Je aanmelding is gelukt. Super tof dat je de masterclass gaat zien!

Scroll naar beneden om kans te maken op een gratis strategiesessie­čĹç­čĆ╝

De online masterclass is specifiek voor coaches, therapeuten en kennisondernemers die weten wie ze met wat en op welke manier willen helpen. Als jij deze basis hebt staan en een website en social media account hebt, maar je omzet is nog niet zo hoog als je wil dan is deze masterclass voor jou.

In de masterclass ga je leren hoe je een groeiende consistente klantenstroom krijgt dankzij het slim inzetten van online marketing.

Er zijn uiteraard dingen die ik sowieso met je ga delen maar ik wil de masterclass nog waardevoller voor jou maken door deze op jou en jouw situatie af te stemmen. Zou je mij daarom willen helpen met je input? In het formulier hieronder stel ik een aantal vragen. Wil je die voor mij (en voor jezelf) beantwoorden? Onder alle antwoorden verloot ik 2 strategiesessies.

15 + 9 =

Alle vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden. Hoe weet je of je formulier goed is verstuurd? Als je op de knop heb geklikt en er komt: ‘Gelukt! Dankjewel voor invullen van de vragen!’ te staan, dan is het gelukt.