Alleen deze week te koop: De Webinarscan

Webinarscan

👉🏻 Start 1op1 call van 45 min

👉🏻 Toegang tot de Winstgevende Webinar Training

Ik review:
– Aanmeldpagina + Bedankpagina
– Webinar + Webinarfunnel

Hier krijg je een uitgebreide feedbackvideo over met minimaal 10 verbeterpunten die tot betere conversie leiden.

👉🏻 Eind call 30 min voor extra vragen

Investering €997,-

 

Voor vragen mail je naar: phil@philvanson.nl

Of je nu net start met ondernemen als coach, therapeut of kennis ondernemer en je wil direct goed beginnen of je bent al een tijd bezig maar je wil moeitelozer consistent klanten binnenhalen dan zijn webinars de way to go.

Webinars zijn echt een onwijs leuke en makkelijke manier om je dienst/product te verkopen. Ook als je absoluut geen verkoper bent. Ik ben zelf ook echt geen verkoper. De reden dat ik toch heel gemakkelijk verkoop in webinars is omdat ik mijn enthousiasme over mijn dienst deel. De kijkers voelen de liefde die ik voor mijn klanten heb. Daarnaast hebben we echt contact en maken we verbinding met elkaar.

Een webinar is geen “showtje”. Het is een verzameling van echte mensen die je waarde bied, waar je plezier mee hebt en die je oprecht verder wilt helpen.

Je moet dus juist geen verkoper zijn want dan pikken de deelnemers aan je webinar dit op en dit stoot ze direct af. Jij bent zelf vast wel eens bij een webinar van iemand geweest wat gewoon niet goed voelde. De energie van de persoon aan de andere kant kun je namelijk echt voelen.

 

Ik gaf mijn eerste 3 webinars met een pan naast me omdat ik het zo spannend vond dat ik dacht dat ik ging overgeven.


Ondertussen heb ik al meer dan 250 keer webinars gegeven en staat er geen kookpan meer naast mijn bureau 😉 Maar ik voel naast excitement om iedereen in mijn webinar te spreken ook nog steeds (gezonde) spanning. Dat is ook okee. Ik wil dat je weet dat of je nu al 100 webinars hebt gegeven of je eerste webinar wil gaan geven, het echt super logisch is dat je dit eng vindt.

Ik wil je ook meegeven dat je het niet eerst niet meer eng hoeft te vinden voordat je het kan gaan doen. Je mag het samen met de angst doen en ervaren dat je het elke keer een beetje minder eng gaat vinden, dat je er steeds beter in wordt en er steeds meer plezier in hebt.

Eén keer creëren is voor altijd plezier.

Even voor de duidelijkheid. Toen ik net zei dat ik al meer dan 250 keer webinars heb gegeven toen bedoelde ik NIET dat ik 250 verschillende webinars heb gegeven. Jeetje, wat zou dat verschrikkelijk veel werk zijn geweest haha! Het fijne van webinars is dat je je er een maakt en die over and over again kan geven. De mensen in Nederland die jouw hulp nodig hebben die zijn echt niet “op” nadat jij 3 keer je webinar hebt gegeven en ook niet nadat je deze 200 keer hebt gegeven.

Je maakt je webinar en de bijbehorende mails één keer en daar heb je enorm lang plezier van. Wat ik zelf wel doe is af en toe mijn webinar optimaliseren. Hiermee bedoel ik als ik voel dat ik een tip wil veranderen omdat ikzelf als persoon ben gegroeid dan doe ik dit. Mijn webinar groeit met mij als persoon mee.

Door webinars groeit je omzet zonder dat je keer op keer zichtbaar moet zijn op social media.

Meerdere van mijn klanten hebben een haat-liefde verhouding met social media. Wat moet ik nu weer posten? Geen zin om elke dag zichtbaar te zijn. Ze worden onzeker van de weinige reacties die ze krijgen. Ze houden er niet van dat iedereen op social media doet alsof het leven altijd fantastisch is. Ze zijn veel tijd kwijt aan het creëren van content zonder dat het veel oplevert.

Webinars staan los van zichtbaarheid op social media. Webinars genereren omzet zonder dat je zichtbaar hoeft te zijn op social media.

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Phil van Son!

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld. Ik was namelijk een goede lifecoach maar een slechte ondernemer.

Na 2 jaar zag ik een Facebook advertentie voorbij komen van een businesscoach. Ik volgde hun gratis 3-delige video serie, daarna hun gratis webinar en vervolgens stapte ik in hun betaalde programma. Dit vond ik waanzinnig spannend, maar er ging een wereld voor me open.

Ik realiseerde me toen pas dat ondernemen echt een vak apart is. Ik was een goede lifecoach, maar had nul verstand van een bedrijf bouwen, marketing, strategie of sales. Gelukkig zijn dit vaardigheden die je kan leren. De afgelopen jaren heb ik meer dan €50.000 besteed aan businesscoaching en ondertussen zet ik meer dan een ton omzet per jaar om terwijl mijn agenda grotendeels leeg is.

In 2019 kwamen er steeds vaker coaches naar me toe die zeiden: jouw bedrijf loopt zo lekker kun je mij dit ook leren. Ik was natuurlijk lifecoach maar had ondertussen enorm veel kennis van marketing en het leek me oprecht heel leuk om ze dit te leren.

Ik besloot een aantal coaches 1op1 als Businesscoach te helpen. Ik kwam erachter dat ik het niet alleen leuk vond maar dat ik er ook goed in ben.

Toen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om de switch te maken van Lifecoach naar Businesscoach. Ik ben nu Businesscoach voor coaches en therapeuten die hun bedrijf online willen laten groeien door middel van een gratis weggever icm salesfunnel, webinar en advertenties.