Jij hebt via de Online Business Bundel je aangemeld voor de Winstgevende Webinars Masterclass. Deze bekijk je direct hieronder op deze pagina.

Of je nu net start met ondernemen als coach, therapeut of online kennisondernemer en je wil direct goed beginnen of je bent al een tijd bezig maar je wil makkelijker consistent klanten binnenhalen dan zijn webinars de way to go.

Webinars zijn echt een onwijs leuke en makkelijke manier om je dienst/product te verkopen. Ook als je absoluut geen verkoper bent. Ik ben zelf ook echt geen verkoper. De reden dat ik toch heel gemakkelijk verkoop in webinars is omdat ik mijn enthousiasme over mijn dienst deel. De kijkers voelen de liefde die ik voor mijn klanten heb. Daarnaast hebben we echt contact en maken we verbinding met elkaar.

Er gebeurt iets magisch wanneer mensen 1,5 uur aan één stuk je webinar volgen. Ze zijn gemotiveerd, de overtuigingen zijn doorbroken, ze hebben vertrouwen en nu ze jou hebben leren kennen willen ze met je verder werken.

In soms maar één week tijd maak je van onbekenden mensen volgers, die vervolgens direct klant worden.

Hier kunnen geen storyreeksen of geschreven content tegenop boksen.

Ben je klaar voor een beetje Webinar Magic? Bekijk hieronder direct de Winstgevende Webinar Masterclass.

 Je ontdekt in de masterclass:

✅ In Jip en Janneke taal van A tot Z uitgelegd hoe je succesvol een webinar opbouwt

✅ Je ontdekt de neuromarketing achter het geven van winstgevende webinars

✅ Je komt af van alle belemmerende overtuigingen die je had over het geven van een webinar

✅ Je leert hoe je binnen no-time je impact en omzet vergroot dankzij webinars

✅ Het geven van een webinar is oprecht super simpel, maar je moet wel weten HOE DAN! In deze masterclass leer je precies hoe je het moet aanpakken en je bent direct klaar om je eigen webinar te creëren

Ik vind het super dat jij meer wil leren over webinars en dat je deze masterclass hebt aangevraagd.

Ik vind het oprecht altijd leuk om van je te horen en met je te connecten.

Wil je met me delen wat je van de masterclass vond? Wil je iets vragen of zeggen? Stuur me dan zeker een DM via Instagram, dat vind ik heel erg leuk!

Ik wil tot slot met je delen dat ik ook een podcast heb met al meer dan 80 afleveringen. Om het simpel te houden heet mijn podcast: Phil van Son Podcast.

In mijn podcast deel ik over mindset en dan met name de inner criticus oftewel het negatieve stemmetje en de wet van aantrekking. Maar uiteraard, grotendeels, deel ik hele praktische marketing en sales tips voor het laten groeien van je coachbedrijf.

 
Je kan mijn podcast op elk kanaal of via elke app vinden. Ook is deze uiteraard via Spotify te beluisteren.