Scroll naar beneden om kans te maken op een gratis strategiesessie👇🏼

Mijn gratis content en betaalde programma’s zijn specifiek voor coaches, therapeuten en kennisondernemers die een duidelijke doelgroep en productaanbod hebben en al met klanten werken. Heb jij je basis staan en draai je al omzet, maar ben je ambitieus en wil je groeien? Dan kun je kans maken op een gratis strategiesessie door het onderstaande formulier in te vullen.

De reden dat ik dit doe is omdat de antwoorden mij onwijs veel content inspiratie geven voor nieuwe podcasts, mails en social media.

Zou je mij daarom willen helpen met je input? In het formulier hieronder stel ik een aantal vragen. Wil je die voor mij (en voor jezelf) beantwoorden? Wanneer je de winnaar bent van de strategiesessie neem ik zo snel mogelijk per mail contact met je op.

5 + 2 =

Alle vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden. Hoe weet je of je formulier goed is verstuurd? Als je op de knop heb geklikt en er komt: ‘Gelukt! Dankjewel voor invullen van de vragen!’ te staan, dan is het gelukt.