Gratis masterclass:

De route naar een 6 figure online business

Voor coaches, therapeuten en kennisondernemers die een meer passieve en consistente inkomstenstroom willen dankzij een schaalbaar aanbod. Je droomt groot en wil de kunst van het online verleiden leren.

In de masterclass ontdek je de route van >20k naar de 100k+ jaaromzet🚀

Deze masterclass is LIVE, speels, interactief en geeft je direct concrete resultaten. Inclusief 3 dagen replay.

Je ontvangt ook mijn e-mails om jezelf en je bedrijf te laten groeien. Uitschrijven kan altijd met één klik. (Privacy Policy)

 Je ontdekt in de masterclass:

 

✅ Hoe je binnen een maand een schaalbaar aanbod kan realiseren

✅ Hoe je beter wordt in je boodschap en aanbod positioneren (hier laat je nu klanten liggen)

✅ Hoe je kan opschalen in omzet zonder meer te werken (het antwoord is niet verhoog je prijzen)

Hoe leuk en easy ondernemen is wanneer je weggaat van angstmarketing

✅ Hoe je de to go to person in jouw vakgebied wordt

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

In 2019 kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Businesscoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

Toen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om de switch te maken van Lifecoach naar Businesscoach. Ik ben nu Businesscoach voor coaches en therapeuten. In mijn werk en programma’s combineer ik mijn mindset, energie, marketing en sales kennis zodat jij álles leert om een winstgevend bedrijf te creëren met behoud van vrijheid en wat je plezier en voldoening geeft.

Meld je gratis aan voor de masterclass:

De route naar een 6 figure online business