij namelijk dé webinar expert van Nederland.

Ik coach Phil inmiddels al dik een jaar, dus ik wist dat ze hier super goed in is, maar alsnog was ik verbaasd over de kwaliteit van de presentatie.

Ze deelde ZOVEEL waarde en het was allemaal zo duidelijk doordat ze het in Jip & Janneke taal uitlegde.

Daarnaast wist ze ook iedereen te enthousiasmeren over webinars. Meestal merk je wel met zo’n presentatie dat niet iedereen ‘aan’ gaat op de spreker, maar bij Phil zag ik dat iedereen ‘aan’ ging op haar.

Iedereen hing 1,5 uur lang aan haar lippen en wilde daarna volgens mij het liefst snel naar huis om een webinar te gaan plannen en geven.

Ik heb zelf ook 3 blaadjes vol geschreven met allemaal fijne tips waarvan ik zeker weet dat ze me gaan helpen om meer klanten aan te trekken middels webinars.

Het geven van webinars is namelijk ook echt een vak apart. Het kan je een enorme omzet boost geven, maar je moet echt weten hoe je een goed webinar geeft en dat weten maar weinig mensen.

Daarnaast weet Phil niet alleen veel over webinars, maar bewijst ze zelf ook middels haar eigen webinars keer op keer dat ze echt een expert is. Ik ken namelijk maar weinig ondernemers die zoveel winst halen uit hun webinars.

Dus mocht je ooit iets willen doen met webinars, Phil is your girl.

Tineke Zwart - Business Coach

Wow, het voelt zo vreemd dat het traject nu is afgelopen. Wat een geweldige 4 maanden waren het samen! DANKJEWEL voor al je support, scherpe vragen en kennis 🙏🏻💖 Ik heb er zoveel door geleerd en vond het zo fijn dat je er voor me was en dat ik me door jou mocht laten dragen. Ik ben echt zoooo blij met waar ik nu sta 😃 Afgelopen maand heb ik weer de 3K aangetikt en deze keer ging het helemaal vanuit flow, zonder het gevoel hard te moeten werken. Ik geniet echt enorm van de vrijheid en rust die ik nu heb. DANKJEWEL voor je hulp bij het opzetten en monitoren van mijn FB ads. Hierdoor kan ik dit nu zelf doen en deze week ga ik een nieuwe advertentie campagne online zetten (voor een andere dienst). Ik kan echt niet omschrijven hoe dankbaar ik je ben en hoe enorm veel ik van je heb geleerd!

Anne Neijnens - Hypnose Coach